Работа в НАП

• 544
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои ми явяване на тест в НАП, някой може ли да даде информация, как протича имам ли шанс без връзки, ако си взема теста, насочила съм се към публичен изпълнител, както и заплати,бонуси, пари за дрехи и всичко останало, тъй като нямам познат там. Всякаква информация би ми била от полза. Simple Smile

# 1
Най вероятно конкурса е проформа и вече си имат човек за позцията. Без връзки не бих се надявала много.

# 2
Те си имат човек, конкурса е задължителен, няма да те вземат, но нищо не ти пречи да опиташ. Човека, който ще назначат, знае отговорите на теста.

# 3
Сигурна ли сте, че достигат отговорите на теста до този човек? Да ще се пробвам, нищо не губя

# 4
Те не достигат, просто си му ги дават.

# 5
Сигурна ли сте, че достигат отговорите на теста до този човек? Да ще се пробвам, нищо не губя
Разбира се. В България тези сладки държавни позиции са за хора с връзки.

# 6
  • София
Преди скока на заплати в държавния сектор, конкурсите си бяха пълна пародия, а сега си представям какво унижение за участниците са... Не бих си го причинил!

# 7
  • Далечният изток
Хайде да не обобщавате така ангро.
Работила съм в НАП, като си издържах конкурса без да познавам нито един жив човек, работещ там.

Авторката, разбира се, че ще пробваш.
Публичен изпълнител съм била, но заплати, бонуси и т.н. не мога да коментирам, защото съм работила там преди повече от 10 години.
Впрочем, в самата обява всичко е написано.

Какво значи пълна пародия?!

# 8
Хайде да не обобщавате така ангро.
Работила съм в НАП, като си издържах конкурса без да познавам нито един жив човек, работещ там.

Авторката, разбира се, че ще пробваш.
Публичен изпълнител съм била, но заплати, бонуси и т.н. не мога да коментирам, защото съм работила там преди повече от 10 години.
Впрочем, в самата обява всичко е написано.

Какво значи пълна пародия?!

Бихте ли споделили как ви се стори работата като публичен изпълнител? Simple Smile

# 9
  • Далечният изток
Каквото и да споделя, няма да е релевантно, защото нещата вече са различни, работи се по различен начин, различни системи...

# 10
  • София
...Какво значи пълна пародия?!
За да не е на ангро, ще изчакам авторката да даде обратна връзка след това...

# 11
  • Далечният изток
Не, явно имаш преки наблюдения. Може да ги споделиш, анонимно е.

# 12
  • София
Един опит е по-ценен от 1000 думи, затова ще изчакам Blush

# 13
  • Далечният изток
"Конкурсите бяха пълна пародия"...
Казваш го като човек с опит. Тоест щом имаш опит, може да споделиш.

# 14
Отиват 20 човека, изтупали се с най новите си дрехи, напарфюмирани, с прическа. Притеснени, но щастливи.
Мястото обаче е предварително обещано на един от тях, и от негова гледна точка конкурса е пълна пародия.

Инфо от втора ръка.Wink

Общи условия

Активация на акаунт