Гледайте да е модел с 60 000 импулса в минута. Преди години имаше и такива с 30000. В Амазон правят доста добри промоции. А комбинацията на такава четка с орален душ е почти пълна гаранция за минимална зъбна плака и здрави венци.
Съжалявам, че съм пропуснала толкова време, без да имам добра електрическа четка за зъби, но предишната - от друга марка, за дълго ме отказа от това да се интересувам от електрически четки за зъби. Имах късмет, че зъболекарката засегна темата.
Веднъж като свикне човек, трудно се връща на друга четка.
Купих за сина ми четка за зъби Philips Sonicare HX7108/01 и зъбен душ Oral-B Aquacare4. Гледах да е нещо по-лежерно (по-обикновено и по-евтино), защото не се знае доколко ще се възприеме за редовно ползване. За всеки случай още в рамките на проучването купих и две от най-масово предлаганите „незвукови“ ел. четки Oral-B PRO Vitality в различни цветове – за сина ми и за мене, за да има нещо по-безобидно, което ще може да се ползва смело като за навлизане в света на ел. четките, и за да се направи сравнение с четката Sonicare. Продавачката в ЗОРА каза, че за зареждане на нейната четка Philips Sonicare ползвала адаптер за смартфон. Дано след този форсиран контакт с технологиите да не се наложи да преоткрия обикновените четки за зъби, защото в ръководствата има много предупреждения, макар и завоалирани, за повишено внимание при коронки и пр., а относно звуковата четка пише, че можело да повлияе пейсмейкър (не че имам такъв, но изглежда може да се повлияе ритъмът на сърдечната дейност). По време на проучването открих голямото разнообразие от обикновени четки за зъби и пасти за зъби в сайтовете на дрогериите и аптеките, така че, когато ми остане време, ще ги проуча с интерес и се надявам да схвана разликата в предимствата им.
Купих за сина ми четка за зъби Philips Sonicare HX7108/01 и зъбен душ Oral-B Aquacare4. Гледах да е нещо по-лежерно (по-обикновено и по-евтино), защото не се знае доколко ще се възприеме за редовно ползване. За всеки случай още в рамките на проучването купих и две от най-масово предлаганите „незвукови“ ел. четки Oral-B PRO Vitality в различни цветове – за сина ми и за мене, за да има нещо по-безобидно, което ще може да се ползва смело като за навлизане в света на ел. четките, и за да се направи сравнение с четката Sonicare. Продавачката в ЗОРА каза, че за зареждане на нейната четка Philips Sonicare ползвала адаптер за смартфон. Дано след този форсиран контакт с технологиите да не се наложи да преоткрия обикновените четки за зъби, защото в ръководствата има много предупреждения, макар и завоалирани, за повишено внимание при коронки и пр., а относно звуковата четка пише, че можело да повлияе пейсмейкър (не че имам такъв, но изглежда може да се повлияе ритъмът на сърдечната дейност). По време на проучването открих голямото разнообразие от обикновени четки за зъби и пасти за зъби в сайтовете на дрогериите и аптеките, така че, когато ми остане време, ще ги проуча с интерес и се надявам да схвана разликата в предимствата им.Препоръчани теми