Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 10 863
  • 89
  •   33
Отговори
# 75
Уф,Мери,как не можа да напишеш Миро НЕ е победител,или Чикагото НЕ е победител,да ни оставиш една надежда.
Много ти благодаря и аз за включването! Blue Heart
Е Чикагото не съм чувала някога да е споменаван като победител изобщо. Най-често се чува, че е 4ти.

# 76
ИВ
Мери уби всичко детско в мен 😂Благодаря все пак.Знаех вътрешно ,че Калин няма да е.То никога фаворита на публиката не печели ,но имах лека скрита надежда.Както и да е.Мирослав верно е страшен фикус,но не мисля че е лош като човек.Не ми е любимец от този сезон определено.Другите мъже повече заслужават победата,но пък единсвеното позитивно е че за мен няма да е най -лошия победител от 7 те сезона.😄Алексата ,Добрин,Мартин  водят с километри пред него според мен😁

# 77
Благодаря на всички, които пишат в тази тема!
Рядко се включвам, но чета редовно. Тук тази година от многото мнения се запалих по ИВ и за първи път го гледам (от 2-3 седмици, та мненията ми може да не са много в час 😅)

ИВ
Ако продукцията наистина подбутва някой, то виждам логика да е Миро победител, сторилайна е жесток - човек оставя бременната си жена и изпуска раждането на детето си, за да спечели играта. Нямам друго обяснение. Ок, вижда се, че е силен, но социалната игра е на пълна мишка. Изобщо не ми допада той, но ако подбутването е факт, е логично да е той, никой друг не предлага такава силна история. Според мен са имали надежди и за Калин като всенароден любимец (и мой), но той прави някаква грешка и не успява.
Ще видим как ще се завърти играта.

Трейтърс
И аз съм за Бачорски. Поради простата причина, че никой друг не видях да играе там.
ВН си е спортсмен отвсякъде, в началната фаза на играта не вземат имунитет и трупат пари за наградата, а във финалната - всеки гледа да стигне до  финал. От там и промяната в мнението му за щитовете.
Той иска да спечели играта и ще направи всичко възможно, както спорта повелява.

# 78
ИВ
Калинката си стана жълт, както се очакваше.
Само като им видях конфигурациите в сряда, а после и битката в четвъртък, дето ги смачкаха, веднага ми просветна — още от началото се говореше, че Калин ще стане жълт. И като видях и двубоя му с Иво, направо си сглобих картинката.
Тази година всичко е станало страшно предвидимо — дори без 100% спойлери или някакви теории, накрая всичко си се нарежда едно към едно.

# 79
Продукцията "била изградила лош образ на Мартин". Хаха, не, това, което си направиш сам, никой не може да ти направи. Вярно, че е умно момче, но такава лисица беше, толкова мазно поведение, лицемерно, натриващо носове на другите, че няма как да не го помним. Да не говорим, че именно той в началото прати цялото си племе на блатото, после пръв се спаси и ги остави да гният там.

За Миро, момчето, вчера доказа, че може да води битки. Гладен и с жилетка, обаче водеше доста пред Ивайло, да не говорим, че просто отвя Радостина и Крис. Добър е, много, освен това е скромен и единствения му минус е, че се набута при Пекин. Иначе, и на мен Калин ми е фаворит, ама не винаги нещата стават както ги искаме. Важното е да има феърплей. 

# 80
Продукцията "била изградила лош образ на Мартин". Хаха, не, това, което си направиш сам, никой не може да ти направи. Вярно, че е умно момче, но такава лисица беше, толкова мазно поведение, лицемерно, натриващо носове на другите, че няма как да не го помним. Да не говорим, че именно той в началото прати цялото си племе на блатото, после пръв се спаси и ги остави да гният там.

За Миро, момчето, вчера доказа, че може да води битки. Гладен и с жилетка, обаче водеше доста пред Ивайло, да не говорим, че просто отвя Радостина и Крис. Добър е, много, освен това е скромен и единствения му минус е, че се набута при Пекин. Иначе, и на мен Калин ми е фаворит, ама не винаги нещата стават както ги искаме. Важното е да има феърплей. 
ИВ
Не одобрявах поведението на Мартин от миналия сезон, но там нямах и силно изявен фаворит, всеки беше пълен с кусури, така че ми беше все едно кой е победител. Единствено се включвам в негова защита, че той еднолично не прати племето на блатото, беше заедно с Галина и се издъниха, заточиха ги. Давид в този сезон също не се справи, въпреки че заяви, че може, но никой не го нападна, защото не излезе от това блато. Мартин поне на първата си битка направи хубава игра и се измъкна, после какви ги надроби си е негов проблем.
А относно Миро и вчерашната битка, победи Ивайло с 30 секунди, което не мисля, че е доста. Отделно за изнемощелия му вид и припадъците, Крис беше писал в коментари в Иг, че са го съжалили с Иво и не са искали да го пращат на елиминация (първия път), но после се оказало, че е имитирал безпомощност. И не знам за какъв феърплей говорим, при положение, че самото му участие, както и това на тези, които в последствие бяха вкарани чрез тройни кастинг битки е несправедливо, поне за мен. Да не говорим, че на косъм влезе в предаването. А ситуацията с храната и невинното ,,не знаех, че Томи е ходил до магазина", дори няма да коментирам.

# 81
Миналата година Мартин спечели с помощта на Продукцията и манипулативната си игра, страхотен пример за поведение. Ако тази година Миро спечели след ядейки скришом, пуснал една сълза за извинение, отново същото. Тогава какво "проповядва" Продукцията - всичко е допустимо, за да спечелиш, а който не и й симпатичен /баничкагейт/ ще бъде порицан пред цяла България. А иначи търсим пример за подрастващите и всичко в Игрите е от честно по-честно.

# 82
  • Някъде там...
ИВ
Мартин направо съм го изтрила от паметта си, не можех да го понасям миналата година, заради него и Добрин спрях и да гледам по някое време.

А Мирко явно добре го е надушила интуицията ми, че се прави на умряла лисица и гради образ. Много ми е фалшив.

# 83
ИВ
Дидо, колко седмици остават до обединението? 3? Докога има шатри на Изолатора?
3 седмици, в които да отпаднат 3 жени и един Ивайло, т.е. имаме капитанска елиминационна.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:21 от Bilyana14.

# 84
ИВ
Дидо, колко седмици остават до обединението? 3? Докога има шатри на Изолатора?
3 седмици, в които да отпаднят 3 жени и един Ивайло, т.е. имаме капитанска елиминационна.
те са 13 тая седмица която следва е 10

# 85
ИВ
А Изолаторът докога е? До края на втора фаза? 20 август ли беше писал Дидо? Ех това ЕГН... 🤪
Калин е бил 2 пъти на "лошото" място.Въпросът е кога. Териториалната този понеделник сякаш е за леките жълти.

# 86
Ако Калин е бил 3 седмици със жълтите и е казал за 2 пъти на лошото място, може би през останалите 3 седмици, поне 1 път жълтите отново ще бъдат на изолатор. А нали и нещо се спомена за имената на Ради и Николета, или някой друг от тях беше.

# 87
ИВ
Калин веднъж беше на "лошото място" със сините. Когато Симона орева света. Още един път трябва да ходи там.

# 88
  • София / Пловдив
......

Идея си нямаш какво може да се постигне с монтажа... Чудеса!
Мартин е топ за мен до ден днешен, заедно с Андрей са ми едни от заслужените любимци /и нека хейтът започне сега 😄🤣/

Мери, знам какво е да пускаш спойлери и да те начернят яко ... още от времето на "Откраднат живот" по същата причина реших да "млъкна ".
Така че и аз ти благодаря за включването, знам какво ти коства вътрешно 😘

# 89
Мери , моляте ако знаеш да кажеш как точно Миро побеждава Калин на финала , просто не мога да го проумея .В нито един от сценарийте в главата ми невиждам Миро като победител.

Общи условия

Активация на акаунт