🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 18 959
  • 537
  •   67
Отговори
# 360
Хайде Глория🔝
Просто предателите с Глория трябва да печелят това е !

# 361
Владо днес беше мега тъпото парче.

# 362
Бачорски има фиксация на неща, които "никой никога не е правил".

# 363
Бачорски се смее като някой Мефистофел. Голямо попадение е за продукцията, много кинематографичен Simple Smile

# 364
Владо жените ги изкомандори. Но дойде на главата му един мъж играч като Коджабашев и на Владко му се спарушиха топките в гащите и си смени и мнение, и поведение. Смешник.
Нека Глория да им го забие сега на всички. Мацка и половина още от първите епизоди. Тя е интелигентна и артист човек, има въображение и е флексибъл, може да играе както си поиска.
Владо не може да контактува с нестандартни хора, а с жените явно има проблем.

# 365
Мисля, че Владо не знае как да се държи с човек като Глория. Той е толкова свикнал да общува с хора за които е капитана, тренера, легендата, че сега идва една Глория, която сигурно не е гледала волейбол през живота си, няма вече съществуващо уважение и почитание към на което той е свикнал и го третира като абсолютно нормален човек, който тепърва трябва да спечели нейните симпатии и Владо не знае как да функционира. Тотално му обърква мозъчната химия да общува с някой, който не е yes man.

Моята надежда е също Глория да става предател и поне от хорска срам да я оставят да спечели Grinning че тя беше май единственият праведен, който през целия сезон се опитваше да прави нещо.

# 366
  • София
Играчи, които не заслужават да спечелят:
Владо Николов, Ева и Венци.

Благодаря за вниманието.

Simple Smile

# 367
  • София
Бачора е топ попадение.

Глория не я харесвам

Много скандално постъпи Владо, ама направо пренареди всичко.

# 368
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
След този епизод си имам лична поука. Най-опасни в този живот са глупавите хора с голяма уста и безкрайно его. От такива човек трябва да се пази и ако може да ги заобикаля защото вредите, които ще нанесат са неизброими.

# 369
Много ми се иска Бачорски да вербува Глория, после да го махнат на кръглата маса и Глория да се добере до финала. Заслужава.

# 370
Май никой не ме чете.
Защо се пита едно и също нещо 100 пъти.
Два писах по време на епизода.

Последно:
Бачорски ще отправи Ултиматум.
Няма значение дали всички имат ЩИТ или нямат.
Дали ще има убийство или няма да има.
100% ще има ултиматум и той няма право да откаже.

Мерси, Дяволо! Ясно.

# 371
Играчи, които не заслужават да спечелят:
Владо Николов, Ева и Венци.

Благодаря за вниманието.

Simple Smile

Те нямат и шанс след фиаското тая вечер…😁

# 372
  • София
Участници, които заслужават да спечелят:
Бъч и Гло - Предатели-Победители! Ей това трябва да стане. Хайде, двамата! Единият направи сезона, другият се осъзна навреме, слухтя, борИ се с/у филодендрони и Планетарни тренери.
Печелете. За мен ще е заслужено.
(ВН може да основе НПО или направо формация Морал-Отбор-Чест-Атлантизъм.)
Иначе, продължавам да не харесвам Бачорски. Но му отдавам дължимото в играта с кухия каст на Продукцията.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 22:23 от EmBrother

# 373
В момента участниците са 7. На предпоследната кръгла маса трябва да бъдат 6. Всички са с щит и няма да има стандартно убийство след ултиматума, което ме навежда на мисълта, че първият ултиматум ще бъде отклонен и вторият приет, за да излезе правилната бройка участници.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 22:37 от ztztt

# 374
  • Другата България
JoyJoyJoy
Това да не е концерт по желание, тази игра си има регламент, отново ще кажа - не е нормално сезонът да приключва и някои хора все още да не знаят кога какво следва.
Било му добре на Бачо сам.....Joy

Глория директно му се предложи на Бачо, дано схвана намека.
Много им е ядосан обаче, щом ще отмъщава и ще ги “подпуква“, веднага ми минава еретичната мисъл отново за Жорката.

От промото какво виждаме - Владо отново , този път на Петканов.
Методите са едни и същи, само обектите се сменят.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 23:52 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт