Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 510
  • 915
  •   1
Отговори
# 255
  • BG-DE
ИВ.                                                                 Допуснах, че е възможно той да се е разменил, защото не ми се вярва жълтите са вземат резиденцията, а той е споделил, че на изолатора е бил два пъти, а сази седмица беше втория път🤔

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 00:06 от Menerva

# 256
ИВ

Само по принцип, мисля че 'два пъти на гадното място' може да значи и повече от седмица там. Но си е предположение от всякъде

# 257
Ергенът

Пълно фиаско с тая Галена Назърова, накрая изобщо няма да влиза сигурно Laughing
Тази Габриела е със заключен профил и много малко последователи, не ми излиза никой от няколкото ми последвани от предаването да я следва и от това съдя, че не се задържа много, но кой знае. Ако някой иска да види - https://www.instagram.com/gabriellamiteva_

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 23:20 от Moderator3

# 258
ИВ
Еее, и лекоатлетката Ивето ли ми издумкаха на кастинг битка... Писала съм за нея и снимки съм качвала:
Скрит текст:

От 13.08.
Интересното в случая е, че имаме доста общи с нея:
Скрит текст:

Явно пореден кадър на Мишето. И при Добрин е ходила.
Дали няма пък да успее...

Иначе ето какво съм си записала за Симона:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 23:24 от Bilyana14.

# 259
ИВ
Според мен печели, трябва да направят ново вливане при четиримата глупаци, за да имат шанс за териториална, особено сега, като Калин им се закани да не си дава зор. Може би сменя Радостина (най-слабата) с Чикагото. Ако наистина взима Чикагото, горкият той, лошо ще му стане. Satisfied
Може и Ръждавичка да е, макар че не виждам много логика да замени една жена за друга, но кой да знае. Grinning
ИВ
А може ли да размени себе си с някой от Феномените? Ако е възможно най-логично би било да се размени със Сапунджиева. Ако не може той да се размени с някого, тогава дали би повлякъл да кажем някой от Феномените, който не харесва, за да му е гадно и да бъде пращан на елиминации с него? То тогава пак на пангара е Сапунджиева, но може би и Дино и Траян понеже те не понясат Пекин, а тя ще ги праща на елиминации с коалицията и.

# 260
Ръждавичка май отпада другата седмица на капитанска срещу Калин или Пекин

# 261
Относно Игри на волята, не следя този сезон освен кастинг битките, но ще ви издам, че днес ветеранката няма да се класира за Ол Старс, тъй като това ще е Мартин. Когато започнаха с битките бяха с жълти екипи и се класираха осем участници - Фифо, Андрей, Ваня, Джералдин,Алекса, Жоро, Михаела и Морунов, след това им смениха екипите със сини на ветераните, като отново имаме 8 участника (колкото се попълват за едно племе) - Денислава, Рълев, Момчил,Гешев,Раду,Пелипенко,Калоян и последния осми син екип и място в отбора ще е на Мартин. Нищо не е случайно в риалити предаванията

# 262
Мисля, че в началото екипите за ол старс бяха златисти, а сега са лилави. Обърка ме с тези жълти и сини, докато разбера какво имаш предвид.
Михаела класира ли се всъщност?

# 263
Ергенът

Пълно фиаско с тая Галена Назърова, накрая изобщо няма да влиза сигурно Laughing
Тази Габриела е със заключен профил и много малко последователи, не ми излиза никой от няколкото ми последвани от предаването да я следва и от това съдя, че не се задържа много, но кой знае. Ако някой иска да види - https://www.instagram.com/gabriellamiteva_
Как бре, аз я видях на някакво промо с Тихомир си говореше. Поне мисля, че беше тя. Една по-мургава и с тъмна коса.

# 264
Относно Игри на волята, не следя този сезон освен кастинг битките, но ще ви издам, че днес ветеранката няма да се класира за Ол Старс, тъй като това ще е Мартин. Когато започнаха с битките бяха с жълти екипи и се класираха осем участници - Фифо, Андрей, Ваня, Джералдин,Алекса, Жоро, Михаела и Морунов, след това им смениха екипите със сини на ветераните, като отново имаме 8 участника (колкото се попълват за едно племе) - Денислава, Рълев, Момчил,Гешев,Раду,Пелипенко,Калоян и последния осми син екип и място в отбора ще е на Мартин. Нищо не е случайно в риалити предаванията

Стига бе човек ...... Искаш да ми кажеш , че ще има още една кастинг битка този сезон , и на нея ще участва мартин Trollface  и я печели >>??
Което значи ,че ще трябва да го гледаме след години в алл старс..... Е е е е е ......

------- -------

ИВ
Много хора пишат , че Симона отпада тази седмица .... но съм чел доста спойлери , че стига до 8-цата...

# 265
ИВ
Много хора пишат , че Симона отпада тази седмица .... но съм чел доста спойлери , че стига до 8-цата...
Пишем го, заради инстаграм активността й от 17 август нататък. Предполагаме, че от Игрите ще й бъде трудно да последва изведнъж 20 човека на 17 август.
Но пък вероятно има и някаква друга причина затова. Но пък причината, че е отпаднала тогава е най-вероятна.

# 266
ИВ
Пишем го, заради инстаграм активността й от 17 август нататък. Предполагаме, че от Игрите ще й бъде трудно да последва изведнъж 20 човека на 17 август.
Но пък вероятно има и някаква друга причина затова. Но пък причината, че е отпаднала тогава е най-вероятна.
Ами най вероятно отпада на капитанската следващата седмица . И с нейното отпадане умират и надеждите на продукцията за жена победител. Така продукцията ще може да наблегне на бутането на Мирослав на финал .

# 267
Значи от спойлерите на Мери знаем, че предстои да отпаднат 3 жени преди топ 8. От ИГ активността знаем, че две от тях са Ръждавичка и Сапунджиева. Знаем ли коя е третата?

# 268
Значи от спойлерите на Мери знаем, че предстои да отпаднат 3 жени преди топ 8. От ИГ активността знаем, че две от тях са Ръждавичка и Сапунджиева. Знаем ли коя е третата?
Вероятно Радостина още следващата седмица.

# 269
  • Някъде там...
ИВ
На 16.08 се пада следващата елиминационна. Ако активността й е на 17.08, то изглежда да е отпаднала на елиминация. Как обаче ще се случи това, ми е непонятно. Няма изгледи да бъде номинирана при сините. Калин да познае довечера залога и да я дръпне при жълтите?! Но пък тя има анулет, не би отишла на елиминация срещу него. Недоумявам. Звучи ми като да ни чака още някоя велика гадост.
И само една от трите харпии ли ще отпадне, жалко. Много жалко.

Общи условия

Активация на акаунт