Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 30 175
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив

Шоу тв ни пуснаха снимки от последния епизод.
Ето линк: https://www.showtv.com.tr/show-tv-dizi/galeri/506599-bereketli-t … lumu-fotograflari

Въведение/озет към 5 епизод:
Йомер е съкрушен от тайната, която е научил от писмото на Джемал. Преди да успее да осмисли научената тайна, Йомер е принуден да предприеме действия заради новината за пожара. Пожарът, който избухна в склада, се превръща в голяма заплаха за плодородните земи. В бизнес сделката, сключена от Ферит, част от земята е дадена като залог за памука, който не е могъл да достави.

Докато Йомер се бори да спаси плодородните земи, той също се опитва да защити семейството си от унищожение. Всички вярват, че пожарът е започнал в склада, но Йомер знае, че истинската причина за пожара е писмото на Джемал. Желаейки да защити семейството си от последствията от тайната, която е научил, Йомер се изправя лице в лице с Азизе.

Последният свидетел на тайната, която е попречила на Джемал Караханлъ да отмъсти на сина си, се завръща в града след години. Нищо вече няма да е същото. Този, който се завърна в града, се закле да възкреси отмъщението, което Джемал е заровил в земята, и ще стане най-големият враг на Йомер....

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 16:58 от mariana51

# 406
Селфи няма , има клипче от Белчин

https://x.com/i/status/1994423237724217783

# 407

Благодаря, Марияна. Разпространих тази информация и снимки из Фейса. За съжаление там вече трябва да тъка едновременно на няколко стана (разбирай - групи)...  Дори най-преданите фенки на Енгин вече не са така активни. Това най-много го мразя - да зарязваш нещо на средата... Като си истински фен на някого, фен си винаги, докрай - и при успехи, и при неуспехи.  Като си почнал да гледаш сериал, гледай го докрай, щом е с твоя любимец. Най-лесно е да критикуваш, да изказваш умни мисли за това какво е трябвало да се направи, как Енгин не е взел правилно решение с този сериал, и трето, и пето.... Това не помага, помага безусловната преданост към актьора, когото харесваш и подкрепяш.

# 408
  • Пловдив

Burkina, като в живота... Не се ядосвай и в бг мамата е така, остават истинските фенове на актьорите да поддържат темите.
За araselia:

# 409
  • Варна
Благодаря за всичко, което сте сложили Yellow Heart

Ийт е голям сладур, браво на него, че е изпаднал в такова откровение
за Енгин, не на всички им се изплъзват от устата  подобни думи Simple Smile

Преди седмица мина тази снимка, заприлича ми тогава на него, но
не бях сигурна, сега видях, че е Хакан Гендже, наш човек Smiley
Дали няма да има и с Енгин, Гюлсим, другите интервю ??

Забравих да спомена, че ми хареса много и Енгин Хепилиери,
страхотен е в ролята на Мурад.
За Ийт също да спомена в сцената дето го биха, малко не ми беше
убедителен, докато мога да кажа за другия младеж, че се справя
блестящо, вярвам на героя му на 100 %  Two Hearts

Сега си пуснах Фара-та, появата на Тахир от тъмнината е  емблематично !!
С тоя дублаж обаче ми развалят удоволствието...

# 410
Аз с моя късмет, все изтървам. Пропуснах и “Фара”- то.
Както казваше Кадир от Брак с чужденец” - тюю …

# 411
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=OaaQWPykT9Y&t=2s

Снимките за еп.5 на видео в youtube.

# 412
  • Варна
Добро утро в събота !

най-много съжалявам, че не можахме да ги видим като
истинска двойка, Невер стана never , отрязаха ги брутално Worried

щяха да са прекрасна двойка

Хубав ден !

# 413

Докато стигна до темата - станало обяд!
Хубав и спокоен съботен ден!

# 414
  • Пловдив

Поздрав с усмивки по обедно време.

# 415

Сериал-удоволствие!

# 416
От 5ти епизод

Мнение от Канада

Old Money“ в Netflix е тоооолкова добър. По-добре да ни дадат втори сезон. Поздравления за сценариста, актьорите и продуцентите. За първи път гледам турски филм.

https://x.com/EstherIjewere/status/1994186706312950105

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 18:19 от araselia

# 417
  • Пловдив

Привет по вечерно време от Йомер.

# 418
Дочакахме и утрото на неделята, в която ще излъчат последния епизод на "Плодородни земи". Както някоя от вас тук много сполучливо каза преди няколко дни - От канала Show TV не точно отписаха вече сериала ни, а май така и изобщо не го бяха записали.... Безспорен факт е това, но по каква причина, аз лично нямам отговор. Защо той тръгна с толкова нисък  интерес от самото начало, наистина си остава загадка за мен.

Аз лично съм се нагласила за много тъжен сериален ден днес - за много тежък финал, както и за много лично разочарование от това, че вълненията ни около излъчване на телевизионен сериал на живо  с Енгин отново приключват. Честно казано, очаквам отсъствието му от такъв вид сериали (турски телевизионни)  да е за дълго. Ако аз бях на негово място, нямаше да си причиня скоро (да не кажа изобщо) отново подобен стрес и унижение....

Все пак добро утро на всички!

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 06:21 от Burkina

# 419
  • Пловдив

Добро утро в ден неделя, както бе до днес - денят на "Плодородни земи".
Да е успешен за всички.

Заглавната снимка днес и за Шоу тв. Все пак ни канят да гледаме.
Рейтинг след излъчването на 5-ти епизод, вероятно ще е "най-стабилен" от предните 4.

Снощи имаше акция в туитър с таг ÖmerKalbimizde EnginAkyürek/Йомер е в сърцата ни Енгин Акюрек.
Скрит текст:

Та, да си подредим деня и видим какъв финал са ни приготвили новите режисьор и сценаристка с работата си само за един епизод. Какъвто и да е, ще се насладим за последно на играта на всички актьори.

Общи условия

Активация на акаунт