Термин Декември 2025 - Тема 2 🎁🎄

• 1 819
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Супер, прекрасна е и съм много доволна, че съм при нея.
Взела съм си на медела ръчна помпа за кърма в болницата, подготвила съм си подплънки и крем също ще си нося. Превръзки за след раждане също, сигурно осигуряват, но за такива хигиенни неща предпочитам да си имам и аз, за да не го карам да носят, ако свършат.
А за бебето май само дрешки за изписване ще нося и няколко памперся за всеки случай.  И аз разбрах, че всичко осигуряват, пък ако нещо ни липсва ще носи таткото.

# 16
  • Sofia
Да се представя и аз, терминът ми е 15.01, но секциото вероятно ще е в началото на декември. Ще съм в Майчин дом, заради водещ фактор Неонатология. Подготвям се психически и физически, ще ми е второ раждане след доста голяма разлика с първото, все едно всичко отначало.
Времето наближава, всичко да завърши за всички сполучливо и с много здрави и прекрасни попълнения.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 18:26 от kroche

# 17
Здравейте, има ли Фейсбук или Вайбър група, където майките от декември са по-активни?

# 18
Има вайбър група, която е много активна.

# 19
Може ли линк?

# 20
Здравейте, записвам се и аз. Предстои ми раждане със секцио съвсем скоро в МД. Има ли и други мами, които ще раждат там по това време?

# 21
  • Sofia
Здравейте, записвам се и аз. Предстои ми раждане със секцио съвсем скоро в МД. Има ли и други мами, които ще раждат там по това време?
Аз съм в МД, още нямам дата, но ще съм тук до определянето ѝ.

# 22
Прощавайте, а защо да стоите в болница до определяне на датата за секцио? Какво изисква болничен престой, медицински причини или..?

# 23
  • Sofia
Прощавайте, а защо да стоите в болница до определяне на датата за секцио? Какво изисква болничен престой, медицински причини или..?
Медицински причини-ГД, обем на околоплодните води, близнаци, предишно секцио и т.н.😃.

# 24
Разбирам, леко да минава при вас значи.
Аз съм в 36 + 1 ден

# 25
Как сте? Има ли някоя да се похвали вече с бебче?
Аз съм в 39 г.с, от два дни имам болки, подобни на менструални, ниско на корема и в кръста. Основно са през нощта, но се случва понякога и през деня. Не са регулярни, за кратко са, но са доста болезнени. Във вторник съм на тонове, ако издържа до тогава. Вече нямам търпение, много ми тежи всичко. Имам силни болки и от вътрешната страна на бедрата, особено, ако съм поседяла известно време на стол и трябва да стана, много ме боли. Нощно време да се завъртя в леглото си е цяло приключение. Започнаха да ми се подуват и краката.

Вкъщи всичко е готово, стегнала съм багажа и нямам търпение вече за бебчето. Леко раждане на всички.

# 26
Аз родих средата на ноември. Термина ми беше за началото на декември.

Но групата се разпусна рано, доколкото разбирам е имало миграция към вайбър.

Общи условия

Активация на акаунт