Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 287
  • 915
  •   1
Отговори
# 825
...
Чикагото - 25.08.
От него дойдоха Траян и Дино. С Дино на 25.08. имах 25 общи, които станаха 28 през деня. Той беше последвал вече 18 души участници и екип, които станаха 21 през деня.
С Траян - 28 общи, които станаха 32. Той беше последвал Нора Гаврилова, Туджаров, ИВ и един кандидат участник. ...
Ами значи 100 % не е Траян. Не може ден преди финала да е последвал толкова много хора участници и екип и да е бил финалист.
Това - за последните таящи надежди!

# 826
ИВ

другият - тъмен, дооста симпатичен (понеже ми е колега, мога да потвърдя, че и на живо е топ)

Това означава ли че Траян не е победител.
Значи край и с последната мъъъничка надежда.

# 827
ИВ

ИВ

другият - тъмен, дооста симпатичен (понеже ми е колега, мога да потвърдя, че и на живо е топ)

Това означава ли че Траян не е победител.
Значи край и с последната мъъъничка надежда.

Цвла седмица с толкова много ненужни синхрони с оня* (няма да му напиша името), остана и да има съмнения. Те сами си издават кой да гледаш. Аз за това и гледам с отложен старт, превъртам самодоволната му муцуна секундата като се появи.

Да си взема парите ида потъва в забвение. Ако сглупи да участва в Сезами-шмезами, който го хване ще го брули.

# 828
  • Някъде там...
ИВ
Няма начин да не е Миро, като гледам едита. Това е положението. Продукцията пак не успяха да сбъднат приказката.
Банално звучи, но си е истина - каквото и да стане оттук нататък, истински печелившите са ясни. Калин е големият победител.

# 829
Скрит текст:
...
Чикагото - 25.08.
От него дойдоха Траян и Дино. С Дино на 25.08. имах 25 общи, които станаха 28 през деня. Той беше последвал вече 18 души участници и екип, които станаха 21 през деня.
С Траян - 28 общи, които станаха 32. Той беше последвал Нора Гаврилова, Туджаров, ИВ и един кандидат участник. ...
Ами значи 100 % не е Траян. Не може ден преди финала да е последвал толкова много хора участници и екип и да е бил финалист.
Това - за последните таящи надежди!
28 / 32 души (участници и екип) са последвали Траян на 25.08.
Той не беше последвал никого от участниците. От екипа - само Нора.

# 830
  • софия
Билянка Hug , а активност Калин имаш ли?
Той ми се губи.
Това по повод  " последна надежда" Joy

# 831
ИВ
Калин, за съжаление, се появи след финала от профила на Пекин.

# 832
ИВ:
В битката с коловете може Ради да вземе имунитет и следващата елиминация да е силен срещу силен примерно Траян и Миро. Траян, Чикагото и Алекс може би са най-тежки.

# 833
  • София
Ергенът:
В Чакалкаст днес казаха, че между Кристина и Калоян е имало нещо мимолетно в миналото и това Габи е разбрала и го е приела много тежко.

# 834
  • Дубай
Ергенът:
В Чакалкаст днес казаха, че между Кристина и Калоян е имало нещо мимолетно в миналото и това Габи е разбрала и го е приела много тежко.
И така да е, какъв е проблема? Те изобщо с Габи не са се познавали.

# 835
ИВ
Той Калин сигурен ли е ,че стига до финала ,ся Чикагото качи снимка как са във нова за интервю.

# 836
  • София
Ергенът:
И така да е, какъв е проблема? Те изобщо с Габи не са се познавали.

Питай Габи, аз споделям спойлер.

# 837
  • Някъде там...
Той Калин сигурен ли е ,че стига до финала ,ся Чикагото качи снимка как са във нова за интервю.
И мен това ме притесни. Но от друга страна, тази седмица има 8 човека за интервю. Simple Smile

# 838
  • Дубай
Ергена
Честно казано, не ми се иска да я питам, тъй като се съмнявам, че ще получа адекватен отговор. Разсъждавах си на глас, че това пресилено реагиране е странно, но изглежда, че за целите на въпросния сценарий хората се правят на глупаци.

# 839
И мен това ме притесни. Но от друга страна, тази седмица има 8 човека за интервю. Simple Smile
По спойлерите се говореше, че Калин стига до финала. В началото обаче течеше друга версия – че до финала стигат Миро и Траян, а Калин отпада от Алекс. Това беше още в първите седмици и тогава слуховете бяха много противоречиви.
Помня и че някъде беше излязло, че хора, на които Калин прави поръчки, твърдели, че им е казал, че стига до финала. Разбира се, напълно е възможно и да е излъгал – нормално е да не казва истината, за да не се разпространяват спойлери.
Все пак той самият беше споменавал, че е бил два пъти на най-лошата локация, а реално бяха три или четири пъти, така че по това си личеше, че действително има шанс да отпадне в този период.
И да, този Чикагото защо ги качва тези снимки точно сега, сякаш нарочно да провокира? Не можеше ли да поизчака поне до четвъртък или петък, да му се невиди…

Общи условия

Активация на акаунт