Преди два дни приспах кучето ми на 13г след един месец прави 14, имаше тумор освен това разви киста поду се и това се случва в рамките на една седмица започнах да виждам че тя не е добре, реших че е от тумора и я заведох на ветеринар положението не беше изобщо добре спря да се храни, започна да диша тежко, спря да ходи, коремчето и стана огромно, пиеше само вода адски много вода и пишкаше кръв😢 Заведох я на ветеринар и ветеринарката каза, че има две опции операция и евтаназия.. като операцията не е 100% сигурно, че кучето ми ще я издържи, защото е стара освен това имахме перде на едното оче и другото започна да ослепява и на мен ми беше много трудно да избера наистина какво да направя да дам шанс все пак да съм пробвала с операция или просто да сложа край сега.. реших да направим евтаназия за да не я мъча след това махане на конци, лекарства още мъки едното и оче след 1,2 месеца и то щеше да ослепее.. не знам просто направих ли грешка гризе ме адски много съвестта и в главата ми е само ами ако се беше оправила след това??? Ако можех да имам поне още една година с нея, моля ако на някой му се е случвало нека сподели как преминахте през това, какво решение взехте, правилно ли постъпих.