🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 7 150
  • 170
  •   2
Отговори
# 165
Страхотна Оля в Надкаст. Въобще кастът може да играе зле (не визирам нея), но по подкасти е супер интересен.

# 166
И аз да дам едно рамо на Оля, най-интересният Надкаст дотук.
Харесвам я много, искрена и забавна.

# 167
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах Оля в Надкаст.
Приказлива е,някои нови неща каза. В общи линии иска да спечели Бачорски.

И в този ред на мисли,да попитам идругите тук,които казахте,че искате Предател да спечели?
С какво Мая е по-смислен избор за победител от Глория,която разкри схемата?

ВН ми е изключително противен.
Значи цяло предаване плюе по тези,които взеха щит,но сега като опря до него да си спасява задника, няма проблем да дава пари от хазната,за да си вземе щит.
Казаха му кои са Предателите,седнал на стола с ръце зад главата и нарежда кое,как ще се случва.Ама ти с какво право? От всички там,ти си най-незаслужил. Един Предател го върти на малкото си пръстче,нито един Предател той сам не е хванал,а някак си на чист късмет или стадно с групата.
Манипулатор,който за съжаление един овце там слушат за всичко,вместо да го махнат,за да не им мъти водите.

Да, сезона е провал голям. Тръгнала страхотно и някъде след 6-ти епизод само надолу.
Дори съспенс няма вече,защото всичко е ясно.

Вече ентусиазъм нямам за нищо. Бачорски и ВН са виновни.

# 168
  • София
Искаме Бачорски за да не е ВН 😜

# 169
Бачорски си е изцяло и единствено той виновен че остави толкова време Владо в играта. И няма да е изненада ако Владо и другите които и да са на финал да отстрелят Бачо и да спечелят наградата.
И сега повечето да искат Бачо да спечели е толкова лицемерно като повечето от вас от ден първи искахте той да се махне , но сега друго говорите защото Владо е на път да бъде на финал добутан не от км да е , а от Бачо.

# 170
И в този ред на мисли,да попитам идругите тук,които казахте,че искате Предател да спечели?

На мен във всеки сезон ми е все тая кой печели, но като цяло смятам, че предател от първия епизод стигнал до последния си е заслужил победата.

itshristina, абе и аз това се опитах да кажа, ама по-завоалирано, че нали излезе че съм обиждал форумното общество. Тази игра е добре да се гледа в цялост, обикновено хората, които печелят накрая по една или друга причина са си го заслужили, не е въпрос на "харесвам ги/не ги харесвам".

Общи условия

Активация на акаунт