🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 5 237
  • 116
  •   15
Отговори
# 90
Това за чатовете беше супер излишно. 🤣 Все едно са 4 клас - “Готините в Трейтърс”, ама няма да кажем кой е вътре. 🤣 Ще набедим пак Бачорски и Мая, ние сме чисти. 🤣 Смешни женички, а Оля ми харесваше.

# 91
  • София
Жалко,  Жорката е пътник 😭
Кой ще бъде последният предаден от праведните?
По-добре да те убият….
Обаче, ако нацелят щитове следващите две вечери, може да стане по-интересно 😉

И все пак Владо Николов не ме кефи. Бачорски може да му е благодарен, че вече отпадна от класацията на най-мразените 😂. Стискам палци на Бачорски и Майчето😉

# 92
Общо взето докрая цялата игра е ясна.
На финала правените ше изгонят Мая и Бачора и ще спечелят.
Няма вече интрига.

# 93
  • София
Факт.

# 94
  • София
За мен Бачорски направи сезона, а ВН го развали. Ако той не беше в “коалиция” със Бачорски, ако не се правеше на голям авторитет, може би другите щяха да играят играта по-смислено, а не да им замъгляват мозъка, щяха да търсят по-старателно, а не да чакат някой да им каже какво да правят. 😉

# 95
  • София
Няма вече интрига.

Аз обаче оптимистично се надявам на следващата маса някак да изгонят единия предател (Мая по-вероятно) и да се наложи другият да вербува нов.
Поне малко от малко интрига да има на финалната кръгла маса.

# 96
  • София
Много е долно това което ще се опитат да направят с Коджабашев.
Сетил се ВН да играе...
Добре поне, че няма да ми замине Глория, ама не съм напълно спокоен, защото за да ни го дават това промо с Коджабашев на пангара значи е много вероятно да не стане точно така...
Дано обаче не се пренасочи огъня по Глория, ако им стане прекалено гузно за Жорката.

Дано пък литне Мая.
Може Бачорски да се разкрие за нея и да се счупят правилата, хехе. Simple Smile
Например гонят я на масата, а Бачорски казва, Аз съм Предател, изгоненете мен.
Ама това няма да е точно счупване, защото се е случвало доколкото съм чел тук.
Някакъв си признал, че е Предател и въпреки това спечелил, защото си мислели, че ги лъжел. Grinning

# 97
Това, че дадоха този откъс с Коджабашев на дръвника, вероятно означава че няма да е той и уви остава Глория както и очаквах.
 А Владо ако наистина е такъв безкористен, принципен идеалист, радетел за каузата на праведните и добрите сега има идеален случай да се докаже и изгради геройски имидж - да се самопредложи и саможертва на следващата маса като завещае на оцелелите праведни да довършат делото му. Оттук вече може наистина и политическа партия да създаде.
Ех, мечтая си (не за партията) Innocent

# 98
  • София
Да, ако му стане гадно за Глория и Коджабашев и каже на останалите да следват завета му ще си тръгне наистина с геройски образ. Иначе ще се окаже - предателя на праведните!

# 99
  • софия
Цялата игра на ВН я направи Бачорски.
И не се е сетил нищо Владо нито как се играе, нито кои са предателите - всички доказателства кои са предателите са видяни и чути от Глория и Ева.
И са сто процента достоверни и доказуеми.
Но няма как да ни ги дадат в прав текст.

А ВН изведнъж разбира, че е изглеждал като най-големия глупак.
Поумнява свръхестествено и започва да играе "правилно".
Това разбира се се случва съвсем натурално.

Перифразирам от СаркасТ и ако не беше коментара на ВН в ИГ щях да съм 50/50 за събитията.
Ама вече не съм.
ВН и той иска да води за носа.

Продукцията да прочете пак библията, да си намери кадри фенове, да не взима популярни, и ако е втори сезон не стане, да даде формата на друг.

Най- не се харесвам, като хвърлям упреци и то без да съм какъвто и да е капацитет, ама....

Досега само ги хвалех, че даже и каста си харесвам. А сега каста харесвам повече от продукцията.

В Маските - АнаМария и Оля и двете яко в играта. Харесвам си ги.

Пп .
съгласна съм - ВН да убеди другите да го гласуват - това прилича на ВН от играта му досега. Ще му го призная. Hands V

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 01:26 от freespirit

# 100
  • България
Гледам Маските падат. Анна-Мария изглежда изключително добре след ринопластиката и новия стайлинг.

Новият ѝ нос е ужасен. Нямаше нужда от ринопластика, а от брекети с цел корекция на захапка. но откъде акъл

Пускат ли спойлери в Маските падат? АМ навсякъде изпуска по нещо.

# 101
Няма вече интрига.

Къде е сега Мери_Ан да й обясня нагледно какво имах предвид онзи ден.
Именно тази разкритост на наратива (дали от слаб монтаж или от мънички спойлери тук и там, най-вече от самите участници) проваля играта. Само за сравнение, ако примерно в британски сезон в такъв момент от играта очакванията са такива като в цитата горе, на финала ще се случи съвсем друго, примерно вербуван Венци Венц печели! И на всички ще им е като гръм от ясно небе.

# 102
  • Другата България
Blush Чак не мога да повярвам, че с всичките си претенции, които демонстрираш на “разбирач“ на играта отъждествяваш хипотеза и мнение на човек/хора, със спойлер. И с “разкритост на наратива“.
Или промо на предстоящ епизод. Или пък очакванията на зрителите. Все едно предположението ми на края на миналия епизод, че на тази предстояща кръгла маса ще стрелят по Коджабашев да излезе вярно и това да се квалифицира като спойлер, или “разкритост на наратива“, или пък да убият Владо и това също да се вземе за спойлер.
Хипотезата за убита Мирела да е вярна /повечето от нас мислят така/, и това пак да е “разкрит наратив“. За пореден път подценяваш интелигентността на зрителите, не говоря за себе си, разбира се, тук списват много такива с правилни и точни предположения, и най - вече - лични, логични и обосновани, не чути или прочетени в темата за спойлери.

А и честно да ти кажа, това постоянно сочене на чужди сезони или сравнение с тях, или даването им за пример лично на мен отдавна ми е досадно. Не знам защо реши, че не съм те разбрала предния път, и не знам защо реши, че искам да ми /до/обясняваш някакви неща, но грешиш.
Просто не мисля като теб и предпочитам да коментирам това, което виждам, вместо чужди сезони, хейт по продукция, и да /се/ заливам с демагогия. Себе си и останалите.
За пореден път ще кажа - за мен все още нищо не е ясно, нито пък отстраняването на Коджабашев и Владо Николов са сигурни /предполагам ще се случат само защото натам ме води логиката на случващото се, не спойлери/.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 07:48 от Merri_An

# 103
Недей с лошо. Спойлерите вече минаха, тези всички хипотези, предположения и очаквания (може би не твоите, но на доста други) са на базата на спойлери и разкрит наратив. Дори и "логиката на случващото се", както го казваш, е твърде праволинейно представена, а не трябва да е така. Факт е, че днес имам по-малка представа кой ще спечели Биг Брадър тази неделя, отколкото Предателите, и това е проблемът на цялата продукция - не е хейт, а градивна критика.

# 104
Не изглежда лошо АМ, но айде още една дето прилича на Майкъл Джексън.
Оля и АМ си приличат по това, че са смели камикадзета, от там насетне Оля е десет класи отгоре. Не е готино, че ги групират така.

И и за мен Гло, от останалите в играта е тази дето заслужава да спечели, но не се страхувам да я запукат на масата, ще бъде епично.

Това, че ни дават атака към Жорката в промото, не значи, че атаката ще успее (не мога да си представя, какво може да стане за да не успее, но пък супер спокойно ни я дават, та ... едно наум имам)

Общи условия

Активация на акаунт