Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 5 434
  • 139
  •   4
Отговори
# 135
Добро съботно утро!
Нека е слънчев и успешен денят!

# 136
  • Варна
Добро утро в събота !

И аз голям режисьор се извъдих 🤡🙂
Не знам за режисьорската работа, не съм много веща там, ама
имаше някакви моми дето се опитваха да  му оправят ръкавите на Йомер.
Сега виждам, че са се отказали, разбраха явно, че мисията е невъзможна Smiley

Слънчев да е деня ви !

# 137
  • Пловдив

Да закусим с Йомер, да ни и сладко...
В събота може закуската да е по-късно.

# 138
Нова снимка от Гюлсим - надписа" Съдържа много любов "  каквото и да значи 🙂

От сета - Гюлсим,Енгин и режисьора,стария ли новия ли не знам

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 18:02 от araselia

# 139
  • Пловдив

Новият разказ в бр.65 на Енгин се казва İsimsiz/Анонимен.
В кръгчето пише:
Нямаше звук, който да може да чуе, нито мирис, който да може да усети

Ето малко превод от https://www.facebook.com/EnginAkyurekRD/posts/pfbid0GnxQBKqRmYgh … z6JSp9ntdtmoPo34l

Реколтата, разстлана като брезенти по жълтата земя, очакваше жътва. Слънцето грееше ярко над цялото поле. С предстоящите два дни работа, работниците бяха започнали да си стягат палатките и да се подготвят да се завърнат у дома..

Въпреки слънцето, посевите се мъчеха да се задържат изправени, а звукът от шумоленето на техните тела беше като симфония. Чуваха се жегата, миризмата на дизел и жълтата слама, носеща се във въздуха.

Той легна в най-сенчестата част на пожълтялото поле, сякаш знаеше какво ще се случи. Беше нещо, което предчувстваше повече, отколкото разбираше. Беше пристигнал в това жълто поле преди четири месеца. Бяха го докарали отдалеч в задната част на камион и въпреки че подозираше причината, му беше трудно да спре да се опитва да я разбере. Той наблюдаваше импровизираните палатки; бяха поне четири. Лаеше по крадците и пазеше храната, оставена отвън, от глутници чакали, лисици и вълци. Опита се да изпълни задачата, която му беше възложена. В замяна те му дадоха храна и вода, но всичко, което видя, отразено в злобния поглед, който слънцето хвърляше към земята, беше поглед, лишен от страх или усмивка.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 16:00 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт