🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 19 878
  • 549
  •   70
Отговори
# 240

А Владо ако наистина е такъв безкористен, принципен идеалист, радетел за каузата на праведните и добрите сега има идеален случай да се докаже и изгради геройски имидж - да се самопредложи и саможертва на следващата маса като завещае на оцелелите праведни да довършат делото му. Оттук вече може наистина и политическа партия да създаде.
Ех, мечтая си (не за партията) Innocent
Не знам дали Владо ме чу в миналото или мечтите се сбъдват, но това е наистина много достойно от Капитана. Напълно ми се реабилитира!

# 241
Интересно Бачорски към кого ще опита да насочи "компаса". Ева?

# 242
Защо не стрелят по Венци или Петканов? Защо само Ева и Коджабашев спрягат?

# 243
  • София
Коджабашев каза, че ако не вземе ЩИТ да го изгонят него на масата, защото ще го убият на Конклава.
Но ако вземе ЩИТ явно ще е Владо Николов.

Владо вече му дойде тази идея в главата и няма мърдане. Няма да допусне да си отиде още един Праведен. Т.е. забравяме за Ева, Глория и Петканов.
Или Владо Николов или Коджабашев.

# 244
За Ева не познах, че ще е убита и ще ударят щит, но за Владо Николов познах, че ще се жертва. Някак Венци и Дани са ми безлични, защо някой от тях не се жертва? А пък са и от коалицията на Бачорски!

# 245
Никой не я играе тази игра както трябва...

Дано другата година не вкарват популярни личности пак, защото от това пазене на имидж, няма игра.

# 246
Най-добре Венци да издумкат. Доста безсмислено присъствие направи.

# 247
Скрит текст:
“Фермата“ ли гледаме!???
Помните ли, че ви разказах какво направи Владо там?
Спечели си битката, и благородно подари победата на Яни, за да може той да продължи в играта, и после Яни спечели сезона. Имаше аплодисменти, сълзи и т.н.
И разбира се, много суперлативи за благородния кептън Планет.

Сега сценарият се повтаря, явно човекът има нужда от ново “лъскане“ на образа.
Дано не се получи, много се надявам на Коджабашев, неговото мислене е далеч по-...смислено.

Продължава с личния пример и с това защо са там, и каква била целта на формата!!!
КАжи честно! Абсолютен популист!

Не съм сигурна, че образът му е бил очернен, че да го лъска.
Такъв си е човекът - цял живот е бил отборен играч + че не разбира тази игра.
И популист не е - такъв си е принципно.
Ами не бъди, аз не държа да си.
Пиша си мнението, последователна съм, и не държа всички да са съгласни с него.
И сега "героя" на сезона, когото Бачо въртеше на малкия си пръст ще го изиграе рицаря на печалния образ, сериозно?
Именно. Цял сезон Бачо го прави на делулу, и когато се усети, че е бил поставен в тази роля реши да направи каквото може, за да изчисти “печалния“ си образ. Не е глупав, усетил се е, че е правен на глупак, и това е най-добрия начин да излезе герой и да “открадне„ шоуто Бачово.

Не мога да се съглася. ВН искаше да отстрани Коджабашев, докато той не му каза, че му дължи услуга.
Тогава ВН се сети за услугата и за това реши да се жертва. Никакъв популизъм не виждам тук аз.

# 248
Това, което става в момента, мисля, в никой чужд сезон не се е случвало. Саможертва в името на правдата. Балканският нрав твори история Simple Smile Силен ход на Владо!

# 249
  • София
Да, не не известните!
Или ако толкова държат да има известни нека правят по два сезона. Един с известни и един с неизвестни.

# 250
Най-добре Венци да издумкат. Доста безсмислено присъствие направи.
Абсолютно!

# 251
  • Другата България
Защо не стрелят по Венци или Петканов? Защо само Ева и Коджабашев спрягат?
Защото Венци и Дани играят с Бачо от самото начало, писахме го.
Той до последно си ги държи, или поне ще се опита.

А Владо ако наистина е такъв безкористен, принципен идеалист, радетел за каузата на праведните и добрите сега има идеален случай да се докаже и изгради геройски имидж - да се самопредложи и саможертва на следващата маса като завещае на оцелелите праведни да довършат делото му. Оттук вече може наистина и политическа партия да създаде.
Ех, мечтая си (не за партията) Innocent
Не знам дали Владо ме чу в миналото или мечтите се сбъдват, но това е наистина много достойно от Капитана. Напълно ми се реабилитира!
Ако беше на някой благотворителен концерт може би.
Или на мероприятие с благотворителна кауза.
В този формат, с този регламент това е абсолютен популизъм и за мен няма друго обяснение.
Силно се надявам да не се получи, и да се “счупи“....нещото. Каквото и да е то.

# 252
Владо Николов видя вариант да е герой и да избере популисткия ход и хайде първи 🤣🤣🤣 саможертва да прави, пример да дава. Ох как искам да се обърнат на масата и да се прецака идеята.

# 253
  • European Union
Аз лично не виждам защо те трябва да играят играта по различен начин. На нас като зрители ни се иска, много ясно. Но защо те трябва да играят за нас, а не за тях самите? И какво щеше да е по-различно с неизвестни хора на този етап. Може би ако бяха неизвестни, нямаше да се стигне до тук. Но вече се е стигнало, какво точно предлагате да направи Владо Николов?

# 254
Това, което става в момента, мисля, в никой чужд сезон не се е случвало. Саможертва в името на правдата. Балканският нрав твори история Simple Smile Силен ход на Владо!

Саможертвата е продиктувана от абсолютно комерсиални причини - връщане на услуга.
Но ходът е силен, да, защото все пак е от стремеж за победата на праведните все пак.

Общи условия

Активация на акаунт