Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 30 039
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Добро утро !

Спорен ден Yellow Heart

# 631
  • Пловдив

Обеден поздрав от Санджар.

# 632

За хубав следобед!

# 633
  • Пловдив

За кого ли се оглежда...

# 634
  • Варна
Една късна вечеря с Йомер Берекетоолу Smiley

# 635
Да ви изпитам малко - къде гледахме тези две момчета?

# 636
Да ви изпитам малко - къде гледахме тези две момчета?

Буркина, в КПА не беше ли 🤔 Това в ляво ми е по-познато

# 637
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда, успешна да е и чакаме новини.
Въпросната снимка, за която пита Burkina, е от прощалното парти, което Ay Yapım направи с екипа на "Мръсни пари и любов". Сериалът не бе приключил, но направиха партито. На него Енгин и Бурак Тамдоан пяха. А момчето от ляво бе в ролята на син на Хюсеин/Бурак от незаконната му връзка. Ако намеря видео от партито, ще го пусна за да си припомним.

Допълвам със снимка на Енгин и Туба от партито.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 08:18 от mariana51

# 638
  • Варна
Добро утро

и закуска от комисаря, щом сме на вълна КПА Simple Smile

# 639
Добро утро

и закуска от комисаря, щом сме на вълна КПА Simple Smile

Аниста💕 не съм за такива закуски 🤕😉ама като си рекла, как да ти откаже човек 😇 и без туй трябва да си изпия хапчето за след хранене 😜

# 640
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=F4FphYXp0FM&t=9s

Ето и видеото от прощалното парти на "Мръсни пари и любов" - 16 юни 2015 г.
Какво казаха в него:
16.06.2015-Park Bosphorus-Taksim/Istanbul

Сема Ергенекон: Вчера се сбогувахме с Karadayı. Днес се сбогуваме с „Мръсни пари и любов“. Бихме искали да изразим благодарността си към семейство "Мръсни пари и любов" за упорития им труд. Благодарим на всички за вашата доброта и упорит труд.

Ейлем Канполат: Имахме много труден период, направихме много. Нямахме късмет много пъти, имаше неуспехи, но не се отказахме. Бих искала да благодаря на всички един по един. На всички, които седите тук... Работихме усилено, заедно с Али Демир. Сега не знам как ще живея без неговите обаждания всяка минута. Голямо благодаря на него. Когато получихме наградата за "Мръсни пари и любов", бях подготвила благодарствена реч, но нямахме възможност да я кажем, Али, ако е рекъл Бог, ще получим наградата на филмовия фестивал в Сеул. В началото на пътя бяхме Керем, Али, Ахмед, Енгин, аз и Сема. Работихме много усилено 6 месеца, бяхме с надежда. Вярвам, накрая имахме късмет. Благодарим на всички поотделно, че станахме приятелски екип. Определено трябва да благодаря на г-н Енгин, той е най-трудолюбивият водещ актьор в цялото турско телевизионно пространство тази година. Благодаря ви много за търпението и вниманието. Добре е, че той съществува. Неговият герой имаше сцени, които изискваха упорита работа и специален характер, видяхме всичко това. Той е уморен и наистина заслужава почивка в Каш.. хубава почивка ❤. Чакахме съгласието на Туба 6 месеца, но най-накрая тя се съгласи. Мечтата ни се сбъдна и ѝ благодаря, че беше част от тази мечта. На целия технически персонал, на всички актьори, много благодаря. Голямо благодаря на Керем Чатай. Бих искала да изразя специалната си благодарност на нашата приятелка Бану Теджан, която търпеливо ни помогна да напишем сценариите. Сега тя работи по нов проект, пише сценария за „Kaderimin Yazildigi Gün“. Много благодаря на всички, че съществуват. Не съм забравила Еркан Джан, лично му благодарих, но моля да ме простите, ще му благодаря и сега.

Али Демир: Ако г-жа Ейлем се откаже от микрофона, г-н Енгин, г-жа Туба - те също имат какво да кажат.

Енгин Акюрек: Нямам нещо специално, което мога да кажа. Единственото нещо, което мога да кажа и го казвам с абсолютна искреност е, че изказвам специални благодарности на екипа на филма. Да, работих много тази зима и единствената причина, която ме държеше спокоен и работех тихо, беше екипът на филма.

Туба Бююкюстюн: Да, присъединих се към тях малко късно.. Вече познавах половината от екипа на филма, те бяха много близки с мен, работила съм с тях преди. А след това хората, които срещнах и опознах, с които прекарах седмици, месеци, години, станаха специални за мен. Много благодаря на всички. Тази работа наистина зае специално място в живота ми. Благодаря ви много.

# 641

Здравейте обедно!
Още нощес  щях да отговоря, но бях на работа. Трябваше да сложа и снимки естествено.

Екранни майка и син /Аслъ и Джан?/, Енгин и "племенник и синът на Аслъ/; всичките деца актьори - малките отпред са детето на Хюсейн от Светлана - Бурхан и малкото Кара карталче Яъз.
Долните снимки са братя и сестра  Демир - племенници на Йомер.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 14:04 от Марта_49

# 642
  • Пловдив

Марта_49, благодаря за обяснението.

Нещо от личния живот на семейство Акюрек.
Научихме, че Енгин има племенник. Брат му Ерен с жена си и сина си.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 18:34 от mariana51

# 643

Марта_49, благодаря за обяснението.

Нещо от личния живот на семейство Акюрек.
Научихме, че Енгин има племенник. Брат му Ерен с жена си и сина си.

Сладур , можеше да научим и на абитуриентската му, ако зависи от Енгин 🤪

# 644
  • Пловдив

Имаме нова снимка, пусната ни преди час от гримьорката на "Плодородни земи" Seda Uzunalioğlu.
https://www.instagram.com/p/DSX_XgljcyW/
В профила й има много снимки с актьорите от сериала.

Общи условия

Активация на акаунт