🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 20 013
  • 550
  •   76
Отговори
# 405
Малко встрани от играта. Петканов как се обърна срещу Владо.... Любовта в Трейтърс по-силна от в Ергена Joy

Хехе, да. Аз сега понеже го гледам Ергена и там са се разделили на клики, групи и групички и директно си се псуват. Добре, че в Трейтърс няма такива работи, въпреки, че тук пък направо се убиват едни други. Smiling Imp

# 406
  • София
Аз не искам Глория да стане Предател, защото нашите продуцентчета няма да допуснат победата да отиде в Предател и ще я прецакат или с Оракул или с редакторчета.
Искам Глория да спечели, но като Предател шансът и е малък.
Дано бъркам ама...

# 407
Аз също мисля че и алкохола си казва думата за това което се случи днес. Grinning Grinning

# 408
Виждам, че и при други съфорумци се прокрадва идеята Бачорски да вербува Коджабашев. Той го призна за сериозен противник, дори му свали шапка. Ммм, интересно ще се получи. Коджабашев "сготвя" Бачорски и печели формата. 😃

Инфарктна серия беше. Горката Мая, дойде ѝ като гръм от ясно небе. Но пък и тя предложи Коджабашев за убийство предната нощ. Той просто я надигра.

# 409
  • Другата България
Не става въпрос да те репликирам или да не ти вярвам, ти твърдеше, че епизодите са 11, аз ти казах, че са 12, в крайна сметка наистина са 12, тоест, има още два.
Играта с щитовете е ПРЕДИ да са минали ДВЕ вечери - тази, която вече мина, и една, която предстои другия вторник.
На тази убийство нямаше, защото нямаше конклав заради щитовете.
Другия вторник обаче ще има вербуване и убийство, и този щит, който имат всички не означава нищо, ако откажеш на Бачо да си предател - просто си отиваш.
Мисля, че разсъждавам в правилната посока.
И всъщност тогава ще е въпросното “счупване“, тоест - някой все пак вероятно ще откаже на Бачо.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 22:43 от Merri_An

# 410
  • София
Искам да похваля Коджабашев.
Не се остави да бъде поредното жертвено агне на стратегията на Владо Николов. Защити се по единствения верен начин, с правилния подход и думи и обърна игра в своя полза, иначе беше пътник.
Удари по струната на правдата на Владо Николов.

# 411
Виждам, че и при други съфорумци се прокрадва идеята Бачорски да вербува Коджабашев. Той го призна за сериозен противник, дори му свали шапка. Ммм, интересно ще се получи. Коджабашев "сготвя" Бачорски и печели формата. 😃

Инфарктна серия беше. Горката Мая, дойде ѝ като гръм от ясно небе. Но пък и тя предложи Коджабашев за убийство предната нощ. Той просто я надигра.

Еее, няма как да не се самоизтъкна сега пък аз. Преди много време казах, че Бъч не може, а направо трябва да вербува Коджабашев, ако отстрелят Мая. Защото най-накрая и Жоро се разигра и вижда, че като праведен дните му са преброени. Обаче накрая верно ще се гърмят един друг до откат, защото вече всичко отиде в киреча и най-вече доверието помежду групата на ВН замина и то най-вече благодарение на Жоро.
Да добавя, че Бъч в случая беше абсолютно непричом. Единствено успя да разклати ВН и да го накара да се изпусне, това мога да му го призная. Всичко друго праведните си го напрваиха сами без чужда помощ.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 22:47 от Janelle

# 412
Венцата отново е покъртителен!

# 413
  • Другата България
Аз обаче искам да кажа две думи за още един неадекватниК /без извинение/ - Дани Петканов.
Разбирам, че е влюбен, и мислите му са в съвсем друга посока, и вероятно са били там през целия му престой, разбирам и кръга на доверие с Бачо и Венци, който кръг го е карал да се чувства защитен до известна степен, но по ягодите, тотал щета!
Стоят тримата - Бачо, Мая и Дани, и се уговарят за кого да гласуват, уж тримата заедно.
Бачо е ошашавен, тъкмо е разбрал, че ще се стреля по Мая и е много, много непредпазлив.
В един момент Мая казва нещо от рода на : “имунитет и гласуваме за Ева“, след което Бачо се изцепва :„ удряТ три греди....удряМЕ..... и продължаваме натам“. Обърка и местоимения, и ед. и мн. число, и всичко, и на Дани дори за момент не му мина през ума, че това може да е подозрително.

# 414
Добре де, аз ли изпуснах нещо, но как Глория, която първа разкри двамата предатели и искаше веднага да ги отстрелва, на масата гласува срещу Жоро, а не Мая?

За Владо нямам думи каква простотия сътвори накрая. Явно не трябва да употребява алкохол, преди години така пак се изложи в друго предаване.

# 415
Пореден умен ход на Глория да снеме от себе си обвинението, че тя първа ги е разкрила. Иска да покаже, че вече мисли по друг начин, за да не е в полезрението на Бачорски.

# 416
  • София
Умишлено се прикри Глория за пред предателите, че не ги подозира вече тях. Идеално го изигра и на секундата реагира. Как се тръшкаше пред Бачо, че утре Владо щял да я убие Joy Щрака машинката, щрака Simple Smile

# 417
  • София
Така, малко разяснения.
Мина епизод 10.
Да, остават още 2 епизода.
Общо са 12.

В игра останаха:
1 Предател: Бачорски
6 Праведни: Глория, Ева, Владо Николов, Коджабашев, Венци Венц и Петканов

7 човека

В последния ден трябва да останат 5 човека.

Повече убийства не трябваше да има. Тази нощ щеше да е последния Конклав, но с този масов ЩИТ така стана, че ще имаме нощ без убийства и след това все пак ще има убийство.

Т.е.
В следващия епизод ще видим последното вербуване на Предател.
Игра/мисия + печелене на щит
Кръгла маса - гонят един, остават 6 човека
Следва последен Конклав, убиват човек там, остават 5 човека.

Финален ден:
Остават 5 човека:
1 Предател и 4 Праведни или 2 Предатели и 3 Праведни
следва Финална кръгла маса - гонят един, остават 4 човека
И там вече сигурно ще е етапа с огъня и хвърлянето на торбичките.
Ако решат да продължат играта де.

# 418
Доколкото подразбирам в нито един чуждестранен сезон, една вечер преди последния редовен ден, всички получават ЩИТ.

Имало е подобно, просто казаха, че няма да има убийство на последна вечер

п.п.
Иначе много ми беше забавно на масата - гласувайте ме мене, не, мене ме гласувайте Simple Smile

# 419
  • Другата България
Добре де, аз ли изпуснах нещо, но как Глория, която първа разкри двамата предатели и искаше веднага да ги отстрелва, на масата гласува срещу Жоро, а не Мая?

Скрит текст:
За Владо нямам думи каква простотия сътвори накрая. Явно не трябва да употребява алкохол, преди години така пак се изложи в друго предаване
.
Това и за мен беше твърде шизофренично, казано честно и аз не можах да си го обясня, при нея също има влияние на алкохол /и тя си пийва добре/, дали беше напук, дали от обида....в крайна сметка се видя, че продължава да вярва, че Бачо е предател, след като му се самопредложи, всичките , че си била сменила мнението и вече мислела, че Владо е предател и още кой беше друг си бяха обикновени дрънканици. И накрая - Жорката! Blush
Ако иска да се прикрие пред Бачо, за да не я подозира, защо му се предлага после?

Janelle, понеже държа на коректността, си върнах разговора между Владо и Жорката, за който спорехме с теб.
Специално за този момент и този сегмент грешката е моя, а аз винаги си признавам, когато греша. Да, разговор за формата, да, мъжки такъв, но Жорето си му намекна, че няма да е лошо да му върне услугата, която той му е направил когато е имал нужда. Пристрастна съм, едновременно гледам, слушам, пиша, недоспала и аз като Владо...и съм интерпретирала по моя си начин.
Това не променя мнението ми за Коджабашев, напротив - всъщност това му беше единствения шанс да се измъкне, и той не го изпусна. Изобщо, за мен този епизод имаше двама титани - Жорката и Владо. Стъпили на коренно различни плочки в личната ми стълбичка.

Общи условия

Активация на акаунт