Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 21 004
  • 158
  •   54
Отговори
# 120
ИВ
Ако се чудите как се справя Миро на тежки трасета, върнете си битката със 75кг-иве чували от 23.09.

Благодаря за напомнянето. Ей, много ни е къса паметта на драгите зрители. И един егоцентричен лъжец Томи да повтори сто пъти как на Калин му били слаби силовите елементи, и ние му повярвахме.
😃😃😃 Ама той Калин на тая битка и Шопа изпреварва.

Нещо тотално се е объркало на финала. Има ли възможност някой да си е купил предимство /пропускане на елемент, жилетка за другия, вързани ръце, крака, нареден наполовина пъзел/ или мърлячите от продукцията нещо да не са калибрирали добре?

# 121
Всъщност Калин не се справя добре на силовите компоненти. Явно така Миро ще го бие.
От двамата със сигурност Калин е по-силен и здрав.
Абсолютно! Калин може  да няма силата на Чикагото, но мисля, че нееднократно е доказал, че силовите битки не са му чужди. Да се твърди, че Миро е по-силен от Калин най-малкото е обида към последния. Един Траян, който като мускулатура е видимо по-слаб от Калин би Мирката цели четири пъти, засега! Колко сериозни противници е отстранил Миро? Контузеният Ивайло, изнемощелият Крис и блатната Радка, която чак от 7-я път успя да издрапа от блатото, не се броят. Колкото до Алекс и пъзелите, да, прави сте.

Да допълня, че "блатната Радка" излезе от блатото, щото претендиращата за профи в Индознезия полуукраинка, дето не може една стена да издрапа, била заявила, че си тръгвала веднага. Така че спасението на коколатата интригантка е "спасение на ситуацията".

# 122
ИВ

Има снимка от полуфиналната битка и тя е тази с топчетата.
Предвид какъв нервак е Чикагото не се учудвам.
Къде е пусната тази снимка на полуфинала?

# 123
  • София
ИВ:

Също от полуфиналната битка:

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 16:51 от dido2k

# 124
Много постно,като за полуфинал Grinning

# 125
ИВ
Аз не мога и да разбера какво точно е Joy, освен финалната игра с лъжичките и топчетата. Гледам има някакви топки, вероятно ще стрелят. За полуфинална битка сигурно ще е окей, те не са силови, а и предпочитам такива, отколкото някой да тегли 600 кг. шейна или бута вагонетки/варели, при това с 15/20 кг. върху себе си.
Но да, изглежда леко постно трасето, ако е само това, показано на снимките. Не искат да преуморят 51-годишния Алекс и заслабналия Миро.

# 126
  • София
ИВ
Не се виждат целите арени със всички препятствия защото едните снимки са от 1-2 дена преди битката, а другите (тези с масите за топчетата) са след края на снимките, когато вече са си прибирали боклуците.
Това което "разгадахме" досега за полуфиналната битка:
- на две арени
- на долната основното е събаряне на варели с топки (подобно на битката с която влезе Николета), вероятно ще има и елементи във водата
- на горната арена преди тези маси с топчета ще дадат (най-вероятно) стандартните елементи: люлки, гъбки, варели, да минават по кубчета, може някоя змейка, но дано все пак да измислят поне едно нещо ново като препятствие (ама надали). Накрая са тези маси с лъжички и топчета, което вероятно означава че няма да има пъзел.
А стария спойлер, че Алекс бие Калин на полуфинала, аз поне го интерпретирах, че Алекс ще спечели този полуфинал, Калин втори или трети.

# 127
ИВ
- на горната арена преди тези маси с топчета ще дадат (най-вероятно) стандартните елементи: люлки, (...)
А стария спойлер, че Алекс бие Калин на полуфинала, аз поне го интерпретирах, че Алекс ще спечели този полуфинал, Калин втори или трети.
Дидо, ако говорим за люлките на смъртта, те нали са демонтирани, значи отпадат. За нов елемент и мен ме съмнява, че са достатъчно креативни да измислят, а пъзелите са мираж в този сезон. Satisfied
Това за Алекс ме довърши. Значи не стига, че Миро побеждава Калин на финал, ами Алекс го побеждава на полуфинал - идва ми в повече. Joy Send some help!!

# 128
  • София
Дидо, ако говорим за люлките на смъртта, те нали са демонтирани, значи отпадат.
Демонтирани са, но след края на снимките.
Полуфиналът е бил на 25.08, а втората снимка от горната арена (на която се виждат тези демонитирани люлки) е пусната в ФБ на 28.08, т.е вероятно на 25.08 са си още стояли и вероятно използвани.

# 129
Демонтирани са, но след края на снимките.
Полуфиналът е бил на 25.08, а втората снимка от горната арена (на която се виждат тези демонитирани люлки) е пусната в ФБ на 28.08, т.е вероятно на 25.08 са си още стояли и вероятно използвани.
Ясно, благодаря! Heart

# 130
Не ми казвайте че финала ще на онази тъпа арена с вагонетките .При тези финалисти битката трябва да е на плажа и тази с гъбките тези арени са им по силни и на двамата ,Миро и Калин

# 131
Eргенът
По думи на Матего (един от коментаторите на предаването в Преди обед), Денислав тепърва ще има ключова роля в предаването.
Пак по негови думи, предаването продължава до 5.12.

# 132
ИВ

Николета по-скоро е отпаднала 6та, а не 5та,не е много ама колкото по-рано си тръгне толкова по-добре,макар и само ден🤣.
Четох че,след отпадането на Николета остават само мъже и за мен Траян е отпаднал 5ти,заради по-малко последваните общи от Дино.

# 133
Някой има ли инфо кой е излязъл днес от Биг Брадър?

# 134
ИВ

Николета по-скоро е отпаднала 6та, а не 5та,не е много ама колкото по-рано си тръгне толкова по-добре,макар и само ден🤣.
Четох че,след отпадането на Николета остават само мъже и за мен Траян е отпаднал 5ти,заради по-малко последваните общи от Дино.
И то даже не са и участници - Нора Гаврилова, Туджаров, ИВ и един вероятно кандидат участник.

Общи условия

Активация на акаунт