Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 30 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Добро утро Simple Smile

Пожелавам успешна седмица и хубав ден Yellow Heart

# 526
  • Пловдив

Добро утро в ден понеделник, успешен и спокоен да е. Новините - чакаме ги.
Честит празник на всички студенти.

# 527

Добро утро и честит празник!
Младежта /студентството/ празнува!

Хубав и успешен ден и начало на новата работна седмица!

# 528
Добро утро Simple Smile

Пожелавам успешна седмица и хубав ден Yellow Heart

Добро утро и честит студентски празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!

Аниста, пита ме вчера кого е спрял да следва Енгин:  ами първия режисьор Yagiz Alp Akaydin, канала Show TV , продуцента Süreç Film и акаунта на сериала BereketliTopraklar. Затова пък продължава да следва новодошлия режисьор, на 5-ти епизод, Yunus Ozan Korkut.

В тази връзка искам да споделя. Мисля, че ти или някой друг тук беше написал, че последният епизод  е бил скалъпен. Аз, честно казано, не съм съгласна с това и от 5-те епизода най-много харесах точно последния. За мен той беше най-интересният, най-динамичният, а и  беше така направен, че отвори вратите за много  интересно по-нататъчно развитие. Мисля, че той е бил заснет от новия режисьор, преди да разберат за свалянето на сериала и е оставен непроменен, непипнат никъде. Т.е. нищо не са скалъпвали, а са си го оставили така, както е бил замислен, ако е щяло да има следващи епизоди. Стана ясно, че Ферит е този, който е застрелял брат си, другия син на Джемал Караханлъ, Според  мен почти сигурно се разбра и, че Ферит е убил и Садък от страх, че под натиска на прокурорката излезлият от затвора Садък може да проговори и да признае, че е поел чужда вина, но не тази на Йомер, а на Ферит. Другото, което си мисля, е, че флашката, която Мерием прибра от адвоката, съдържа оневиняващ запис за Йомер по второто му предполагаемо престъпление (около смъртта на предишния прокурор). Мисля също, че Невин мислеше да разобличава Йомер на крепостта, но в последния момент очевидно зараждащите се чувства у нея към Йомер, я накараха да спре, да не го мъчи и тормози, особено без доказателства.  С две думи, всичко това си беше съвсем нормално развитие на поредния епизод на един сериал, чието канцелиране дойде като гръм от ясно небе за всички.
А защо беше канцелиран - продължавам да се чудя. Мои приятелки, които следят от години турски сериали по телевизията ни или онлайн и които не са специално фенки на Енгин като нас, споделиха с мен същото - че не виждат с какво този сериал, играта на актьорите, сценарият, динамиката отстъпват на добрите и качествени турски сериали, а за посредствените бози, които масово се въртят сега, да не говорим...

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 08:40 от Burkina

# 529
  • Пловдив

Подарък писалка за всички - да пишем по-често в темата.
Когато има новини е лесно, когато няма - писалката...

# 530

Подарък писалка за всички - да пишем по-често в темата.
Когато има новини е лесно, когато няма - писалката...

Eй, Марияна, ти направо ни смрази с тази писалка! Никой не я поема да драсне нещо. Та аз викам "Мечка страх, мен не страх!" Laughing

# 531
  • Пловдив

Е, тогава да се разсмразим с чаша вино в компанията на Осман.

# 532
Трудно е като няма проект. Определено момичетата имат желание да пишат изключително и само по темата - т. е. свързано с проектите.
Опитвах да “изляза” от тази тенденция и споделях това- онова което ме е впечатлило или пък къде, какво правя. Разбрах, че всичко написано от мен нито интересува някого или пък ако някой реагира и аз коригирам поста си, то започват лайкове, което от своя страна означава, че е по- добре да не излизам от тематиката на темата.
Принципно обичам да си споделям разни неща, но от известно време редуцирах всичко.

# 533
  • Варна
Няма новини, няма идеи за коментари, други нямат свободно време, нормално ...
А от мен една топла вана с чаша вино Simple Smile

Burkina, мерси за разяснението, не знам каква е истината, дали ще
излезе наяве, факта, че са отследвани говори достатъчно.
Вие не направихте никакъв коментар на това, което казах за прощалното
видео !
Изгледахте ли го внимателно ?
Интересно ми е какво мислите за него, ето предлагам да си кажете мнението Thinking

# 534

Добро утро от мен! Дано имате нещо вкусно за закуска!

# 535

Добро утро във вторник!
Хубав и успешен ден!

Честито на празнуващите!
Още един ден по- близо до Коледа!
Празниците идват!

# 536
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник, успешен и спокоен да е.
Останалото е чакане.

Клик - видео: https://x.com/engin__akyurek/status/1998139940538925105
Бразилките - и списание си имат.

# 537

Време за кафе-пауза...

Скрит текст:

# 538
Няма новини, няма идеи за коментари, други нямат свободно време, нормално ...
А от мен една топла вана с чаша вино Simple Smile

Burkina, мерси за разяснението, не знам каква е истината, дали ще
излезе наяве, факта, че са отследвани говори достатъчно.
Вие не направихте никакъв коментар на това, което казах за прощалното
видео !

Изгледахте ли го внимателно ?
Интересно ми е какво мислите за него, ето предлагам да си кажете мнението Thinking

Anista, не те игнорирах, напротив - с удоволствие би коментирала и аз, само че, честно казано (пусто ЕГН), не си спомних за коя публикация става дума,  за финалната серия ли говориш или за едно видео, което излезе след канцелирането на сериала ни?

# 539
  • Пловдив

Имаме нова снимка с музика в сторито на Енгин.

Общи условия

Активация на акаунт