Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 30 177
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Дано имат някакъв успех с продажбите. Много ще се радвам!

# 391

Добро утро в ден четвъртък!
Нека е успешен!

# 392
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък, усмихнат да е. Снимките приключипа. Днес се надявам да ни пуснат втори трейлър за финалния епизод. Шоу тв отписаха сериала, но феновете си чакат.

# 393
Те - “ШОУ” май въобще не го и записаха. Никаква реклама, късно започване / хората вече гледаха това-  онова/…

# 394
  • Варна
Привет Yellow Heart

На Сюреч филм още не им работи сайта, дано го е хакнал някой
фен Smiling Imp

Влязох да видя на Артистанбул сайта, много постен и той,
мисля да им драсна един имейл Satisfied

Хубав ден !

# 395
  • Пловдив

Но също и мой роден син. Научих тази истина преди години от майка ти и се отказах от отмъщението. Не можех да убия собствения си син. Помогни ми. Знам, че Ферит няма да приеме истината, ако не му я кажеш ти. Дори още повече ще ме намрази. Ти ми дай моя син, а аз ще ти дам доказателство за да докажеш своята невинност. Не бива целият живот да преминава в мъст, Йомер. Аз не търся отмъщение. Аз съм само баща, който иска да прегърне сина си преди да умре. Прочети това и ме разбери.

Закъснялото писмо на Джемал Караханлъ. Йомер научи истината за спирането на войната, коя негова невинност би могъл да докаже Джемал, убийството на сина му Бекир ли.... Вероятно съпругата му ще свърши това - майката на Зехра. В трейлъра казва: Има тайна,  която цяла Адана трябва да знае!
Ами да ни пуснат втори трейлър.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 16:53 от mariana51

# 396

Дъждовно и облачно време, обаче пъстрата коледна украса е вече навсякъде. Даже на централния ни площад монтират елхата и в понеделник ще я светваме. Отделно започват редица общоградски мероприятия, така че бързотечното и вълшебно коледно време вече чука на вратите ни. Аз също се увлякох и вече поукрасих тук-там /без елхата /, купих си две коледни звезди. Да ме питате защо толкова рано - ами пуснаха ги, красиви са, дават прекрасно настроение.
Пак се отплеснах със странични неща, моля за извинение.

И да съм по темата.
А на тия решителните от Сюреч и другите дано да са си самодостатъчни с взетите решения. Понеже съм добра - нека им излезе пъпка на ****. Друго не заслужават.

Скрит текст:

# 397
Ай япим какво са се присетили за този култов момент със сюрприза 🥰

https://x.com/i/status/1993976603685146958

# 398
  • Варна
Ай япим какво са се присетили за този култов момент със сюрприза 🥰

https://x.com/i/status/1993976603685146958

Класика ! Какво да кажа, нищо общо със сериалите от последните години ...
Разтърсващ сериал, никой,  който го е гледал, не е останал равнодушен Heart Decoration

# 399
Да не забравяме, че днес, петък, по BTV Story отново започва "Казвам се Фара".   Не знам дали на Гюлсим ще ѝ се изпълни мечтата да покажат в България нейния сериал с Енгин (А дано, ама надали), обаче поне на Фара и Тахир, на Енгин и Демет, българският телезрител ще се наслаждава отново!  Да им пожелаем повторен успех в България!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 03:46 от Burkina

# 400
  • Пловдив

Добро утро в последния петък на ноември.
Вчера не ни пуснаха втори трейлър, да се надяваме днес да има.
Успешен ден на всички.

# 401
  • Варна
Добро утро Yellow Heart

Дали поне още някоя снимчица няма да пуснат Thinking
С трейлър, без трейлър все тая, не им е до нашия сериал вече ..

Хубав ден с една прекрасна усмивка !

# 402

Добро петъчно утро!

# 403
  • Пловдив

Спомен от първи епизод.

# 404
Ийт в интервю

Какво е да работиш с #EnginAkyürek?
Йигит: Фантастично е, човече, той е най-милият човек на света, най-великият актьор на света. Работата с него е толкова приятна. Толкова се радвам, че играе брат ми.

https://x.com/i/status/1994376123728416954

Цялото интервю

Общи условия

Активация на акаунт