Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 4 315
  • 108
  •   5
Отговори
# 105

Излезе новият брой 65 на списанието.
Очакваме и поредната история написана от Енгин.
На корицата пише:
Опитай се да се смееш, каквото и да те плаши, ще си отиде.
Totoro

Допълвам - кой е Totoro - справка от уикипедия:
„Моят съсед Тоторо“ е японски детски анимационен филм от 1988 година на режисьора Хаяо Миядзаки по негов сценарий. В основата на сюжета е историята на две момичета в следвоенна Япония, които се установяват с баща си в отдалечена къща в провинцията и се запознават с група фантастични горски същества.

Много интересно звучи, очаквам с нетърпение

И този човек ,който се интересува от японски анимационни филми се очаква да снима дизита по вкуса на някакви редови турски зрители с техния манталитет и традиции зациклили в миналото 🙄 и да има пресечна точка , как, за бога 🤔

Никой не избира нито къде ,нито кога да се роди...

# 106
  • Варна
Благодаря за новините,  е, има какво да очакваме
все пак Two Hearts
Ето един Осман, за който му е залипсвал, и на мен ми липсва Relaxed

Щракам си с дистанционното и кеф ти гадни новини, кеф ти калпави турски
сериали. Те хубаво много хора си изхвърлиха телевизорите, ама пусти навици Stuck Out Tongue Closed Eyes
още не сме ......

# 107
Изгледах епизода. Благодаря за превода! Друго си е да знаеш за какво е драмата.
Всеки си е прав за себе си. Само прокурорката не е права засега Blush Салих правилно каза, че Ферит е нещастен, защото Йомер така иска. Зехра също вярно каза на Невин, че Йомер сам е съд и става каквото той каже, видяхме го и в първи епизод на сюнета и сега като отиде и попречи на сделката за земята  Има се за много благороден, справедлив и пазител на семейството, обикновените хора и земята. Но ако членовете на семейството или общността не искат да  живеят на тази земя и да следват натрапен им морал  имат право да си тръгнат. А той ги задържа

Сценарият си е супер. Драма, отмъщения и любов ще има по някое време. Спряха и забавените каданси, които не ми харесаха в първи епизод . Сега обаче не ми харесват актрисите, които играят Фатма и Караджа. И образа на Караджа ме издразни, само вика,  държи се неадекватно.

# 108
Хелън, преиграва малко актрисата Караджа , играе го явно наивна и весела, ама прекалено превъзбудено и изглежда глупава.

Има 2ри фрагман, нищо не разбрах

Общи условия

Активация на акаунт