Как да постъпя дайте съвет

• 3 326
  • 82
  •   6
Отговори
# 75
Явно си го намразила този мъж, но не е добра идея да го изгониш, с две деца, по майчинство, без помощ от родители и с дългове на твое име. Поне да изплати дълговете.
Опитай все пак с по добро държание, може и той да ти отговори със същото. И на него не му е лесно, с отговорност за две деца, в чужда къща, фалирал бизнес, вечно мърмореща и недоволна съпруга, която го гони, кредити...

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 12:03 от Прекрасная Василиса

# 76
Щом не получаваш жестове и внимание, просто спри да ги очакваш. Опитай се да запазиш спокойствието си и да не се тормозиш. Игнорирай нападки и провокации, защото иначе ще се поболееш. Мисли рационално, не емоционално. Гледай да се изплатят кредитите и внимавай да не ставаш съдлъжник отново. Без скандали пред децата. Ясно, спокойно и твърдо излагаш мнението си при проблем, без драми и плачове. Разбира се нула търпимост при вякакво насилие! След като свърши майчинството ще бъдеш много по-стабилна. Нещата или ще се уталожат или ще ескалират... времето ще покаже..

# 77
Авторке, очевидно той винаги си е бил темерут и преди децата, разбирам, че ти се е натрупало донякъде, но от друга страна не те разбирам как не му свикна! 8 години не ти купува подаръци и цветя, дори и преди децата не е имало нито изненади, нито романтика, когато всичко е розово и хората най-много се напъват. И ти след децата се събуди и реши, че вече не искаш да правиш секс с този човек, защото си искала отношение и жестове… тоест ти искаш коренно различен мъж.
Все едно мъжът ми утре да се събуди и да ми каже “не искам вече да ме докосваш, защото винаги съм искал добра домакиня, която си стои вкъщи и върти тутманици, а ти просто не вдяваш, ходиш на работа и мажем филии ”…

# 78
Авторке, той в момента внася ли пари вкъщи? С какво се издържате? Само майчинството ти не стига до никъде за толкова народ и сума неплатени кредити.

# 79
Човекът работи шофьор на камион, каквото изкара отива за семейството и кредитите. Да не мислите че с едно майчинство авторката храни 4 човека. И насреща нито секс, нито разбиране, скандали, гонене, отвращение, пък тя очаква романтика. Явно не е съвсем безотговорен.
Като той си хване чукалата, ще я видим как ще плаща кредитите, които са на нейно име.

# 80
Човекът работи шофьор на камион, каквото изкара отива за семейството и кредитите. Да не мислите че с едно майчинство авторката храни 4 човека. И насреща нито секс, нито разбиране, скандали, гонене, отвращение, пък тя очаква романтика. Явно не е съвсем безотговорен.
Като той си хване чукалата, ще я видим как ще плаща кредитите, които са на нейно име.
А Вие прочетохте ли той как се държи с нея и децата !?

# 81
Общо взето, каквото повикало, такова се обадило. И на двамата не им е лесно. Но вместо да се сплотят и да видят как заедно да излязат от финансовата каша от неуспешния бизнес и да си отгледат децата, те са се намразили.
Изход не виждам, освен да бутат известно време заедно, докато оправят дълговете и децата тръгнат на училище и детска, а авторката почне работа.
Не знам колко са кредитите, но авторката пише, че са нейно име. Той лесно ще се изнесе, ще иде в чужбина, или ще работи на минималната, нея ще я търсят за пари. По добре да проучат вариант той да отиде на работа в чужбина, тираджии се търсят много. Хем ще праща пари, хем може и да си залипсват. Все пак авторката уж по любов го е взела.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 17:05 от Прекрасная Василиса

# 82
Авторке, има много мъже, които не са романтични, не следят празниците, не правят изнади и не носят цветя без повод. Ако си искала такъв, защо си се събрала с твоя, който явно никога не е бил от тях.  Освен това при вашия недоимък, при който оставате буквално без пари в къщи, липсата на романтични изненади едва ли ви е  големия проблем... Признавам, че последният ти пост ме изненада.

Да не би напоследък да се е появил някой господин, който ти оказва вниманието, което така ти липсва?

Общи условия

Активация на акаунт