🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 4 589
  • 96
  •   19
Отговори
# 75
Аз пък стискам палци как Гло да излети възможно най- бързо, защото е едно досадно кречетало и искам Бачорски да спечели.

# 76
Аз пък да ви напомня, че довечера Анна-Мария и Оля ще бъдат в Маските падат.

# 77
Аз пък стискам палци как Гло да излети възможно най- бързо, защото е едно досадно кречетало и искам Бачорски да спечели.

Точно същото мисля и аз. Гледам заради него. Бачорски направи предаването интересно, аз също искам той да спечели. Изобщо обикновено подкрепям предателите, защото ролята става все по-трудна с напредването на играта и често всичко е срещу тях. Изискват се умения в общуването и подход към хората. Без излишни истерии и прекалена невъздържаност. Уважавам го, когато го видя.

# 78
  • софия
В ИГ излезе ми пост на Ел Капитано, (снимка със съпругата) - "Само един човек може да ме води за носа и това не е Бачорски".
Ммм, да, добре.... Stuck Out Tongue Winking Eye

Не ми се иска да трупам нови черни точки на продукцията (сложила съм им няколко вече),  но вероятно СаркасТ отново е прав.
Имидж, батко, само и единствено.... Confused
Това е страшно тъпо .... Trollface
За Трейтърс.
За други мероприятия - нямам претенции.

# 79
  • София
Владо Николов беше направен на глупак от Бачорски.
Късно е вече за чистене на имидж.
За Владо Николов ще е най-добре да падне геройски, жертвайки се, всичко останало няма как да мине.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 19:41 от Diavolo

# 80
  • Другата България
Владо Николов беше направен на глупак от Бачорски.
Късно е вече за чистене на имидж.
За Владо Николов ще е най-добре да падне геройски, жертвайки се, всичко останало няма как да мине.
Именно.
9 епизода Бачо буквално го прави да изглежда делулу, и в един момент продукцията видиш ли, решава да му чисти имиджа. Joy
Сериозно ли?
И кой ще “върже“ на това?
И кой изобщо ще си промени мнението за Владо само защото изведнъж е “прогледнал“?
Във всички случаи не и зрител, който е изгледал всички епизоди до момента и има някаква мислена хронология на поведението му.
Ако продукцията искаше да изкара Владо стратег №1, щеше да започне да надгражда и акцентира върху положителното му развитие от самото начало. А всъщност акцентът беше върху Бачорски, той им направи сезона.

# 81
Двете жени, седнали сега в Маските, продължават да говорят глупостите си. Вместо да си кажат, че са били напълно заблудени овчици, продължават да говорят, че ВН бил пречел в играта. И защо, бре, джанъм да ви е пречел? Той си играеше играта и е праведен, вие грешите, ок? Това, че вие сте били объркани като пилета в кълчища не означава, че другите са ви виновни.

# 82
 Явно хейта по тях не им се е отразил добре и продължават с глупостите си. Grinning

# 83
Явно хейта по тях не им се е отразил добре и продължават с глупостите си. Grinning

Цялата работа е, че някои всъщност са били просто срещу ВН, а не са се целили в предател - така излиза. Значи те имат право да тестват, а ВН няма право да тества, интересна теза... Thinking
Най-накрая Оля призна, че ВН е основна фигура в играта и играта му е точно толкова титанична, колкото тази на Бачорски. Аз също смятам така. Интересното е, че някои хора наклониха общественото мнение срещу ВН, но истината е, че той е точно толкова добър играч, колкото е и Бъч. Тези двамата всъщност са мастърмайндите в този сезон и нека по-добрият победи.

# 84
  • Stockholm
Гледам Маските падат. Анна-Мария изглежда изключително добре след ринопластиката и новия стайлинг. И  двете са помъдрели и балансирани. Никаква злоба към "титаните" Ел Капитано и Бачо. Играта щяла още повече да се обърка. Според АМ следващия епизод сме щели да разберем, че за много неща е била права. Явно за честта и достойнството на ВН намеква.

# 85
Гледам Маските падат. Анна-Мария изглежда изключително добре след ринопластиката и новия стайлинг. И  двете са помъдрели и балансирани. Никаква злоба към "титаните" Ел Капитано и Бачо. Играта щяла още повече да се обърка. Според АМ следващия епизод сме щели да разберем, че за много неща е била права. Явно за честта и достойнството на ВН намеква.

Обаче с тази чест и достойнство се прекалява. Нали това все пак е игра? Всеки има право да използва каквито си иска методи. Това, че ВН заложи на чест и достойнство в даден момент от играта, не го прави по-недостоен от един предател, нали? Като не им стиска, седят и си мълчат. А като не знаят да играят, изгърмяват и сега ги гледаме в Маските, простичко е. Тръгнали да се тръшкат, че ВН си бил обърнал играта, ами игра е, може на 180 градуса да се обърне, за това е там в крайна сметка, да играе.

# 86
Анна Мария си е отрязала половината нос и изглежда смешно. Трябвало е целия да махне и да заприлича на Волдемор.

# 87
Само дето Владо Николов не заложи на чест и достойнство, а на чиста демагогия. Много са му високи критериите за морала на останалите, ама когато стане въпрос за него и приближените му изведнъж всичко е възможно.
Язък, че толкова се стара да гради имидж.

# 88
Само дето Владо Николов не заложи на чест и достойнство, а на чиста демагогия. Много са му високи критериите за морала на останалите, ама когато стане въпрос за него и приближените му изведнъж всичко е възможно.
Язък, че толкова се стара да гради имидж.

Ами няма как да спасим целия свят, нали? Има толкова нещастие по света, но няма как да го поправим, колкото и да искаме. Ако не друго, поне да помогнем на близките си. Това е реалността и я виждаме в играта. Трейтърс е мръснишка игра и няма какво да се вживяваме толкова много, защото истината е, че отразява живия живот. Неприятно, кофти, но факт. Та в този смисъл, ВН си е прав за себе си. Нали се сещате, че ако не отстранят Коджабашев, трябва да отстранят Глория, ако искат да отстранят Мая и Бъч на предпоследна и на последна маси. За съжаление такива са правилата - ако го играят много честно и достойно, предателите ще победят, защото тяхната игра по принцип е заложена да не е честна и достойна. В крайна сметка единствената защита срещу безчестието в случая е...безчестие. Око за око, зъб за зъб, както се казва, иначе гориш.
Това, което е характерното за нашия сезон е, че много рано разбраха кои са предателите и за това сега е кофти да стрелят по праведни (и публиката негодува, но нашите умници се ориентираха навреме за учудване на всички), но това е единственият правилен път, друг няма.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 23:46 от Janelle

# 89
Виждам, че и поддръжниците на честта и морала са сменили плочата и вече смятат, че няма нищо лошо да поизлъжеш малко в името на едни пари.

Владо Николов никой не го критикува за това, че играе играта както намери за добре. Критикуваме го за лицемерието да се прави на много честен и морален по телевизията, но само докато му изнася.

Общи условия

Активация на акаунт