Януарски сладури 11

• 16 470
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • София
честита годишнина на Иваничка   bouquet , питам се дали не сме в една и съща ясла ??? Ние сме за ЦДГ 7.
Гале, това за мен ли е? Ние сме в ЦДГ 53 Дядовата ръкавичка.
А ти къде живееш, защо си мисля, че нямаше никоя мама, която да е близо до нас (Банишора)  Thinking

За теб за теб ...ние сме в Емил Марков или Гоце Делчев по ново му. Жалко тъкмо реших, че сме в един квартал.

Ely Искрено съжалявам че сте болни с Тея, съвет не мога да ти дам, а само да потвърдя историята ти .... след детска схватка, мойта мълчи кат  Sick г.з а другите тичат да се оплакват на майките си ... и така мойта е на топа на устата. Но смятам, че трябва да говориш с даскалиците. Успех!!!!

# 256
  • София
Ivanichka , честита годишнина на патерица!   bouquet Тортата изглеждаше изключително та взех и аз си направих такава...а после кой ще сваля килца вместо мен не е ясно.

Май само моята глезанка-калпазанка няма да тръгне тази есен на детско заведение. Сигурно ще се озоря зиамата, ама дано оживея.

Галче, имаше и други още по абсурдни съвети!

Ели, говори с учителките като оздравеете. Ти си познаваш детето и знаеш кога сълзите са искрени и кога разиграва театри. И си мисля, че е важно когато дребните са истински разстроени да виждат, че ние поне се опитваме да ги защитим и сме на тяхна страна.

# 257
  • Sofia
Интересна книжка - с едната храниш едното с другата другото ами ако имаш и трето какви са съветите?

Докато бях в Канада гледах една поредица с проблеми с децата в къщи. Това което съветваха там е да си имаш любими занимания с всяко дете и време което да е само за това. С едното да рисуваш, а с другото да редиш кубчета например. Така да няма ревност между децата. Това е осъществимо разбира се когато малкото не е бебче, а е вече на годинка. Поне в няколкото семейства които гледах имаше резултат.
Аз лесно давам съвети нали не ми е на главата  Wink

А ние уж се закрепихме в положение течащи носове. Лекарството което и слагах за да преодолеем и това взе че предизвика кръвоизлив от носа и го спрях. Сега ще чакам да си спре сам, а до тогава няма да ходи на градина.

Миа то и с лелката трябва да се разправям. Първо да не бърше всички носове с една и съща кърпичка - това тя сама си го призна /аз съм сложила пакет кърпички че ако ревне потича носа и да ги изхвърлят/, да не я слага да спи по нейна самоинициатива че в сряда и това беше сътворила и стресирала детето и най-вече да чистят преди децата да отидат, а не докато закусват и да отварят широко вратите за да стане течение и по-бързо да ги разболеят - това пък 2 сутрини го видях с очите си като я водих. За 3 дена се оказах с големи претенции, но пък ми стана ясна картинката защо боледуват толкова много...

# 258
  • Sofia
Asa как ти е ученика?

Тея днес пак ходи на градина. Говорих с госпожата и и казах за това че моето се бие само при защита. Тя каза че ги знае кои са двамата побойници в групата и ще следи когато моето се бие кой е първоизтичника. Ще видим какво ще излезне.

# 259
  • София
Имам рожден деен - черпя ви едно:   Kissing Heart newsm24

# 260
  • София
Petrova_ , Честито! Бъди жива, здрава, красива и обичана жена.

# 261
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета ако ви се гледат снимки и клипчета

http://dezygg.multiply.com/photos/album/17
http://dezygg.multiply.com/video/item/28
http://dezygg.multiply.com/video/item/30

# 262
  • Sofia
Petrova_ Честит рожден ден!!!  newsm59

Деси много ти е сладка Теди  Simple Smile

# 263
  • Sofia
Здравейте,мами!
Повечето може вече да са ме забравили,че не съм се мяркала от сто години,но...това е положението!
Гледам че вече има няколко с второ детенце и знаят как е. От понеделник и двамата ги пуснах на градина и съм направо пред нервна криза. За мой късмет терасите ми гледат в двора на градината, а спалните и на двамата са пак към мен! Представете си как тичам от един прозорец на друг...
За майчетата дето още не са родили, да кажа само че като се роди малката обръщах два пъти повече внимание на баткото. И на практика тя порастна по-неусетно и с по-малко нерви(май бях претръпнала).А това с книжката и храненето е абсурт...

# 264
  • София
Здравейте мамчета!
Нещо много ни позамря темичката напоследък...
Май всеки използва, колкото се може хубавото време за разходки Simple Smile
Ние утре сме за първи ден на ясла, та ще видим как ще я приемем  Thinking
Fun, прости ми че съм пропуснала, но с каква разлика са ти дечицата? Аз за момента едва са справям с моя пакостник, а хич не ми се мисли да имам още едно, че и по-малко  baby_neutral
Хайде чао за сега и целувки на дечицата  bouquet  bouquet  bouquet

# 265
...даааа...вярна е ,че темичката позамря...
Кой с двама малчугани,кой с разни премествания,кой с детски градини се занимава...

Та по тя повод да се отчета:
Алекс ходи 2 дена на детска и по спешност ме извиках ада си го прибера - повръщал и не бил добре....
Аджеба - здраво право дете им предавам ,а те  - болно ме викат да си го прибирам.../насилили го да изяде някакво зеле/
Абе страхотия - от 1 седмица е дехидратиран,повръщащ,чувсващ се зле....пие ампули,сокове,капки...май нещата вървят към добре Peace
Ей такива ми ти работи при нас ...
Затова ,че и липсата на новини е добра новина...... Grinning
Здрави и усмихнати да са всички!!!!!!!

# 266
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша, че е срамота толкова мълчание  Embarassed.
Мишката се сдоби с бързо прогресираща трета сливица и утре в девет ни е операцията. Дано всичко мине добре Praynig. Той за три месеца се намъчи- не може да диша, постоянно е с гнойни сополи/без да е болен/, като може да си поеме въздух през нослето идва и ми се хвали и ми показва как диша ooooh!. Всичките му сливици са трета степен големи и ужасно му пречи третата. Правил е една единствена ангина иначе. Дъхът му е ужасен и...а бе да минава и да не се мъчи повече милото.
Пожелавам здраве на всички деца и целувки!

# 267
  • София
Катюша, стискам палци всичко да е наред с Мишо. И Мартин отново е болен, не зная и при нас дали не е трета сливица. Все кашля, сменихме два сиропа - никаква полза. Сега му изписаха някакви правени капки за нос - Коларгол, Алергозан, Тобрекс +витамин А, мисля, че това бяха всичките съставки. Вече втори ден ги слагам, но за сега няма ефект. Цяла зима беше на сиропи и АБ и сега щом застудя отново се започна. Не зная алергия ли е, трета сливица ли е, ходих февруари на УНГ специалист, каза, че не е сливица и вече с GP -то сме се видели в чудо. Дано дечицата ни да са здрави и да си пишем само хубави неща.
 Да внеса малко ведро настроение в темата, искате ли да си пишем какво ще купуваме на сладурите за Коледа и после за близкият им рожден ден. Аз мисля за строителна площадка някаква, че малкият е много запален по багери, бетоновози и т.н., но все още не съм видяла нищо, което да ми хареса. Чакам и вашите коледни предложения. Здаве и усмивчици на малките съкровища.
Деси, много са сладки малките ти куклички.

# 268
  • София
Здравейте момичета.
На мен работата ми запълва основно времето пък и продължаващия гаден ремонт. Но така май ми е по-мъчно за Ева и като се прибера и угаждам повече, въпреки безкрайните и лиготии.
Е мъниците навлезнаха и в една доста артистична възраст - та доста ни разсмиват май и как да не им простиш белите /поне аз съм се размекнала доста/
Ева хърка като пенсионер цяла нощ и така е поне от 8 месеца. Но през това време не е боледувала дори с хрема. Аз също се опасявам да не е трета сливица. Преди 2 месеца на контролния преглед докторката каза, че по-скоро имала съмнения за стафилококи в нослето /тя си ги носи още от раждането/, но тогава лабораторията беше във ваканция та още не сме се натуткали.

За Коледа хич не съм мислила  Embarassed Ние нали сме в ремонт, та 2 големи кашона с играчки бяха 5 месеца в един гараж на приятели. В неделя взехме единият и сега Ева повтаря, че Дядо Коледа и бил донесъл играчки  Shocked Как и е хрумнало и идея си нямам  newsm78 Предполагам е свързано с една книжка "Коледа в гората", която обича да разглежда.

Много се разписах извинявайте!

# 269
Здравейте и от нас с Ати!
И аз  от цяла вечност не съм писала-първо бяхме на гости при баба и дядо в България,после РС- то ни се повреди и 2 месеца бях без компютър.Сега,както се казва на есен с песен откривам сезона Simple Smile
Атилла, както и вашите малчугани всеки ден ме изненадва с нови думички и номера.С детската градина мисля да изчакам малко.Миналата година ходи около 2 месеца-3 пъти седмично и се разболяваше постоянно.Я да ви попитам за мнението ви за противогрипните ваксини?Чудя се да ли на му бием...досега не сме го правили ,нито на него, нито на мен.Мъжът ми `служебно` ги ваксинират всяка година,та се чудя дали е добре или не.Тук срещам противоречиви мнения.
Миналата седмица водих Ати на кожен лекар.Когато си бяхме в България го подстригахме и видяхме на главичката му една пъпка.След около месец и половина,вече тук забелязах ,че от едната страна се е образувала коричка,която за около седмеца се увеличи  Sad затова го заведох на лекар.Тя почисти коричката и ни даде кремче да го мажа.Каза,че би могло да е някаква инфекция или брадавица ( макар и въобще да не ми прилича на такава).Ще мажа 7 дни и ще го заведа отново на преглед.Доста се безпокоя  и се моля да изчезне Sad Cry
Това е от нас за сега.

Общи условия

Активация на акаунт