🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 16 759
  • 498
  •   57
Отговори
# 270
  • European Union
И аз мисля, че Коджабашев си поиска връщане на услугата. Дотогава ВН беше убеден, че ще го думка.

# 271
Глория може ли да е такова желе Joy

# 272
  • Другата България
Владо беше решил за Коджабашев, но разговорът по мъжки между двамата го обърна. Старомодно, но симпатично чувство за чест.
Именно, разговор.
Жорката нищо не е искал и нищо не е напомнял, седна да си говорят очи в очи с него и на кептънА му дойде отвътре това, геройското, което си го има и което се проявява в подходящ /за него/ момент.

# 273
Още по време на играта с балоните нахилената на синхрони Глория се издаде, че има щит

# 274
  • София
Даааааааа
Глория е велика просто
МВП МВП МВП

💙

# 275
Коджабашев явно не познава добре правилата на играта

# 276
Браво на Гло! Нумеро Уно е! Аз отдавна я обявих за морален победител, но сега вече се надявам и да е реален също. Дано да се изпълни планът и да спечели, страхотна е.

# 277
Бачорски можеше поне да опита да изиграе радост. Laughing

# 278
  • София
Нов обрат, хехе Simple Smile
Егати и епизода.
Мая ще е пътник май, май.
И после са сигурни, че той ще вербува Петканов или Глория.

# 279
Глория не спира да се извинява в стори, за нещо, което ще направи тази вечер... Да видим.

# 280
Добре бе, Владо, защо каза на Бачорски???? ЗАЩО БЕ?????

# 281
Аз това май съм го проспал, ама Глория как се усъмни в Мая и Бачорски преди седмица-две? Чу ли нещо без да иска, подслуша ли или просто факсове от Космоса?

# 282
И сега прогонват Мая, после Бачорски придърпва Венци за предател, на следващата кръгла маса прогонват Бачорски и накрая Венци печели като сам предател.
И всички оставаме с увиснали усти. Joy Joy Joy

# 283
Сега вече Бъч е делулу. То всъщност и той и Мая от няколко епизода са делулута. Нормално, игра е.

# 284
  • София
Тези толкова много пъти си смениха схемите, че не можеш да им хванеш спатиите.

Миш-маш

И защо Владо Николов казва директно в очите на Бачорски, че ще се гласува за Мая?
Как може толкова слаба игра?

Общи условия

Активация на акаунт