Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 8 337
  • 92
  •   50
Отговори
# 45
ИВ
Но да всичко е ясно ,обаче тъй като за сега знаем ,че Дино и Траян не достигат топ 8.
Все пак да ни просветлиш, откъде точно го знаем това? Rolling Eyes
Взе ми думите от устата.

ИВ
Столовете бяха с цветовете на участниците към онзи момент, за жалост.
Значи очакваме за 3 седмици Калин да отстрани Ивайло, Дино и Траян, доколкото разбирам? И Сапунджиева ли? Не стават ли повече. Сега са 12. Нали уж 9 влизат във финалната седмица. Или са 8?
Дали?Или реално показва финала.Аз нямам спомен да е казвано конкретно за даден момент.Може и да греша,но се надявам да не .
Грешиш. Wink

За Ръждавичка се писа, че отпада около полуфиналите, но аз не я виждам там. Не е спойлер, предположение е. Следвам я преди началото на снимките. Започва с 920 последвани. Те стават 919 - 918 - 917 - 914 - 936 (на 17.08.).
Еми ай дано да има изненади

# 46
ИВ

Значи рових се 1 час като луда в 3 теми назад за спойлери да видя от къде тръгна името на Миро, връщам се да чета че и Траян някак е отпаднал тука вече от сметките....

Ако е полезно на някого:
- първата спекулация е за жена победител (без име)
- първото име, което се споменава е на Траян точно
- после се казва Пекин

Миро се появява за първи път тук (освен ако няма изтрити коментари ест), от потребител със само 1 коментар, който пише че Томи ще го изгонят и че победител е Миро. После не се появява.

Тука пламва пожар че е Миро и почва дасе повтаря, въпреки че 1-2ма дръзват да кажат "не е Миро". Но и не казват кой/коя е.

От Ковид се знае че не е жена победителят:
"Всички мислят, че тази година победителят ще е жена – "силни и независими" жени навсякъде... Но на финала тежките препятствия пак подсказват кой носи трофея…"

Ама не пише че няма жена в топ 4.

Имаше 1-2ма още поддържащи че Пекин стига до 4ката. По по-ранни спойлери Калин отпада от Алекс и е 5ти. Финалисти са уж Миро и Траян (другите не се казват) като "един от тях печели" (без да се назовава име).

Иска ми се да е Калин. Ще викам за Калин, но по спойлерите до сега май не е. За това ще се надявам първото изтекло име- Траян някак си да е било вярно и за това този потребител с 1 мнение да е влязъл/влязла да даде 1 верен спойлер и 1 грешен, за да се объркаме.

Долу фикуса!

# 47
  • София
ИВ
А сега коя дата сме там? Вероятно някъде около 8-9-10 август?
Зависи колко дни е един цикъл: 5 или вече 4. Знаем, че Ивайло отпада на 12.08.
Това с дните е в полето на Дидо. 😊
Днес "беше" 08.08

# 48
Абе не вярвам Миро срещу Траян да е финала, но все пак за статистиката да отбележа /за пореден път/, че на Миро срещу Траян хич не му върви. 0:4. Simple Smile)))

# 49
Абе не вярвам Миро срещу Траян да е финала, но все пак за статистиката да отбележа /за пореден път/, че на Миро срещу Траян хич не му върви. 0:4. Simple Smile)))
Траян не е лош избор за победител има стратегическо мислене и тн ама продукцията май не го харесва нещо.

# 50
ИВ
Да припомня снимки от едно клипче, снимани са долната и горната арена. Бяха "объркващи", като се появиха, вече не:

# 51
ИВ
Мери, призовавам те. Satisfied Имаш ли някаква информация за топ 8 или за финала?
Също, знам, че хората, гледащи други предавания, се дразнят, че се изписват страници с предположения, но тъй като няма сигурни спойлери, а не може да коментираме такава информация в основната тема, нямаме друг избор, освен да го правим тук. Съжаляваме за спама.
Аз си мисля, че другата или по-другата седмица може капитанската битка да е директна елиминация и Ръждавичка да отпадне, защото дидо беше правил изказвания в по-задна основна тема, че много му се иска да я види как ще се справи именно на елиминационна капитанска. Може би отпада преди обединение, Радостина да е отпаднала 9-та и в топ 8 да са Мирослав, Калин, Алекс, Чикагото, Николета, Траян, Пекин, Дино.
И последно (мое пожелание), някак сторилайна на Ивайло е много добър в момента, че да се отърват от него другата седмица - отритнат, постоянно пращан на битки, заслужава поне финална фаза. А и как за седмица развива толкова силно приятелство с Калин, който, ако не е на битка, спи Joy. Дано този ,,спойлер" за отпадането на Иво е фалшив, но се съмнявам.

# 52
ИВ

Значи рових се 1 час като луда в 3 теми назад за спойлери да видя от къде тръгна името на Миро, връщам се да чета че и Траян някак е отпаднал тука вече от сметките....

Ако е полезно на някого:
- първата спекулация е за жена победител (без име)
- първото име, което се споменава е на Траян точно
- после се казва Пекин

Миро се появява за първи път тук (освен ако няма изтрити коментари ест), от потребител със само 1 коментар, който пише че Томи ще го изгонят и че победител е Миро. После не се появява.

Тука пламва пожар че е Миро и почва дасе повтаря, въпреки че 1-2ма дръзват да кажат "не е Миро". Но и не казват кой/коя е.

От Ковид се знае че не е жена победителят:
"Всички мислят, че тази година победителят ще е жена – "силни и независими" жени навсякъде... Но на финала тежките препятствия пак подсказват кой носи трофея…"

Ама не пише че няма жена в топ 4.

Имаше 1-2ма още поддържащи че Пекин стига до 4ката. По по-ранни спойлери Калин отпада от Алекс и е 5ти. Финалисти са уж Миро и Траян (другите не се казват) като "един от тях печели" (без да се назовава име).

Иска ми се да е Калин. Ще викам за Калин, но по спойлерите до сега май не е. За това ще се надявам първото изтекло име- Траян някак си да е било вярно и за това този потребител с 1 мнение да е влязъл/влязла да даде 1 верен спойлер и 1 грешен, за да се объркаме.

Долу фикуса!
Са пък от къде вкарахте Траян при финалистите нали уш отпада с Дино преди топ 8

# 53
ИВ - След като днешната битка е на 08.08, финала около 20ти ли беше и колко още тв седмици ни очакват?🤔
Ергенът - Същия въпрос, колко още ще е мъчението, ако някой знае🤣

# 54
Значи Калинката става жълт и след като отстрани Ивайло ще ходи на елиминация срещу Траян и Дино.И все пак Пекин ще ги надиграе чрез Калин.
Добре де, няма ли да бъде на елиминация и някой от коалицията на мама ?! Не може да е все Калин ?

# 55
ИВ

Са пък от къде вкарахте Траян при финалистите нали уш отпада с Дино преди топ 8

Както написах— стигнах до столовете и не видях спойлер от който и да е, че Траян отпада преди финала. Може и да е така.

Честно казано не ми се рови пак да изкарам Bilyana14. какво е намерила като дати на активизиране за Радостина/Николета/Траян/Ръждавичка. Ръждавичка и Сапунджиева са почти едновремено и ако помня правилно е някъде към 20-21ви, може и малко по-рано и мисля Сапунджиева бе активна след Ръждавичка. Аз по-скоро залагам че не се е активизирала в Инстаграм веднага.

# 56
  • Някъде там...
ИВ
За Ивайло е сигурно, че отпада на 12/08 т.е. следващата седмица. Дидо писа, че сегашните събития са на 08/08.
Финалът е на 26/08 ако не се лъжа.
Аз останах с впечатлението, че 4 от жените стигат до Обединеното племе - трите жълти харпии и Ръждавичка. И там отпадат една по една първо те.
Ако искат да си пазят женската коалиция и детето им, може и по 1 да номинират вече. Така Калин ще е с абонамент за елиминация. Поне няма да гледаме скучни елиминационни битки, почти заспах на вчерашната трагедия.

# 57
Не знам кой печели, но в Интернет ми излезе нещо, че Калин е втори.

# 58
  • София
Ще излезе вярно май, че канадския фикус е победител. Ужас. Тоя ще надмине и императорчето по народна любов. Крепи ме само момента, в който ще бъде здраво освиркан на турнирите. Smiling Imp

# 59
ИВ  / Ергенът и др.

Пльос в новата тема, да не изпусна нещо. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт