Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 374
  • 915
  •   2
Отговори
# 765
ИВ
А сигурно ли е, чи Чикагото е 4ти?
Кой от тримата (Алекс 3ти, Чикагото 4ти, Николета 5та) е с наистина сигурна позиция?

# 766
ИВ
А сигурно ли е, чи Чикагото е 4ти?
Кой от тримата (Алекс 3ти, Чикагото 4ти, Николета 5та) е с наистина сигурна позиция?

Само Биляна може да внесе някаква яснота май

# 767
Най-вероятно Радостина е на 5-то място и е станало объркване, защото и двете са руси и т.н.
Дано и на финала да е така, и вместо Мира да е Траян. Те много ги бъркаха, дори и играчите се бъзикаха с това.

# 768
Николета, може да отпадне и просто от споилерите да са сменени местата на Радка и Николета

# 769
Аз имам опасение, че Алекс ще отпадне, но да видим. Чикагото със сигурност остава. Не вярвам тия варели да му се опрат.

# 770
  • София
Мери каза, че няма жени в четворката.

# 771
ИВ
Чакай че сбърках темата😂🤦
Реално тези спойлери са грешни. Така че като нищо и Калин да не е там където се казва(пепел ми на успата)😁Дано и спойлера за фикуса да е грешен.Ако не е Калин и на Траян ще съм доволна

# 772
ИВ
Николета отпада.
Нейния цвят го няма:

Радостина е последната жена, затова по сторита я определят за най-силна.

# 773
ИВ
Да доуточня. Явно участниците остават с цветовете на елементите от първата битка. На елиминационната Алекс пак е с розовото, Чикагото с червеното, а Николета с тюркоазеното синьо. Именно тюркоазеното синьо го няма на следващата битка в обединеното племе.

# 774
ИВ
Николета отпада.
Нейния цвят го няма:

Ако е така , и Чикагото бие , означава че и взима и мангизите и сабите.

# 775
ИВ
Николета отпада.
Нейния цвят го няма:

Ако е така , и Чикагото бие , означава че и взима и мангизите и сабите.

Не бързайте да коронясвате чикагото  за победител , ако ходят няколко пъти във водата да плуват там той ще губи страшно много време и колкото и да е бърз с варелите да не може да настигне Алекс , чуковете също ще са важни и точността с тях

# 776
ИВ
Все повече си мисля че ако спойлера който е даден Мира срещу Калин и Мирослав бие,че реално Калин сам се е бил тип Фифо.Колкото и извратено да звучи мисля че продукцията харесва Калин и не би го саботирал на финала.Не знам дали съм наивна или така ми се иска.😂

# 777
  • Буркина Фасо
Калин се видя, че може да губи. защо да не го направи и от Мирослав?

# 778
Калин се видя, че може да губи. защо да не го направи и от Мирослав?
Да бре .Видя се че може на някакъв кош 😂Другаде не съм видяла😁Ама  той Миро е сила  защо пък не 😁

# 779
  • Буркина Фасо
зависи какви са игрите. днес пак падна от Мирослав и Дино. не е последен, но други бяха преди него.

Общи условия

Активация на акаунт