Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 21 024
  • 158
  •   54
Отговори
# 135
ЕР
Леле още цял месец.. Много безинтересно взе да става какво ще дъвчат още 1 месец. По тъп и скучен сезон е нямало досега.
Eргенът
По думи на Матего (един от коментаторите на предаването в Преди обед), Денислав тепърва ще има ключова роля в предаването.
Пак по негови думи, предаването продължава до 5.12.

# 136
  • Мюнхен

За Миро, момчето, вчера доказа, че може да води битки. Гладен и с жилетка, обаче водеше доста пред Ивайло, да не говорим, че просто отвя Радостина и Крис. Добър е, много, освен това е скромен и единствения му минус е, че се набута при Пекин. Иначе, и на мен Калин ми е фаворит, ама не винаги нещата стават както ги искаме. Важното е да има феърплей. 
ИВ

А относно Миро и вчерашната битка, победи Ивайло с 30 секунди, което не мисля, че е доста. Отделно за изнемощелия му вид и припадъците, Крис беше писал в коментари в Иг, че са го съжалили с Иво и не са искали да го пращат на елиминация (първия път), но после се оказало, че е имитирал безпомощност. И не знам за какъв феърплей говорим, при положение, че самото му участие, както и това на тези, които в последствие бяха вкарани чрез тройни кастинг битки е несправедливо, поне за мен. Да не говорим, че на косъм влезе в предаването. А ситуацията с храната и невинното ,,не знаех, че Томи е ходил до магазина", дори няма да коментирам.

Нищо чудно, при положение, че глезена на Ивайло е подут и да трябва в това състояние да мине на няколко пъти през гъбките си е героизъм. И въпреки това му дишаше във врата.

# 137
ИВ. Някой има ли идея за две неща 😁

Някой има ли спойлер за тази вечер , кой взима резиденцията , и капитанската между Симона и Пекин кой бие , това ще е масивно интересна битка 🙏🙏

# 138
ИВ

Някой има ли спойлер за тази вечер , кой взима резиденцията , и капитанската между Симона и Пекин кой бие , това ще е масивно интересна битка 🙏🙏

Съдейки по предишните спойлери, трябва сините днес да загубят и да са на изолатора - от там вече идва и надписа Ради + Ники или каквото там беше. Утре мисля, че може да има изненада и да е директна елиминация и една от двете да си тръгне и Ивайло да е 11-ти, а не 12-ти. Щом до топ 8 трябва да останат 2 жени то трябва Ивайло и 3 жени да си тръгнат. Времето напредва, но някой знае ли случайно тази година кога ще е финала?

# 139

Съдейки по предишните спойлери, трябва сините днес да загубят и да са на изолатора - от там вече идва и надписа Ради + Ники или каквото там беше.

Тези две шматки са жълти. Ако загубят сините, ще си понесат телесата към резиденцията.

# 140
ИВ

Съдейки по предишните спойлери, трябва сините днес да загубят и да са на изолатора - от там вече идва и надписа Ради + Ники или каквото там беше. Утре мисля, че може да има изненада и да е директна елиминация и една от двете да си тръгне и Ивайло да е 11-ти, а не 12-ти. Щом до топ 8 трябва да останат 2 жени то трябва Ивайло и 3 жени да си тръгнат. Времето напредва, но някой знае ли случайно тази година кога ще е финала?
Ако ще е 13 седмици този сезон, финала е на 5 декември

# 141
ИВ

Съдейки по предишните спойлери, трябва сините днес да загубят и да са на изолатора - от там вече идва и надписа Ради + Ники или каквото там беше.

Тези две шматки са жълти. Ако загубят сините, ще си понесат телесата към резиденцията.

Да, да моя грешка. Обърках се. Жълтите днес ще паднат и от там излиза вече тоя прословут надпис, а и ще се затвърдят думите на Калин, който каза, че ще бъде 2 пъти на лошото място.

# 142
ИВ

Някой беше споменал, че Ръждавичка е възможно да отпада преди обединението. Да не би утре битката да е елиминационна и Пекин да я препетка? Макар и да не мога да си го представя

И обединението по другата седмица ли се пада?

# 143
ИВ
Калин работи на фриленс за приятел. Там е споделил, че е на финал, но нищо повече не е казал.
Не знам до колко е споилер, но споделям.

# 144
Коя печели капитанската утре?

# 145
ИВ

Бях се зарекла да не пиша повече тук, НО....Според спойлерите Калин е 2 пъти на лошото място, което означава, че от следващата седмица Жълтите ще са само на Резиденция.

От спойлерите пак: Тази седмица Ивайло трябва да отпадне.
После отпадат Сапунджиева със сигурност и незнам кой още.

13-та седмица - финал.

# 146
Коя печели капитанската утре?
ИВ
При все, че всички днес се спукаха да обясняват как Ръждавичка с лекота ще бие Пекин, най-вероятно Пекин (е, със специалното съдействие на Калин). Joy Може и Ръждавичка да е, стига да успеят да се разберат с Алекс.
Аз залагам на Пекин.

# 147
ИВ

Бях се зарекла да не пиша повече тук, НО....Според спойлерите Калин е 2 пъти на лошото място, което означава, че от следващата седмица Жълтите ще са само на Резиденция.

13-та седмица - финал.

Коя седмица е сега всъщност? Не би трябвало да остават повече от 3 седмици (без тази), максимум 4. Може да върнат и стопанството.

# 148
ИВ

Гарганела трябва да е 10-та седмица.

# 149
ИВ
Мен ми е интересно друго. Щом тази седмица трябва да отпадне Иво какво ще се случи с тия жълти "клетници"? Битките ще станат предрешени,защото феномените (дори и без Калин) си остават силни. Пак ли ще има синьо кръвопреливане?

Общи условия

Активация на акаунт