🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 2 539
  • 66
  •   15
Отговори
# 45
  • София
Според Саркаста, редакторите/продукцията бутат Владо Николов.
Пак ще разбуни духовете, хехе

Ето и останалите обзори за седмицата

Ванката/Ауткаста мисли като мен и смята Глория за МВП на сезона

Момичетата са големи фенки ама много грешки бе, много, уффф
Поне мислят като повечето от нас и не искат ВИП участници, а непознати, народни хора.

# 46

Нашите си беше много ниско качество. Нито църква,нито интериора беше впечатляващ. Читалище от комунистическо време уау..

Нужно е да поясня за историята и общата култура, че това не е читалище от комунистическо време, а първата сграда в България след Освобождението, която е построена с идеята да бъде театър през 1891 г.мисля и е театър и до днес. Това е Драматичен театър ,,Владимир Трандафилов" - Видин.
Благодаря! 😀

# 47
  • София
Имаше въпрос за сайта за чуджите сезони. Парола нещо си.

На 1 стр. в основното мнение, най-отдолу има линк към Редит, където има дадена парола (но скрита цветово), маркирайте я с мишката и би трябвало да я видите, копирайте и се логнете в новата директория с чуждестранните сезони.
За всеки случай съм оставил и стария линк. Ако ми потвърдите, че вече наистина не работи при следващата тема ще го махна.

Ако има някаква грешка или неточност кажете, за да редактирам.
Аз така или иначе не ги тегля/гледам, нямам време сега. Не съм гледал чужди сезони.
Повече ме влече Сървайвър.

Евентуално зимата мога и да гледам (50 на 50), ако се реша, ще ви питам кои са най-добрите сезони.

# 48
  • софия
Имам чуденка - не е ли добра идея за Бачора и Мая да вербуват сега.
Да ползват инерцията от теорията на  АнаМария Grinning и да вербуват Ева. Няма значение дали ще приеме. Вечерта я слагат на масата и имат голям шанс.  Ако излезе като праведен, ще е само един спечелен ден още, но ако излезе като предател им отпушва играта - следващата нощ вербуват Петканов. И пак същата въртележка.
С Глория също имат шанс. Тя е достатъчно куку, за да я натопят на масата  за добър играч-предател. Владо ще е навит на теорията.
Най-трудно ще е с Мирела-при нея  почти няма шанс за изгонване от маса.

Та мисълта ми е, до финала - вербуват всяка вечер и слагат вербувания на масата. И така дакато не изчистят на Ана Мария петимата предателя JoyJoyJoy
А "най-добрите праведни" излизат от играта като предатели.
И Бачорчето и Мая ще са на финала.
Иначе един от тях гори на следващата маса, а ми се струва рано?

Размишлявам си понеже Бачорката вика, че било вече време за игра. Joy
Ейййй, голям хвалипръцко Joy
Разбирам досега му е детска игра било Joy

Разбира се - това в случай, че продукцията не се меси и не бута никого. ( по анонса на Дяволо за СаркасТа)

Не съм гледала под и над кастите още.
 Утре ще си оправя деня с тях.
А и тъкмо да си потвърдя как съм се определила мене си  в играта  - абсолютно неостра цивилка, с голям мерак за игра.
Като предател ще съм пълен хаос.
Тююю, срамота Joy

# 49
Слагам в спойлер броя на синхрони на Celebrity Traitors UK

Във всеки сезон предателите имат най-голям брой синхрони, това е напълно естествено и не може от самата бройка да се правят генерални изводи. По-скоро бройката на праведните трябва да се гледа.
Аз се замислих друго - че нашият аналог (по профил, професия, замислен типаж) на Алън е... Гъмов. Laughing

За опелото писах, че проблемът във възприятията произлиза от нашите традиционни и религиозни обичаи. В чуждите версии реално са ги вкарвали в ковчег под земята и ги затрупват с пръст отгоре. Там половината от мисиите им са все вътре в църкви. При нас православната църква няма как да позволи, но западните общества не само че не са религиозни, ами спрямо нашите стандарти са направо богохулни. Оттам и подобни сценки не се възприемат като нещо кой знае какво, докато за православна България е too much.

freespirit, проблемът с тази идея е, че при всяко вербуване (прелъстяване) се губи право на убийство, и съответно другите бързо ще се усетят за какво иде реч.

# 50
Много благодаря! Успях да я открия с мишката преди някой да пише и затова редактирах мнението. Паролата си работи. Старият линк също работи при мен между другото. 😊
Имаше въпрос за сайта за чуджите сезони. Парола нещо си.

На 1 стр. в основното мнение, най-отдолу има линк към Редит, където има дадена парола (но скрита цветово), маркирайте я с мишката и би трябвало да я видите, копирайте и се логнете в новата директория с чуждестранните сезони.
За всеки случай съм оставил и стария линк. Ако ми потвърдите, че вече наистина не работи при следващата тема ще го махна.

Ако има някаква грешка или неточност кажете, за да редактирам.
Аз така или иначе не ги тегля/гледам, нямам време сега. Не съм гледал чужди сезони.
Повече ме влече Сървайвър.

Евентуално зимата мога и да гледам (50 на 50), ако се реша, ще ви питам кои са най-добрите сезони.

# 51
  • Другата България

Нашите си беше много ниско качество. Нито църква,нито интериора беше впечатляващ. Читалище от комунистическо време уау..

Нужно е да поясня за историята и общата култура, че това не е читалище от комунистическо време, а първата сграда в България след Освобождението, която е построена с идеята да бъде театър през 1891 г.мисля и е театър и до днес. Това е Драматичен театър ,,Владимир Трандафилов" - Видин.
Благодаря! 😀
Няма смисъл, тъй или иначе някои хора смятат Видин и региона по принцип за място, на което все още се разхождат аборигени, придвижваме се с каруци, живеем в кирпичени къщи и ядем ...доматите с колците. А, и копаме кукуруз. Blush

А относно продукцията и кептън Планет не мисля, че има такова нещо.
Аз все повече убеждавам себе си, че той няма да “доживее“ финала.
А ако все пак се окаже на него....не знам, тогава ще го мисля.

# 52
  • España
Аз останах разочарована още , когато на закуската Владо Карамазов просто каза , че Оля е поредната жертва на предателите без уточнения , че са я елиминирали пред очите на всички . Така праведните останаха с идеята , че ,подобно на другите , са я отстреляли на конклав през нощта и дори не си зададоха въпроса “с какво Оля е по-различна от другите жертви та си заслужи специалното отношение и опелото “. Може би така , целенасочено или не , от продукцията помогнаха на предателите , предвид разкритията на Глория от вечерта .
Макар и драматургията на “погребението” да беше добре замислена , особено костюмите , у мен остана поредното зрънце разочарование от така нареченото “наследство на Оля” , което се оказа…..едни пари….
Мери, театърът ви си е много хубав даже ….не се връзвай…. И решението , което взеха за опелото да бъде там намирам за правилно , първо , защото е игра , а какво по-подходящо място от сградата на театър и второ …..игра-игра, но има граници , които не бива да бъдат прекрачвани , дори и за “кефа” на феновете на едно предаване ! Ние сме православни и щом каноните забраняват определени волности , просто се съобразяваме и точка !
Искам предателите да стрелят по Ева през нощта , защото тя има щит (за първи път тези щитове да бъдат използвани по предназначение). Пък и ще се отвори нова линия за размисли ( предателите нацелили ле са човека  с щита или са вербували )….
Владо правилно се усети , че вече е време всеки да мисли за себе си и да се опита да се задържи до края …колко маси останаха…..на предпоследната да думнат Мая ….примерно …..Бачорски , дори и да е още в играта , ще “светне “  и дори и да вербува , останалите ще знаят , че на финала има поне един предател.
И, да, естествено, че може един човек да вземе наградата накрая , както моят любим предател от Франция 4 -Адил Рами , който така чаровно ги овъртоли  , чеееее….. И беше много емоционално , когато ( това след предаването) , мисля , че той играеше за някаква фондация за деца с канцер ( както вече съм писала, във Франция сезоните са само с известни , но всеки застава зад определена кауза , където отиват парите от наградния фонд ) , та той се срещна  с тези дечица и им раздаде , освен наградата , екипи, подаръци…

# 53
Обмислям една линия, която за съжаление ще трябва да сложа в спойлер, защот съдържа разсъждения от темата за спойлери.
Скрит текст:
В темата за спойлери се появиха части от началното промо, които още не са видяни. Част от игра, в която се виждат Бачорски и Мая. В страницата на Traitors във фейсбук имаше промо, в което Бачовски казва : “Аз съм праведен”. Ако го погнат на следващата маса и той успее да остане в играта като ги убеди, то тогава има логика на следваща игра той още да е в играта.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 11:15 от Бебешондел

# 54
Предполагам, че на следващата маса ще трябва всеки един по един да каже, че е Праведен, и от там е този монтаж.

# 55
  • София
СаркасТ има много “еретични” мисли относно продукцията 😉 . Но и на мен ми беше странна реакцията на ВН на споделеното от Ева - не се шокира, не спори с нея и веднага извади една много адекватна стратегия 🤔
От друга страна, продукцията можеше да се намеси по-елегантно, не така грубо, като например да каже, че предателите са извършили явно убийство с Целувката на Юда
Ако е прав, Коджабашев е аут следващите два дни / дори може и на кръгла маса / 🙁

# 56
  • софия
Alkor,
Те ще се усетят, ясно. Но на масата е дума срещу дума.
Ева ли вербува  Бачората или обратното.
Кроткия Петканов още по-добре.
Предвид играта на нашите праведни до мамента, ако на масата Бачорски се защитава срещу някои от тези двамата - залагам че Бачората ще е по-убедителен.
Но, вярно, само по един изгонен ако има, то ще останат повече еграчи за финала. ( че не съм гледала чуждите и не знам проблем ли ще е това)
Иначе - да, може да си траят всички за предателите, да си гонят на маса праведни и да се молят да не ги утрепят нощеска.
" Не ми се стои да чакам някой в сенките да решава кой праведен да остане до края и кой да е премахнат" - Синхрон на Жоро, ако си спомням правилно, та и аз така, иска ми се да търсят предатели. Заради играта.
Някак да се правят на умрели лисици, само за да са на финала не ми е хич интересно и не  го виждам като игра и стратегия - говоря за нашия си сезон. Наясно съм, че такава игра Е вид стратегия, но просто в нашия сезон не го виждам така и някакви наистина паднали от луната хора да излязат  победители накрая - хич няма да съм доволна.

Шизофренично  съм за Бачорски и Глория победители. Grinning
Банда Hug , някой с идея как да стане?
JoyJoyJoy

# 57
Гонят Мая, Бачорски вербува Глория, на финала се гласува, че няма предатели и така и двамата печелят 😂

# 58
Мисля, че няма да има повече предатели. Мая ще отпадне първа, а на финала - Бачорски.

# 59
Имам инфо, че следващият сезон няма да е с известни. Дишайте по-спокойно 🙂

Общи условия

Активация на акаунт