Продукцията "била изградила лош образ на Мартин". Хаха, не, това, което си направиш сам, никой не може да ти направи. Вярно, че е умно момче, но такава лисица беше, толкова мазно поведение, лицемерно, натриващо носове на другите, че няма как да не го помним. Да не говорим, че именно той в началото прати цялото си племе на блатото, после пръв се спаси и ги остави да гният там.

За Миро, момчето, вчера доказа, че може да води битки. Гладен и с жилетка, обаче водеше доста пред Ивайло, да не говорим, че просто отвя Радостина и Крис. Добър е, много, освен това е скромен и единствения му минус е, че се набута при Пекин. Иначе, и на мен Калин ми е фаворит, ама не винаги нещата стават както ги искаме. Важното е да има феърплей. 
ИВ
Не одобрявах поведението на Мартин от миналия сезон, но там нямах и силно изявен фаворит, всеки беше пълен с кусури, така че ми беше все едно кой е победител. Единствено се включвам в негова защита, че той еднолично не прати племето на блатото, беше заедно с Галина и се издъниха, заточиха ги. Давид в този сезон също не се справи, въпреки че заяви, че може, но никой не го нападна, защото не излезе от това блато. Мартин поне на първата си битка направи хубава игра и се измъкна, после какви ги надроби си е негов проблем.
А относно Миро и вчерашната битка, победи Ивайло с 30 секунди, което не мисля, че е доста. Отделно за изнемощелия му вид и припадъците, Крис беше писал в коментари в Иг, че са го съжалили с Иво и не са искали да го пращат на елиминация (първия път), но после се оказало, че е имитирал безпомощност. И не знам за какъв феърплей говорим, при положение, че самото му участие, както и това на тези, които в последствие бяха вкарани чрез тройни кастинг битки е несправедливо, поне за мен. Да не говорим, че на косъм влезе в предаването. А ситуацията с храната и невинното ,,не знаех, че Томи е ходил до магазина", дори няма да коментирам.