Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 11 103
  • 90
  •   16
Отговори
# 15
Аз си мисля, че действително е било замислено на първо време поне стопанството да не е територия. При разчистването след последното племе, най-вероятно са открити опаковки от сандвичи, захар, хляб, нещо друго, което е озадачило разчистващите, тъй като тези неща не би трябвало да са там. Проучили са от къде са дошли, стигнали са до най-близкото място, от където може да се вземат и продавачката си е признала /най-вероятно първо пред шефа/ и тогава са помолили за записите. Вярвам, че и баничка гейт е продължение на магазин гейт, само че я изядоха грешните хора.

# 16
Сега Кристиян.  После Иво. И независимо в какъв ред преди финалната седмица отпадат  и Дино, Траян и Сапуна? Така ли беше?

# 17
Айде утре пренареждане на племената , Калин става жълт и става бушон за битки

# 18
Утре почва синята чистка от  Калин Великолепни.

# 19
ИВ
Наистина ли Калин става жълт понеже Миро ще познае залогът и ще го плени по този начин? Сигурни ли сте?

# 20
Еми Миро утре познава и взима Калин.
За тези, които твърдяха, че тази година няма спойлери — еми, има! Полуверни, ама има. Още в първата тема беше писано, че Калин става жълт, но ние горе-долу го пропуснахме и сметнахме, че е глупост.

Ама се оказа, че си е вярно — има си спойлери. Само дето пишеше и че три жени ще пращат Калин на битка. Честно казано, радвам се, че е Пекин, а не Ръждавичка, защото тя поне към него остана лоялна и няма да го предаде.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 22:16 от Mane007

# 21
Еми Миро утре познава и взима Калин.
За тези, които твърдяха, че тази година няма спойлери — еми, има! Полуверни, ама има. Още в първата тема беше писано, че Калин става жълт, но ние горе-долу го пропуснахме и сметнахме, че е глупост.

Ама се оказа, че си е вярно — има си спойлери. Само дето пишеше и че три жени ще пращат Калин на битка. Честно казано, радвам се, че е Пекин, а не Ръждавичка, защото тя поне към него остана лоялна и няма да го предаде.
Ръждавичка към никого не е вярна ще предаде страшно много хора до края

# 22
ИВ
Наистина ли Калин става жълт понеже Миро ще познае залогът и ще го плени по този начин? Сигурни ли сте?
Не е предположение! Спойлер е - Калин отстранява Ивайло другата седмица.

# 23
ИВ
Да и ще са в оня ,гувняния изолатор, за да може Ради и Ники да се разпишат.
Но да всичко е ясно ,обаче тъй като за сега знаем ,че Дино и Траян не достигат топ 8, а Сапунджиева е в топ 10 .

# 24
ИВ
Добре де щом Калин става жълт това е до края на предаването .Реално остават 3 седмици може би.Спойлера е три сини стола и един жълт който е победител.Аз ще се надявам до последно този жълт да е Калин ,а не Мирослав😃.Защото реално ние си мислехме че е Мирко Канадски ,защото не знаехме че Калин в късен етап става жълт,а двамата не могат на финал ако съдим по тези столове защото  и двамата са жълти вече.Таа надеждата умира последна.

# 25
  • София
ИВ
Но да всичко е ясно ,обаче тъй като за сега знаем ,че Дино и Траян не достигат топ 8.
Все пак да ни просветлиш, откъде точно го знаем това? Rolling Eyes

# 26
  • Някъде там...
ИВ
Столовете бяха с цветовете на участниците към онзи момент, за жалост.
Значи очакваме за 3 седмици Калин да отстрани Ивайло, Дино и Траян, доколкото разбирам? И Сапунджиева ли? Не стават ли повече. Сега са 12. Нали уж 9 влизат във финалната седмица. Или са 8?

# 27
ИВ
Столовете бяха с цветовете на участниците към онзи момент, за жалост.
Значи очакваме за 3 седмици Калин да отстрани Ивайло, Дино и Траян, доколкото разбирам? И Сапунджиева ли? Не стават ли повече. Сега са 12. Нали уж 9 влизат във финалната седмица. Или са 8?
Дали?Или реално показва финала.Аз нямам спомен да е казвано конкретно за даден момент.Може и да греша,но се надявам да не .

# 28
ИВ
Аууу, а аз как ги заблудих в основната тема, като казах, че е предположение! Съвсем се обърках вече! Laughing
Да ме прощават!

А Ръждавичка не отпада ли и тя някъде преди или непосредствено след обединението?

# 29
Значи Калинката става жълт и след като отстрани Ивайло ще ходи на елиминация срещу Траян и Дино.И все пак Пекин ще ги надиграе чрез Калин.

Общи условия

Активация на акаунт