Термин Декември 2025 - Тема 2 🎁🎄

• 3 904
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Аз бях с термин 21.12, но моето детенце се роди на 08.12. Второ раждане, нормално, без упойка. Мина бързо и леко. Пожелавам на всички леко раждане и сладки бебенца.
Звучи супер! Честито!
Щом и без упокойка е минало. Точно ние вчера с моето АГ коментирахме упойките за нормално. 1вия път раждах, без. Сега 2рия ми се ще да е с епидурална.

Моето първо раждане също беше с епидурална упойка и исках и сега да ми сложат, но като отидох в болницата вече бях с голямо разкритие и нямаше време. Казаха, че по-голямата болка съм я изтърпяла вкъщи. Пуснаха ми само нещо венозно и локална упойка ми сложиха, но честно казано не знам дали изобщо ме хвана. Може би родих преди да е подействала.

# 31
Аз бях с термин 21.12, но моето детенце се роди на 08.12. Второ раждане, нормално, без упойка. Мина бързо и леко. Пожелавам на всички леко раждане и сладки бебенца.
Здравейте моят термин беше за 22ри ,аз също родих второто си дете на 8ми  ,като вас нормално раждане и аз без упойка ,бъдете здрави 🧿

# 32
Навсякъде казват, че второто раждане е доста по-бързо, дано и при мен е така
:=)
Колкото по-малко остава, толкова повече го мисля.. раждането..

# 33
Ако не сте се подготвили с козметиката за бебчетата в момента в Benu.bg има безплатна доставка и промо код за отстъпка Aisi10
Този комплект на Uriage е чудесен избор все още ползваме техните продукти с първото ми дете което е на шест години

# 34
Здравейте! И нашето декемврийче се роди на 27-ми ноември. Утре прави един месец и вече носи дрешки 62. Имаме и колики следобед, но поне нощем си спи стабилно (на спалнята между нас).
Вие как сте? Аз във вайбър няма да ходя, така че който иска тук група, да си я правим Hug

# 35
Мигрирах затова към ноември аз като тема 😀
Родих на 18.11 в крайна сметка. И моят сладур е на 62-ри номер вече, наддава стабилно, и засега е сравнително спокойно бебе. Само много мрази да се мокри - кърпи, вана, всичко. Къпем го с пелена.

# 36
Моя бонбон се роди на 19.12 с планово секцио. Всичко мина нормално и от няколко дни сме вкъщи.

Храним се с АМ и кърма където мога, не изглежда че ще успея да мина само на кърма ама се старая да не го мисля, че се напрягам. Ще ми се да го претегля ама не искам и в това да се вманиячавам. Иначе всичко изглежда нормално, хапва, спинка, тук таме ака и общо взето това е.

Аз също не ползвам вайбър, но тука комуникацията ни нещо отдавна замря 😂

Записахте ли бебето вече при педиатър? Аз все още не успявам. Също се чудя как ще разбера, че са му започнали коликите. Мисля, че е мъничък още за колики ама знам ли…

Първо дете ми е, всичко ми е мътна Индия…

# 37
Честита рожба Two Hearts
Тъкмо време за колики. Личицето става червено от рев, свива си крачетата към коремчето, не може да ги сбъркате. Дано пък вас да ви подминат и да нямате тези тревоги, че е доста неприятно. Малко се поуспокояват с масажче по коремчето, капки против колики и топъл компрес на коремчето, но всичко след препоръка от лекар. Тук малко позамря комуникацията, във вайбър сме по-активни и е много приятна атмосферта, помагаме си всички с каквото можем.

Бебчето знам, че трябва да се посети от педиатър до 3-4 дни от изписването, побързайте, той ще ви даде съвети и ще ви назначи час за консултация около 20 ия ден от раждането. Успех

# 38
Педиатър се търси още докато си бременна, че докато намериш… Миналата година сме звънели и сме се молили на над 40 педиатъра. Накрая ни взе една, много сме доволни. Тази година за братчето вече нямаше никакъв проблем Grinning

# 39
Педиатър се търси още докато си бременна, че докато намериш… Миналата година сме звънели и сме се молили на над 40 педиатъра. Накрая ни взе една, много сме доволни. Тази година за братчето вече нямаше никакъв проблем Grinning

А как става записването при педиатър?
Аз си имам. На каката лекарката ще си поеме и бебешорът, но когато говорихме (понеже наистина не помня за записването нещо иска ли се като документи) тя вика :спокойно имаш време..

# 40
Аз с моята педиатърка се уговорих в края на осмия месец. След като родих ѝ се обадих и после като ни изписаха пак, и дойде у дома още в деня на изписването.

# 41
  • Sofia
И ние направихме уговорка около месец преди раждането да ни вземе педиатър, като ни изписаха се обадих, но понеже беше Бъдни вечер, жената дойде на 26.12. По принцип трябва до два три дена след изписването да мине.

# 42
Аз си имам педиатърката на каката, но все пак я попитах дали ще го вземе и бебето и тя се съгласи без проблем. Като ни изписаха й звъннах, разбрахме се ние да отидем в кабинета. Минахме на консултация, написа му здравен картон и ни даде час за около 20-я ден отново за консултация. Ваксина каза, че ще му слага януари.

# 43
Аз си имам педиатърката на каката, но все пак я попитах дали ще го вземе и бебето и тя се съгласи без проблем. Като ни изписаха й звъннах, разбрахме се ние да отидем в кабинета. Минахме на консултация, написа му здравен картон и ни даде час за около 20-я ден отново за консултация. Ваксина каза, че ще му слага януари.
Вероятно и моята ще процедира по същия начин. Тоест ще ни викне ние да идем, ще видя, не ми се иска много по тия грипни месеци, ама такова е времето.
Дъщеря ми пак декември я раждах.

# 44
Тя попита имаме ли нужда да ни посети вкъщи, но за мен нямаше нужда. Викна ни във времето за консултации и нямаше никой в кабинета

Общи условия

Активация на акаунт