Препоръчано и изпробвано от Lilly Drogerie

• 6 503
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Привет,  дами Simple Smile
В търсене съм на тази маша на Ремингтън, изчерпана е в моя град - Варна.
Дали някъде из магазините Лили във Вашите градове я има налична?

# 31
Здравейте, имам ваучер от Лили, който няма да успея да изразходя до края на януари и е в лв. Знаете ли дали ще важат и след приемането на еврото?

# 32
Аз, доколкото разбрах, разплащания в лева (кеш) ще важат до един месец след 1-ви януари. Това е гратисния период. Оттам нататък в левове вече не се приемат никакви плащания. Поправете ме, ако бъркам! Самия ваучер какво представлява?

# 33
Принципно за ваучерите, не касае конкретно Lilly:

Най-добре им пишете на мейл и ги питайте.

# 34
Момичета, извинявам се за спама, но може ли малко насоки как да успея да си изкарам клиентска карта за Лили? Помня, че се мъчих преди, излизаше ми някаква грешка, регистрация имам в сайта, но това, странно, не води до издаване на карта както е примерно при дм.

# 35
# 36
При мен не сработи, хем добавих неща за 50лв. Стигнах до избиране на кутия на бокс нау и все така ми искаше 2лв.за доставка.

# 37
Момичета, извинявам се за спама, но може ли малко насоки как да успея да си изкарам клиентска карта за Лили? Помня, че се мъчих преди, излизаше ми някаква грешка, регистрация имам в сайта, но това, странно, не води до издаване на карта както е примерно при дм.
Картата на Лили е пластика, която се дава на място в магазина. На касата тогава ми сканираха от телефона QR код, който не помня, какво трябваше да се направи, за да се стигне до него. Иначе, след като ти дадат картата, след това може да си я регистрираш в профила с номера от самата карта, и да си следиш колко натрупани цветчета имаш, например.

# 38
Снощи след като писах пак рових, та успях онлайн да си направя виртуална и после да си я прикача към профила. Но ако трябва наново да го правя, не мога да кажа дори къде влязох. Joy Та начин има да се изкара без да се разкарва човек, но изключително трудоемко става.

# 39
  • София /Абсурдистан
https://lillydrogerie.bg/vzk-okoloochen-krem-protiv-br-chki-15-ml-539681
Ето този крем много ми допада. Пробвала съм и дневен и нощен, също много са добри.
Аз съм алергична към какво ли не, но към тези кремове, както и към тези на Нивеа, нямам никаква лоша реакция.

# 40
Най-накрая има мобилно приложение на Лили, даже в метрото има реклама Grinning
https://lillydrogerie.bg/lilly-drogerie-loyalty-app

Да видим дали ще  има някакви специални оферти през апликацията...

# 41
Най-накрая има мобилно приложение на Лили, даже в метрото има реклама Grinning
https://lillydrogerie.bg/lilly-drogerie-loyalty-app

Да видим дали ще  има някакви специални оферти през апликацията...
Благодаря, не знаех!

# 42
  • Бургас
Аз се чудя дали да го инсталирам и дали ще има интересни неща в него...

# 43
Аз го инсталирах. В сайта влизах преди директно с профила си в Гугъл. Нямам отделна регистрация. Сега в приложението няма опция да влезеш с Гугъл или Фейсбук профила, както е в сайта. Пробвах да се регистрирам, но ми дава, че имейл адресът вече е бил използван. Не би ли трябвало като нямам отделна регистрация, това да не се случва?

# 44
Аз го инсталирах. В сайта влизах преди директно с профила си в Гугъл. Нямам отделна регистрация. Сега в приложението няма опция да влезеш с Гугъл или Фейсбук профила, както е в сайта. Пробвах да се регистрирам, но ми дава, че имейл адресът вече е бил използван. Не би ли трябвало като нямам отделна регистрация, това да не се случва?
Пробвай да му дадеш- забравена парола. Аз не помня как съм се похвала преди в сайта и сега като инсталирах и на мен така ми даваше. Смених си паролата и стана

Общи условия

Активация на акаунт