Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 12 431
  • 97
  •   19
Отговори
# 90
Ако има пъзел, това може да е бил препъни камъка на Калин. Не за друго, а просто защото той не се е готвил за игрите грам и цялото му блестящо представяне до момента е на база съвсем други фактори.

# 91
И защо биха монтирали победителя очернящо

# 92
Мери , моляте ако знаеш да кажеш как точно Миро побеждава Калин на финала , просто не мога да го проумея .В нито един от сценарийте в главата ми невиждам Миро като победител.
Не се притеснявай, Продукцията има сценарий и знае как да го направи...

# 93
  • пустинята Гоби
И аз бях за Мартин миналата година, с уточнението, че започнах да гледам предаването доста късно.

За пръв път гледам Игри на волята от-до, доста се зарибих, та се присетих че има такава тема и цопвам в нея с надежда, че няма Миро да е победителя. Вие пък точно обратното говорите, ама какво да се прави, поне ще отпаднат противните блатни скоро. Жалко, че е Ивайло ще е сред тях, можеше да поседи още малко, макар и с контузен крак.

# 94
Почва да ми изглежда (и се страхувам), че 4+6=7 на Дидо ще се важи и с какви похвати “победителя” играе. Както и че ще ни хареса колкото победителите от тези сезони взети заедно.

# 95
Мери, благодаря за спойлера, а добрите думи за Мартин ги пращам веднага на майка ми, която много го харесва и все още недоумява защо има хейт към него Kissing Heart

# 96
ИГ
Мартин в реала сигурно е добро и много възпитано момче.Няма как да знаем,но в Игрите не беше ок от към игра и доста други неща .Дали образ или не ,но не беше реалния победител.Не ми хареса играта му.Това е .

# 97
Като чуя какво добро същество е победителя от миналия сезон (нищо лично, Мери-Ан) и ми става смешно. Като е толкова бял и свестен, защо, аджеба, така си построи играта? И никой монтаж не може да промени физиономия (излъчване и мимика), та не ми говорете как продукцията го е очернила. Чудя се и аз защо им е на Фродо и компания да го правят противен. А пък примера, който подаде, как се печели, е просто потресаЮщ!

Общи условия

Активация на акаунт