Януарски сладури 11

• 16 466
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • Там някъде нейде !!!
Редовно чета темата и форума , ама нещо ме мързи да пиша . Ние вече сме на детска градина и се чустваме добре . Дерматита ни пак започна да се поразбутва , гледам крачетата и пак станали на лишейчета . Знам , че имаше много от вас с подобен проблем , ще ми кажете ли с какво ги мажете в тоя случай .

# 271
  • София
При Ева не беше атопичен дерматит, но от време на време и се появяват такива лишеи по крачетата и ръчичките и нашата лекарка беше препоръчала хидролосиона на Ексипиал.

# 272
  • София
Снеже, не зная дали при Мартин е било АД, но имаше период, в който по бузките му излизаха лишеи и едни ситни червени пъпчици. След като го мазах  с какви ли не антиалергични глупости, пи Зиртек, Ериус и т.н. купих от аптеката хидратиращият крем на Атодерм и да чукна на дърво след няколко дена всичко изчезна и повече не е получавал. Попитай в аптеката за мостра на това кремче, фирмата им дава тестерчета, дано попаднеш на свястна аптекарка, да видиш дали ще действа, че иначе кремчето е около 30 лв.

# 273
  • Там някъде нейде !!!
При Ева не беше атопичен дерматит, но от време на време и се появяват такива лишеи по крачетата и ръчичките и нашата лекарка беше препоръчала хидролосиона на Ексипиал.
И на нас ни се появяват само по крачетата , затова ме учудва диагнозата ни Атопичен дерматит. Така и никой не пожела да ни направи изследвания и да ни кажат със сигурност какво е . Само ни карат да минаваме на диета и това е .

# 274
  • Sofia
Снеже и ние имаме нещо подобно но по гръбчето и то след като се изпоти. Мажа с Тридерм еднократно и се оправя до следващото изпотяване.
Тея изкара поредната хрема придружена с кашлица /донесе я от детската градина/. Там се чувства много добре, но ходи по 3 часа на ден /от 9 до 12/. Идва си уморена и доволна. До сега още не е плакала. Казаха ми че рано или късно ще започне, но ще видим кога ще имаме и ние емоции.
Тъкмо я закрепих и от утре сме на почивка. Дано имаме хубаво време.

# 275
  • Там някъде нейде !!!
Браво Ели , починете си добре .  Ние засега сме добре , като махнем лишеите по краката . На градина ходим с кеф , даже вчера ми се сърди , че не съм я завела . А то си беше събота . И как да и обясня , че събота и неделя няма градина . Затова пък с кеф ходи у майка ми от която преди ревеше и даже като я заведа ми вика да я оставям и да си ходя . И аз так и правя де не чакам много, много да ме моли  Flutter.

# 276
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 10:56 от vesi_n

# 277
  • София
Кейси, честито бебче!!! Да е жив и здрав малкият мъж и много радост да ви носи! А баткото да е грижовен помощник!

# 278
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТА ВТОРА РАДОСТ КЕЙСИ

Тъкмо щях да питам какво стана с Кейси

# 279
  • София
Честито ново човече Кейси  bouquet

Не пиша често, но ви следя Laughing
Виктор ходи на градина, адаптира се за около 10-ина дни. Пее песни, разказва, спокоен е като го взема. Точно да остана малко сама и да си почина от деца, големия излезнаха в стачка. Няма отърване за мен ви казвам Laughing

Кате, как мина операцията?

Галя, къде се изгуби? Нищо не казва за момъка.

Мия, ти как си? Знае ли се вече полът?

# 280
  • Там някъде нейде !!!
Честито Кейси !!!
  bouquet  bouquet  bouquet
Да сте живи и здрави всички .

# 281
  • София , Монтана
Честито Кейси !!! Всичко най и най вече здраве.  bouquet

# 282
Кейси,честито!!!  bouquetДа сте живи и здрави и много,много щастливи!!!

# 283
  • София
Аууу да не повярва човек - направихме 15 страници  Grinning

asa подготвят ни за момък, но аз съм на мнение, че никога не се знае.
Сложила съм си синя лентичка уж и то с хипопотам, с надеждата, че това бебе много ще яде  Joy
Е доживях и Ева да си отваря хладилника и да си взима сама каквото и се яде, но и 2 години тормоз ми бяха достатъчно.

Лошото е, че много алчно стана това момиче. Научи, че количките се пускат с парички, бонбоните се купуват с парички, балоните и въртележките също. Сега ходи потупва баща си по джобовете и му вика: "Тате дай стинки", а като и откаже, ходи и иска от чуждите хора - срам  Embarassed

# 284
  • София
Честито бебенце, Кейси! Да ви е живо и здраво!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт