🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 14 025
  • 441
  •   60
Отговори
# 195
Аз сега са за първи път чувам за някакъв си огън и оракул, моля не ми казвайте. Въобще, аз съм девствена по отношение на чуждите сезони и ми се искаше наистина да не се коментират толкова, защото убиват тръпката от нашия. Все пак искам да бъда колкото се може повече изненадана.

Всъщност ето и идея - направете си тема за чуждите сезони. Тъкмо ще се надцаквате кой повече е гледал. Wink

# 196
Ами тогава не пишете в темата. Не разбирам претенциите към чуждите коментари, когато те не нарушават правилата и не съдържат спойлери.

# 197
Ами тогава не пишете в темата. Не разбирам претенциите към чуждите коментари, когато те не нарушават правилата и не съдържат спойлери.

За мен е спойлер това с огъня и оракулите. Не знаех, че има такова нещо и ми се искаше да не узнавам, за да бъда изненадана. Все пак е ново риалити за България.

# 198
И аз да се разпиша, че да не стоя като фикус в ъгъла.
Темата е оформена прекрасно, както винаги! Diavolo, благодаря!
И на мен ми е интересен все още формата, но не пиша, защото или нямам време, или вече е написано това, което мисля. За да не се повтарям с пишещите, слагам по едно "полезно". Попълвам и анкетата, като гледам гласувам като повечето.
Единствено съм от малкото, на които им харесва, че е по една серия седмично.
Мисля, че Мирела ще е убита.
Коджабашев, за мое най - голямо съжаление, мисля, че ще е прогонен на кръглата маса. Нещо не му се получи добре играта в този формат.
Опелото на Оля беше скучно, съжалявам, че не подсказаха по какъв начин е била убита.
Симпатизирам на Глория, но е прекалено емоционална и не подбра правилно хората, на които да каже кого подозира за предател. Браво, обаче, че на ВН каза само едното име.
Чакам с нетърпение да стане 20ч.

# 199

За мен е спойлер това с огъня и оракулите. Не знаех, че има такова нещо и ми се искаше да не узнавам, за да бъда изненадана. Все пак е ново риалити за България.
За вас може да е спойлер и промото за следващия епизод, но не карате БТВ да не го излъчват, а превключвате канала, нали така?

# 200
Аз сега са за първи път чувам за някакъв си огън и оракул, моля не ми казвайте. Въобще, аз съм девствена по отношение на чуждите сезони и ми се искаше наистина да не се коментират толкова, защото убиват тръпката от нашия. Все пак искам да бъда колкото се може повече изненадана.

Всъщност ето и идея - направете си тема за чуждите сезони. Тъкмо ще се надцаквате кой повече е гледал. Wink

Има ги в заглавното мнение на Diavolo вече девета(?) поредна седмица. Hug

# 201

Това не са спойлери, а правилата на формата за финала. Можеш да ги прочетеш и във Википедия също.

За отделна тема за чуждите сезони и аз отдавна говоря, хайде.

# 202
  • София
Изобщо не е спаднал интересът към предаването, ако питате мен.
Вторник е единственият ден, в който се прибирам преди 20,00 часа - нямам търпение да гледам новия епизод. Simple Smile

# 203
Благодаря за поредната страхотно оформена тема!
Аз само чета и не пиша вече, защото докато изгледам серията, всичко вече е казано, повторено, няколко караници са започнали и така няма какво да кажа, а не ми се влиза в спорове за тв предаване.
На мен все още ми харесва предаването, все още плакна очи по Видин и областта, и все още не смея да гадая какво ще се случи. Всеки е там и си играе неговата игра, не мога да им се сърдя нито че късно навързаха нещата, нито че Владо Николов налага своята стратегия на другите, нито че повечето му се връзват.
Едно нещо обаче трябва да кажа - под такова напрежение, постоянно да си нащрек и така да ги омотаваш, а и да не спиш нормално - Бачорски е страхотен в ролята си. Просто има бърз ум и му сече пипето много.
Глория много добре навърза нещата, но не сподели с правилните хора и това може да й продупчи билета, за съжаление.
Но не ми хареса, че не казаха за откритото убийство. Ясно е защо не го направиха, но все пак, другите трябваше да знаят, че и такова нещо се е случило под носа им.
Интересно ми е и да видя това счупване. Но ще ви чета първо, че кой знае кога ще изгледам епизода.

# 204
  • София
И моят интерес не е спаднал, даже последните епизоди ми бяха най-интересни, изгледах също Оля и Анна-Мария. В темата обаче не ми се коментира, някак не ми е предаване за толкова коментари, не знам защо. Хубаво е, че пишете, би било жалко такова предаване да остане без.

# 205
Едвам изтърпях Анна-Мария на подкаст и как искаше да си изпроси колаборация с Надкаст, добре че Неделчо се намеси. Много неприятна жена. Освен това говореше подигравателно за Ева, Глория и Мирела.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 19:55 от Jeri-sweet

# 206
Сложихте ли робите, нахлузихте ли качулките? Heart Eyes

# 207
  • София
И аз да си кажа, че предаването е най-интересното през последните години в нашия ефир, поне за мен. Иска ми се да имаше поне два епизода и да излъчват интересните разговори, за които участниците споменават по подкасти, но не влизат в монтажа, защото не са по главната линия.

Владо Николов ме дразни от началото. Първо беше “каквото каже професора (Гъмов)”, а после каквото каже Бачорски. Но най-неприятен ми стана с организирания вот срещу праведни, защото на финал му трябвало такива, на които да каже с поглед как да гласуват. Понеже Глория явно не е от тях, ѝ благодари за информацията и каза, че ще се радва да я използва.

Глория за съжаление очевидно няма никаква власт над участниците и не знам дали някой изобщо ѝ повярва.

Все пак стискам палци на Бачорски. Предател оцелял от начало до края определено заслужава победа.

Приятно гледане тази вечер!
Аз сигурно ще гледам утре.

# 208
  • София
Хаха, влиза Глория за закуска и там двамата Предатели.
Стегна и си гърлото. Grinning

# 209
Ау, Бачорски как се подиграва на Владо.
“Владо е компас” “Не знае къде се намира”
Владо иска да си изпие кафето….., но “на спокойствие”

Общи условия

Активация на акаунт