Аборт 10 г.с.

• 1 161
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Най-малкото се очаква да поеме финансово отговорността. За останалото даже няма да отварям дума. Вие казахте ли му го това? Повечето са готови да платят за аборт, защото ще им излезе по-евтино отколкото 18 години издръжка.

# 16
  • София
С бащата как сте се разбрали да става пазенето?

# 17
  • Варна
Както и да са се разбрали, явно не е сработило. Сега май проблемът е кой ще плати масрафа.

# 18
  • София
Според мен зависи как са се разбрали.

# 19
“Таткото” е 🤬, с извинение. Мисля, че след тази случка сериозно трябва да се замислиш за какво ти е такъв мъж до теб, след като в трудно моменти не може да разчиташ на него.
И вината не е в теб, явно той ти я насажда, което е още един червен флаг да бягаш далече…

# 20
Благодаря за подкрепата!
С бащата се скарахме вчера, след като му казах, че не иска да поеме отговорност - не знаел как, пита ме какво се очаквало от него в подобен момент и се обижда, че не го смятам за мъж. Явно вината е в мен, нямам идея как трябва да реагира мъжът в подобна ситуация, но най-малкото да не обвинява изцяло другия за случилото се.
Чакай сега вие още общувате и даже сте си заедно? Е това е върхът на всичко, той е казал че даже няма да ти плати аборта, и след това през което преминаваш ще си легнеш с този мъж? Как е било пазенето или въобще не е имало такова, защото той така иска?  Еми това не е нормално отношение от теб самата към себе си...

# 21
Както и да са се разбрали, явно не е сработило. Сега май проблемът е кой ще плати масрафа.
Аз ще си платя, това е най-малкия проблем. Просто от негова страна няма дори емоционална подкрепа.

# 22
  • Melmak
Просто му бий шута!

# 23
Благодаря за подкрепата!
С бащата се скарахме вчера, след като му казах, че не иска да поеме отговорност - не знаел как, пита ме какво се очаквало от него в подобен момент и се обижда, че не го смятам за мъж. Явно вината е в мен, нямам идея как трябва да реагира мъжът в подобна ситуация, но най-малкото да не обвинява изцяло другия за случилото се.

Той не е баща на първото ти дете (предполагам) и не сте в брак (сигурно). Какъв ти е той sex приятелче ли? Какъв ти е?

# 24
Благодаря за подкрепата!

Той не е баща на първото ти дете (предполагам) и не сте в брак (сигурно). Какъв ти е той sex приятелче ли? Какъв ти е?
Много странен тон и въпрос. С бащата на детето ми сме разделени отдавна, а от две години имам връзка с въпросния човек. Темата я пуснах заради притеснения свързани с аборта, ако нямате опит защо въобще се разписвате в темата?

# 25
Благодаря за подкрепата!

Много странен тон и въпрос. С бащата на детето ми сме разделени отдавна, а от две години имам връзка с въпросния човек. Темата я пуснах заради притеснения свързани с аборта, ако нямате опит защо въобще се разписвате в темата?

Защото ти споделяш, че  нямаш идея как трябва да реагира мъжът в подобна ситуация. За да ти се отговори е важно да се установи какъв ти е въпросния. Наричаш го баща, а не е. Някакъв осеменител там.
Ако е някой, с който просто правиш секс, твой е ангажимента да се пазиш сама и не чакаш нищо от него. Ако е сериозен партньор, нормалното е съвсем различно. Например, да те подкрепи емоционално и финансово, защото поема отговорност. Защото му пука за теб, защото тази манипулация не е разходка в парка.
Защото всичките ти постове звучат като да търсиш съжаление "Ох горката аз, тез лоши доктори и тоз лож мъж.."
Има подробно описани
Споделени постове какво представлява процедурата по прекратяване на бременността както във форума, така и в интернет. Има статии, има Изкуствен и телект. Има описано какви изследвания се правят, как обичайно протича, какви са възможните усложнения. За упойката има. За психичната травма. Щом аз съм чела и съм разбрала, въпреки, че не съм преминала през това и ти можеш. Какво ще ти помогне да знаеш за травмата на жена, която е била оставяна да прави сама аборт?
Начина, по който представяш нещата е като да си жертва. Ти не си жертва. Ти си се поставила в някаква систиация, но пък си жена, която все още има избор да прекрати тази бременност. Какво очакваш да чуеш? Каква информация точно ти е нужно?

# 26
Просто ме интересуваше дали не съм закъсняла, иначе съм изчела много информация, знам закона и т.н. Не се поставям в ролята на жертва и не прося съжаление, но като пуснах темата се чувствах ужасно сама и безсилна.

# 27
Просто ме интересуваше дали не съм закъсняла, иначе съм изчела много информация, знам закона и т.н. Не се поставям в ролята на жертва и не прося съжаление, но като пуснах темата се чувствах ужасно сама и безсилна.

Нормално е да се чувстваш самотна и тъжна. За това тук се опитваме да ти помогнем със съвети.
Въпросът е, когато страшното мине, пак ли ще си с този човек?

Общи условия

Активация на акаунт