Проблеми с цикъла и забременяване на 42 г.

• 598
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте искам да попитам на някой от вас случвало ли се е на 42 г съм трети месец подред ми се случва да ми закъснява но след като ми дойде върви близо две седмици.Ходих на гинеколог изписа ми противозачатъчни да пия като ми дойде цикъла ходих и на репродуктивен специалист ще си изследвам хормони и т.н.Последния ми цикъл беше на 29.09 по принцип се мъчим с приятели ми от близо половин година да имаме дете.Ако някоя от вас е минала по този път ще се радвам да пише 😊

# 1
Крайно време е да се намеси репродуктивен специалист. Вероятността от естествено забременяване намалява с възрастта, нямате време да чакате, шест месеца опити са достатъчно време.
Направете си изследванията, които назначи репродуктивния специалист и ги коментирайте с него, той ще начертае план за действие.

# 2
Най-вероятно сте в перименопауза вече. Насочете се към репродуктивен специалист.

# 3
Доколкото чета, имаш вече 2 деца, от 3 години правиш опити за забременяване, но вероятно не със сегашния приятел, щом от него правиш опити от 6 месеца, имаш симптоми на предменопауза. Сигурна ли си, че си склонна въобще да рискуваш да раждаш трето дете, минавайки през трудности, в една връзка, която не е от отдавна?

Общи условия

Активация на акаунт