Коледа 2025

• 89 254
  • 1 441
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Русе
Скрит текст:
Ето ги снимките на въпросните сладки. Убедена съм, че с формата съм вложила от себе си, защото не съм фен на разточването.

Предполагам, че за това става дума.
https://bg-mam.ma/p/1597711/47367448

# 1 066
На тези бисквити долу горе колко им е срока на годност? Става въпрос за меденките, линцерите, портокаловите с парченца шоколад и подобни?

# 1 067
  • София
На тези бисквити долу горе колко им е срока на годност? Става въпрос за меденките, линцерите, портокаловите с парченца шоколад и подобни?
След като са опаковани и  на студено имат дълг срок на годност, нищо им няма ,даже масленото тесто става по-хубаво.

# 1 068
  • Под сянката на разлистените кактуси
Най-накрая всичко е привършено, опаковано и елфовете заминаха по доставки!

Готовата продукция

Меденки, алфахорес, шотландски шортбред с шам фъстък, линцери, рохлички, портокалови с шоколадови парченца, локумки, шоколадови талери, лешникови топчета

# 1 069
  • Бургас
Туне, нареждам се за кутийка Simple Smile
Браво на теб!
АЗ нищо, абсолютно нищо не съм правила!
У дома всичко се изяжда на момента! Няма вариант нещо да се задържи!

# 1 070
Догодина, ако е речено, ще отида да лежа на някой плаж - хем се изморих, хем гърбът ми се влоши до степен да се подпирам по дивани и маси, хем не направих кой знае колко сладки, а утре ще пътувам и половината ми багаж сигурно е още в гардероба...
Туне, да знаеш, че елфите, дето си ги пратила, още не са дошли при мен, ама сигурно ще дойдат по-късно, зер и скрин имат да носят Simple Smile   
Това ще е за тази година (снимката е обзорна - нямах време, нито муза за снимки, само искам да спя Simple Smile ) :  меденки, алфахорес, шотландски маслени бисквити, какаови сладки с фъстъчен крем, виенски коледни сладки с поръски асорти, линцери, брауни, тарталети с два вида крем и две торти.
Благодаря за изключителната атмосфера в темата и безценната помощ, момичета и момче!
Весела Коледа с най-близките ви хора!

# 1 071
Светли празници, момичета и момче, изпълнени с топлота, уют и създаващи прекрасни спомени!

# 1 072
Весели празници! Благодаря на всички в темата за споделените рецепти и снимки, както и за търпението да помагате на всеки, който има въпроси. Това е  което сътворих с надеждата да зарадвам семейство и приятели.

# 1 073
Идея за поднасяне на руска салата.
https://www.facebook.com/share/p/1aoPsp8RS8/

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 21:18 от Joy Joy

# 1 074
  • Между гори и планини
Аз правя чашки от тесто за чибуреки и го слагам в намазнена купичка за карамел, от вън. Стават много хубави чашки и ги пълня с руска салата.

# 1 075
  • Стара Загора
Светли празници на всички!
Моето кето руло Павлова се провали при печенето ( тъй като фурната ми е с изгорял долен реотан от около година, пека всичко на вентилатор). Отдолу беше неопечено, обърнах го с хартията да се доизпече, после не можах да го разлепя 🙃 и се отказах от него. Заместих го с това бързо бисквитено руло:

За утре вечер направих кето коледното пънче а-ла Гараш:

Ще го украсявам утре сутрин преди да тръгнем с малини, боровинки и клонки розмарин.
И едни чери домати с авокадо и крема сирене по идея от тук

# 1 076
Последни бисквити от днес - портокалови с парченца шоколад. Малко тъмни станаха, може би заради кафявата захар.

И содена питка за тази вечер, но забравих да си взема микс семена.

Светли празници!

# 1 077
Всичко, което видях в темата страшно много ми хареса. Всички сте с различен стил и почерк, но ви обединява едно - желанието да създавате радост, уют и сладки моменти за хората, които обичате! Heart

Сега аз поемам щафетата от вас Simple Smile
След като приключих със служебните ангажименти за тази година, оставих си един ден да се наспя, че май само младите могат да издържат от работа на купон и пак на работа, вече съм готова да отворя сладкарския цех в нас Grinning

С една от моите бродирани картички, които направих тази година ви поздравявам и пожелавам за всеки да има по едно коледно чудо!
Светли празници!

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 00:50 от vox

# 1 078
Честита Коледа!
Бъдете здрави и благословени!
Поздравления за всички за труда и вдъхновението, за шедьоврите, за любовта, с която правите сладки, за да я предадете на роднини и приятели!
Благодаря за прекрасната тема! Чувствам се великолепно в нея. ❤️🤗😘

И аз окъснях със сладките поради ангажименти.
Вчера с малката щерка направихме ванилените кравайчета на Наталина (рохлички). Напоследък ги правя на топчета, така ги харесват повече.
С тези днес ММ ще почерпи ловната дружинка.
С щерката днес ще направим още една доза, после съм предвидила унгарските сладки на Пейч.

# 1 079
Честито Рождество Христово!Здраве и мир в домовете ви.

Общи условия

Активация на акаунт