Спойлери от риалити предавания - тема 26

• 168 062
  • 915
  •   1
Отговори
# 900
ИВ
Добре сега, защо мнението на Ковид беше изтрито, като с него направо си ни показа победителя? Не е било за пълнеж.
Вероятно той сам си го изтри.
Имаше още две мнения след неговото - едното мое и другото на друг потребител. Всичко беше заметено за по-малко от 5 минути.

# 901
ИВ

Бранят финала

# 902
Нали сме щели да бъдем доволни от победителя/развръзката? Не виждам как ако това е Миро

# 903
И какво пишеше Ковид?

# 904
Нали сме щели да бъдем доволни от победителя/развръзката? Не виждам как ако това е Миро
Е, Ковид може да го харесва. Щом си го е сложил и на аватарче. Simple Smile

# 905
Профилната снимка е достатъчна!
Иначе беше писал, че скоро ще се разбере кой прав, кой по-прав. Това във връзка с появата на нов потребител, който писа, че Калин печели, а Мери, която винаги дава точни спойлери неведнъж е писала под една или друга форма, че Калин не печели.

# 906

Това не са мои думи.
Гарганела е не е грозно момчето, но все пак не си падам по мъже. Незнам как тази снимка ми се е озовала на аватар, явно съм объркал файловете Dizzy Face Flushed

# 907
ИВ

Ковид си беше сложил и Алекса на профила, и Мартин също.

# 908

Това не са мои думи.
Гарганела е не е грозно момчето, но все пак не си падам по мъже. Незнам как тази снимка ми се е озовала на аватар, явно съм объркал файловете Dizzy Face Flushed
Сори, тогава. ОбъркАх се вече!
Приела съм го Мирчо. Не ми пречи. Моят победител е друг.

# 909
Здравейте, тъй като от доста време следя всеки какво пише, най-сетне реших да се включа и аз. Налагаше ми се доста често да комуникирам с хора от НОВА ТВ. Станах доста близък с двама от хората, които отговарят за декорите за състезанията организиранито от В. С., та мога да заявя нещо, което ще се хареса на много, ако не на всички - Калин печели игрите. Дали са ме излъгали или не (няма причина да го правят), скоро ще разберем. Относно колажи и тем подобни - всичко е подготвено от маркетинговия отдел с цел заблуда и вдигане на рейтинга. Няколко пъти са ми потвърждавали - да видим. Simple Smile Поздрави на всички!
Излъгали са те. Grinning

# 910
Скрит текст:
Незнам как тази снимка ми се е озовала на аватар, явно съм объркал файловете Dizzy Face Flushed
Еййй, малкият не порасна ли? Още ли си играе тайно с компютъра ти. 🤪😁

Липсваше❣️

# 911
  • Другата България
Профилната снимка е достатъчна!
Иначе беше писал, че скоро ще се разбере кой прав, кой по-прав. Това във връзка с появата на нов потребител, който писа, че Калин печели, а Мери, която винаги дава точни спойлери неведнъж е писала под една или друга форма, че Калин не печели.
Blush Точни, ама още има хора, които не вярват.
Добре, че и Ковид се появи със снимката на аватара си, дано вече няма никакви съмнения.
Дидо също ви даде добър спойлер преди време със столовете, но явно надеждата умира последна. Blush

# 912
  • BG-DE
Така си е 😂 Мери, ако не се лъжа, ти беше казала, че финалът ще ни хареса. След като победителят е толкова недолюбван би ли могла да уточниш как ще стане това?

# 913
Ако не е Калин, и на Траян ще съм доволна. И е готин, и играе добре, комплексен е.

# 914
ИВ
Моля някой да каже,че Радостина е следващата отпаднала 😩

Общи условия

Активация на акаунт