Януарски сладури 11

• 16 468
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • Там някъде нейде !!!
Мале Деси , много са ти сладки принцесите . Да са ти живи и здрави . Как си лекувате дерматита , защото и ние сме с атопичен дерматит. Като гледам бебенцата ви и чак ми се приисква още едно . О как щях да забравя да почерпя , днес нашия батко стана на 19 та за негово здраве пийте по една  beer2 с  cook и хапнете по парче   party023 .
Мами кажете ми кво интересно има около Хисаря , че на 1 мислим да пътуваме до там за 10 дена .

# 241
  • Sofia
Деси бързо да ти оздравява малката Теди!!! Снимките са ви страхотни!

Снеже да ви е жив и здрав баткото!!!

А ние се стягаме за градина от понеделник. За 7 дена 4 пъти до поликлиниката за различни изследвания, а после децата болни пак. Не стига това размотаване ами и домашния питомец се поболя. Той пък се оказа с възпалени бъбреци и захарен диабет. Последните 2 седмици бяха тичане до едната поликлиника, после се връщам да взема животинчето и тичам към другата. Нашия тати няма изгледи скоро да се завърне окончателно при нас и ще си караме и другия месец двечките...

# 242
  • Sofia
Днес ни беше първото посещение в детската градина. Отиде с желание. Там обаче проявила характер и ми се оплакваха 10 мин. тирада. Говорихме в къщи и уж слуша ама какво ще стане утре не се знае...

# 243
...лелеее...детската градина ...и Алекс след десетина дена ще тръгне/живот и здраве/ и аз не знам к'ви срамове ще се берат....застраховах се от далече ,че таткото ще ходи по родителски срещи и по тем подобни нелицеприятни мероприятия Mr. Green... Mr. Green Mr. Green

# 244
  • София
Eли, пиши как е минал втория ден на градина. И ние тръгваме след 10-ина дни и треска ме тресе  Sad.

# 245
  • Sofia
Аса днес госпожата беше друга и нищо не ми каза. Аз реших да разпитам - поне дали се е била с децата че вчера и това беше правила, но тя ми каза че само са се сдърпали с едно дете за една играчка и с малък разговор нещата са се оправили и няма други забележки. Дали тази е с по-малко претенции или Тея е чула нещо от вчерашния ни разговор не знам, но аз бях с нагласата пак да ми се чете дълъг списък с непослушни изпълнения.

А за треската си е нормално. Аз от притеснение съм с херпеси по устата. Въпреки че минаха вече 2 дена продължавам да си го преживявам. В началото реших че на мен нещо ми има, но като видях че не съм единствена и се успокоих - поне за това да не мисля...

Хубавото при Тея е че ходи с желание поне за сега и там и харесва. Все още не е започнала да плаче. Има условие като тръгва - там няма да спи и аз си я прибирам на обяд. До кога ще е толкова ентусиазирана не знам, но началото е обещаващо...

# 246
  • София
Здавейте!
Еййй, най-после малко оживление в темичката Simple Smile
И ние уж ще тръгваме на ясла, ама кога ли.... Ходих вчера да питам кога тръгваме - яслата в ремонт и да съм му подготвела изследванията, пък да съм отидела на 20-ти да проверя кога тръгваме. Та, с тези темпове като гледам, няма да е тоя месец, ама поне да е началото на следващия.....
Иначе днес с мъжа ми днес имаме годишнина от сватбата, та по този повод да Ви почерпя с това

Който му се дояде и прерита - веднага давам адрес за дегустация, е няма да са тея парчета, че докато прехвърля снимката и взех, че ги "ометох  hahaha "

# 247
  • София , Монтана
Честита годишнина Ivanichka.

# 248
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ИВАНИЧКА ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА      bouquet  bouquet  bouquet

Дай рецептата за тази вкусотия. Нали не е нещо сложно?

# 249
  • София
Благодаря за пожеланията   bouquet
Дейзи, изобщо не е сложно Simple Smile Рецептата е от ТУК.

# 250
  • София
Честита годишнина, Ivanichka, да сте живи и здрави и да се обичате дълги години   bouquet

# 251
  • София
честита годишнина на Иваничка   bouquet , питам се дали не сме в една и съща ясла ??? Ние сме за ЦДГ 7.

MIA аз тоя номер с четенето и храненето едновременно не го владея  Mr. Green , гледам да прилъжа Елена с нещо или и давам на нея да яде и после почвам с Борката.... просто няма как. Понякога ми плаче и се тръшка, точно докато го храня или къпя, че иска еди какво си ...ами не става .... ще почака, не съм ШИВА  Mr. Green

Ely съвсем нормално е Тея да се държи така, мойта проявява същия характер, но в детските клубчета, сега ще е така и в градината. И напълно възможно е на първата даскалица да са и опънати нервите, а на втората не или просто подхода им да е различен.

# 252
  • София
честита годишнина на Иваничка   bouquet , питам се дали не сме в една и съща ясла ??? Ние сме за ЦДГ 7.
Гале, това за мен ли е? Ние сме в ЦДГ 53 Дядовата ръкавичка.
А ти къде живееш, защо си мисля, че нямаше никоя мама, която да е близо до нас (Банишора)  Thinking

# 253
Честита Годишнина Иваничка!!!  bouquet

# 254
  • Sofia
Ivanichka Честита годишнина!!!

Сладкиша изглежда доста апетитен  Simple Smile

Ние вече сме болни. И двете сме със зачервени гърля, течащи носове, а Тея има и температура.
Вчера си я прибирам от градината и лелката от вратата започва да се оплаква от нея /нашите госпожи ги няма и имаше 3-та заместничка/. Биела се с децата, не искала да яде тиквички с ориз и ми се накара какво търся по обяд да си я вземам. Последното ме изуми - детето си е мое и аз решавам кога да си го прибирам, а не лелката в градината. Отделно дето като ме видя сълзите и още течаха и с подземане ми каза че не иска да спи там. А аз да не дразня другите деца ходя в уречен час и чакам отвън да я изведат за да не ме виждат. Тръгваме и Тея ми разказва как си играла с една играчка и едно дете почнало да я бие за играчката. Питам аз а тя какво е направила - ами и тя го набила. А то какво направи - ами започна да плаче. А ти плака ли - не. Такива ситуации съм виждала не веднъж, но не ги биеше, а ги блъскаше. Само че тя като не плаче учителките не виждат кой е инициатора на боя. Ще се опитам да поговоря с учителката като оздравее, но колко ще ме вземат насериозно е друг въпрос.
Приемам съвети от препатили - ако има такива...

Общи условия

Активация на акаунт