Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 4 491
  • 112
  •   3
Отговори
# 105

Излезе новият брой 65 на списанието.
Очакваме и поредната история написана от Енгин.
На корицата пише:
Опитай се да се смееш, каквото и да те плаши, ще си отиде.
Totoro

Допълвам - кой е Totoro - справка от уикипедия:
„Моят съсед Тоторо“ е японски детски анимационен филм от 1988 година на режисьора Хаяо Миядзаки по негов сценарий. В основата на сюжета е историята на две момичета в следвоенна Япония, които се установяват с баща си в отдалечена къща в провинцията и се запознават с група фантастични горски същества.

Много интересно звучи, очаквам с нетърпение

И този човек ,който се интересува от японски анимационни филми се очаква да снима дизита по вкуса на някакви редови турски зрители с техния манталитет и традиции зациклили в миналото 🙄 и да има пресечна точка , как, за бога 🤔

Никой не избира нито къде ,нито кога да се роди...

# 106
  • Варна
Благодаря за новините,  е, има какво да очакваме
все пак Two Hearts
Ето един Осман, за който му е залипсвал, и на мен ми липсва Relaxed

Щракам си с дистанционното и кеф ти гадни новини, кеф ти калпави турски
сериали. Те хубаво много хора си изхвърлиха телевизорите, ама пусти навици Stuck Out Tongue Closed Eyes
още не сме ......

# 107
Изгледах епизода. Благодаря за превода! Друго си е да знаеш за какво е драмата.
Всеки си е прав за себе си. Само прокурорката не е права засега Blush Салих правилно каза, че Ферит е нещастен, защото Йомер така иска. Зехра също вярно каза на Невин, че Йомер сам е съд и става каквото той каже, видяхме го и в първи епизод на сюнета и сега като отиде и попречи на сделката за земята  Има се за много благороден, справедлив и пазител на семейството, обикновените хора и земята. Но ако членовете на семейството или общността не искат да  живеят на тази земя и да следват натрапен им морал  имат право да си тръгнат. А той ги задържа

Сценарият си е супер. Драма, отмъщения и любов ще има по някое време. Спряха и забавените каданси, които не ми харесаха в първи епизод . Сега обаче не ми харесват актрисите, които играят Фатма и Караджа. И образа на Караджа ме издразни, само вика,  държи се неадекватно.

# 108
Хелън, преиграва малко актрисата Караджа , играе го явно наивна и весела, ама прекалено превъзбудено и изглежда глупава.

Има 2ри фрагман, нищо не разбрах

# 109
Накрая Зехра май казва на братята, че Фатма чака дете. Нещо чоджук каза.

Да, точно, преиграва много тази Караджа.

# 110
Е то се очакваше, изтървана работа е Фатма . Бащата убит, а майката защо я няма , не помня казаха ли

Тук ще стане интересно

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 21:48 от araselia

# 111
  • Варна
Много разбъркано, нищо не разбрах и аз, ама нека, трябва да има
загадка Nerd
Салих правилно каза, че Ферит е нещастен, защото Йомер така иска. Зехра също вярно каза на Невин, че Йомер сам е съд и става каквото той каже, видяхме го и в първи епизод на сюнета и сега като отиде и попречи на сделката за земята  Има се за много благороден, справедлив и пазител на семейството, обикновените хора и земята. Но ако членовете на семейството или общността не искат да  живеят на тази земя и да следват натрапен им морал  имат право да си тръгнат. А той ги задържа
Хелън, аз пък да защитя Йомер Smirk  той си е спечелил уважението на тази общност , явно има за какво и
на сюнета те сами го извикаха, защото посредниците искаха да им извиват ръцете, Ами това са реални
проблеми и днес при нас, ама нямаме един Йомер Smiley затова са ни такива цените ..
Еми,да, скочи им какво да прави, онзи си беше агресивен, сори.
А после със строителната мафия, няма друг начин, човека живее да си защити земята, каза си го ...
То нявсякъде е това, ако няма кой да я защити, тя си заминава, малко по- малко, навсякъде бетон Smiling Imp
Бетонирахме всичко, много реални проблеми и не е само при тях Thinking

УАУУ

# 112
  • Пловдив

"Благородни земи" епизод 3, втори трейлър на български.

Тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/3-2-dzOAmMJLAhZ4j6e2

И тук: https://vk.com/video223680451_456239950

Общи условия

Активация на акаунт