Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 15 695
  • 116
  •   17
Отговори
# 105
Това цели Продукцията, да има мноооого коментари, не ги интересува, че са отрицателни...

Абе и аз мисля, че това цели, но този път прекалиха, поне за мен като зрител. Гледам Игрите от сезон 1, буквално съм пускала СМС за Юлиян. Никой сезон не е печелил моят фаворит и въпреки това никога не съм била така негативно настроена срещу продукцията и потенциалния победител.

Много благодаря на Мери-Ан за детайлите. Фактът че само 2 жени са в топ 8 ми върна стимула да гледам що годе.За това така отчаяно драпам да знам Миро ли е. Ако не е той, може би ще им дам шанс и следващия сезон. Тоя ли е, искам от сега да спра да гледам, не от следващия сезон. Загубиха ме като зрител.

Абе хора, уж на онази снимка на Миро, дето вдига чека с жълтия екип, ги нямаше черните лентички на емблемата. Реално, не трябва ли да ги оставят? Или сега жълтите ще бият няколко пъти, ще им върнат знамето, табелата и правото да сменят капитан, и безименните пак ще станат Завоеватели?

Снимката е AI, каза се още като излезе, имаше го написано в единия ъгъл.

# 106
  • София
ИВ
Или сега жълтите ще бият няколко пъти, ще им върнат знамето, табелата и правото да сменят капитан, и безименните пак ще станат Завоеватели?
Пак да припомним тази снимка от лятото:

От която всъщност много рано "разгадахме" разпада на зелените и липсата на второ знаме. Та тази снимка е пусната на 17.08, което отговаря на последната седмица преди обединението, т.е дотогава такъв сценарий не е никак вероятен.

А относно за колко битки ще му жалим Калин — май не са много.
А нали точно ти, досега в чаршафите си разправяше, как "лошите" жени го скъсвали от номинации (щото ЕЖК). Или май вече си забравил. Rolling Eyes

# 107
Тя беше една, само една “партенката“, за една кастинг битка ако не се лъжа, че вече мина време.
Знам, че много се забавлявахме с Дидо когато излезе веднага в групата във ФБ, и тогава си ви написах, че умишлено съм ви подвела.
Както и да е, нека не се връщаме там, то вероятно е било дразнещо, че ги коментирахме тук и разводнявахме темата, така че разбирам и потребителите, които се дразнеха от това.
Ама чак “неуравновесена“ не мисля, че съм. Blush

Хахха Мери само да кажа, че тук прочетох много пъти да пишат, че спойлерите ми са лъжа и не било вярно нито за Томи, нито за финалната четворка, но винаги с усмивка съм чела коментарите.
Дори за Томи писах още като почнаха игрите и също описах точно по какъв начин излиза, но не видях след това коментари към мен с извинение, нито пък други подобни коментари, все едно нищо не бях писала Simple Smile)))))
Извинявай-но не написа ли ти преди време,че Пекин е 4та?

Пекин, според мен е последната оцеляла, а не 4-та, понеже последните 4-ма са ми ясни Simple Smile

# 108
ИВ
Или сега жълтите ще бият няколко пъти, ще им върнат знамето, табелата и правото да сменят капитан, и безименните пак ще станат Завоеватели?
Пак да припомним тази снимка от лятото:

От която всъщност много рано "разгадахме" разпада на зелените и липсата на второ знаме. Та тази снимка е пусната на 17.08, което отговаря на последната седмица преди обединението, т.е дотогава такъв сценарий не е никак вероятен.

А относно за колко битки ще му жалим Калин — май не са много.
А нали точно ти, досега в чаршафите си разправяше, как "лошите" жени го скъсвали от номинации (щото ЕЖК). Или май вече си забравил. Rolling Eyes

ИВ
Така си мислех, поне по това, което се говореше — явно може и да не е така, но нищо не се знае.
Споделям това, което ми е било казано или прочетено в други теми, ФБ и т.н. Ако е звучало така, сякаш налагам мнение или твърдя, че нещо ще се случи със сигурност, това не е било моята цел. Винаги съм казвал, че нищо не е сигурно и използвам информацията само като теория или наблюдение.
Например, за битките и как Калин може да загуби финала от Миро си правя просто моята теоретична връзка — мисля, че може да се изтощи или контузи някъде. Надявам се да няма драма и ще се постарая да формулирам по-ясно, за да не звучи сякаш налагам „неверни спойлери“ или самото си мнение и да .
Единствено за пленяването на Калин бях сигурен на 100%, като видях накъде отиват нещата на втората елиминация и че уж той отстранява Иво — просто си навързах фактите.
Извинявам се за дългото писание и желая лек ден!

# 109
От последните най достоверни спойлери да обобщим
1 Миро
2Калин
3 Алекс
4 Чикагото
5 Николета
А Ръждавичка отпада някъде преди обединението.Поправетеме ако греша някъде моля

# 110
  • Sofia
Направо не мога да повярвам, че неориентираната Николетка добутва до петицата, и е по-добра от Дино, Траян, Ръждавичка, Ивайло и Пекина, колкото и да не харесвам последната. Още не мога да преглътна "възкръсналото" от живите мъртви зомби, което по "неведоми" пътища побеждава Калин, а сега и Тъполетка трябва да преглъщам! Това сериозно ли е? Алекс, с цялото ми уважение към него не го виждам и ми е чудно, как по дяволите става трети? Моля, кажете че се шегувате и победителят не е господин мрън, мрън, вие ми се свят..

# 111
Направо не мога да повярвам, че неориентираната Николетка добутва до петицата, и е по-добра от Дино, Траян, Ръждавичка, Ивайло и Пекина, колкото и да не харесвам последната. Още не мога да преглътна "възкръсналото" от живите мъртви зомби, което по "неведоми" пътища побеждава Калин, а сега и Тъполетка трябва да преглъщам! Това сериозно ли е? Алекс, с цялото ми уважение към него не го виждам и ми е чудно, как по дяволите става трети? Моля, кажете че се шегувате и победителят не е господин мрън, мрън, вие ми се свят..
За Алекс единственото ми обяснение би било, че е бил на някакъв пъзел Чикагото. Както знаем Алекс е пъзелист, а Чикагото го няма много по пъзелите. Иначе няма шанс, ако е нещо силово или трасе.

# 112
Всъщност Калин не се справя добре на силовите компоненти. Явно така Миро ще го бие.

# 113
Всъщност Калин не се справя добре на силовите компоненти. Явно така Миро ще го бие.
То и Миро не се справя добре виж в стари битки

# 114
От двамата със сигурност Калин е по-силен и здрав.

# 115
  • Sofia
От двамата със сигурност Калин е по-силен и здрав.
Абсолютно! Калин може  да няма силата на Чикагото, но мисля, че нееднократно е доказал, че силовите битки не са му чужди. Да се твърди, че Миро е по-силен от Калин най-малкото е обида към последния. Един Траян, който като мускулатура е видимо по-слаб от Калин би Мирката цели четири пъти, засега! Колко сериозни противници е отстранил Миро? Контузеният Ивайло, изнемощелият Крис и блатната Радка, която чак от 7-я път успя да издрапа от блатото, не се броят. Колкото до Алекс и пъзелите, да, прави сте.

# 116
ИВ

Има снимка от полуфиналната битка и тя е тази с топчетата.
Предвид какъв нервак е Чикагото не се учудвам.

Общи условия

Активация на акаунт