Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 30 188
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив

Хапнахте ли риба днес....

# 511

Хапнахте ли риба днес....

Tова е рибата, която изгоря - Керим я купи със сестра си от пазара, но в това време Ердоан беше влязъл в къщата на адвоката, а после докато го търсеха, рибката отиде.....

Ей, незабравим сериал, велик! Все едно ние, зрителите,  сме живели в тази къща и сме били част от семейството.

Ще взема да го загледам отново, но не  точно днес, че ако сега го почна, със сигурност ще ми изгори и на мен рибата LaughingLaughingLaughing

# 512
Добра вечер!

Честит празник!

Мариана , бъди здрава❤️

Хапнахме рибка , ние у нас поне веднъж седмично ядем , на Никулден задължително 🙂

Буркина 😂 рибата бързо изгаря, не се разсейвай

# 513

Голяма фенка съм аз на това мини сериалче. Безотказно ми оправя настроението! Енгин е великолепен в тази роля. Много чаровен, както винаги,  и много различен, както винаги! Афра също е много симпатична.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 06:18 от Burkina

# 514
  • Пловдив

Добро утро в неделя, успешна, спокойна да е и си чакаме новини.
Толкова се смях на този момент от еп.5. Къде го намериха този актьор...

# 515
  • Варна
Привет Yellow Heart

Изгледах 5 еп. , скалъпена история, няма как, трябваше да се
приключи за една серия. Както каза Мерием на Мехди -
30 години научих за 30 минути Stuck Out Tongue Closed Eyes
За мен няма логика Джемал да даде на Йомер оневиняващо
за него доказателство, което ще обвини сина му Ферит, ама
нейсе / то всъщност не ни показаха доказателството, така че какво толкова/ Satisfied

Най- много ме е яд за неразказаната история между Невин и Йомер,
даже не можаха да я започнат Rage

Мариянка, аз пък се смях на хрумката на СЦ и сценката
на баира. Невин с въпроси към Йомер с цел да го разобличи
и накрая -  Йомер Берекетоолу, ти се страхуваш от високото Stuck Out Tongue Closed Eyes
Колко по тъпо да е ?
Вкараха и малко чалга на изпроводяк, да са доволни великите турски зрители, то не че
ги имаше, нЕмаше нужда обаче Smiling Imp
Имаше хляб и в историята с младежите, Бекир се оказа малко по-сложен отколкото ни
го представиха в началото.
А Ферит с  Джейда направо ми бяха като карикатури в тая серия, най- вече Джейда ...

Ако ме питат мен Simple Smile направо да зачеркнат 5 ти епизод, да намерят друг продуцент и
хайде наново Heart Decoration
Дали някой може да поеме такъв риск ??

Както и да е, това са реалностите, свършиха Плодородните земи, засега са спасени Simple Smile

# 516
  • Пловдив

Неделя е, но тази вечер не чакаме епизод.
Аnista, идеята ти всичко да започне отначало е супер.
Но, на никой вероятно не му стиска. За някоя платформа - дали???

# 517
  • Варна

Неделя е, но тази вечер не чакаме епизод.
Аnista, идеята ти всичко да започне отначало е супер.
Но, на никой вероятно не му стиска. За някоя платформа - дали???

Не мислех за платформа, ама това е добра идея, четох за някакви нови
вертикални сериали и нови договори за тях с Турция, що пък да не
изкочи нещо Yellow Heart
Можем да помечтаем, нали Simple Smile

Това момче ми хареса много с играта си, изобщо целия екип беше добър ...

# 518
  • Пловдив

Клик: https://x.com/YassinLYB/status/1997726210995138673
Джерен Бендерлиолу, актриса от сериала „Мечтата на Ешреф“, преди месец, когато ѝ беше представен списък с актьори от най-висок клас, с които да си партнира, избра Енгин Акюрек, особено след като списъкът включваше Октай Кайнерджи, нейният колега от сериала „Бандитите не управляват света“.

# 519
......

Не мислех за платформа, ама това е добра идея, четох за някакви нови
вертикални сериали и нови договори за тях с Турция, що пък да не
изкочи нещо Yellow Heart
Можем да помечтаем, нали Simple Smile

Това момче ми хареса много с играта си, изобщо целия екип беше добър ...

Aниста,
Какво значи вертикални сериали? Ако знаеш, дай малко повече информация.

Много ми се иска тази история и тази част от кариерата на Енгин да не завърши просто ей така - зарясваме го и край. Отначало си мислех, че така ще стане, но като видях, че не следва вече 4 акаунта на Инстаграм, свързани с провала на сериала, си помислих, че може би Енгин е не само разочарован, но и много ядосан на някого  и решен да предприеме нещо.
От друга страна, дискусиите, които се отвориха във Фейса с възможни сценарии, потвърдиха колко много идеи и направления може да поеме евентуално следващо развитие на  историята. Дано разваленият едностранно контракт (от продуценти, тв канал, а не своеволно напускане на актьори)  позволява да се поемат правата от друг, а историята да има продължение. Може би просто нов филм или сериал за платформа? Знам ли, но мисля, че Енгин би се радвал да си довърши по-успешно вложеното от него самия в образа на Йомер Берекетоулу.

# 520
вертикални сериали са дигитални сериали за платформи.

иначе трудно да се вземе проект и да се даде на друга фирма или канал.тук има авторски права и почти невъзможно е. просто мал шанс за енгин и компания. отделно може да се съдят и да отнеме време.

# 521
  • Варна

Aниста,

Burkina кои точно отследва Енгин ?
Ще постна от темата на Туба на sninova Yellow Heart един пост за тези сериали
/надявам се да не се сърди/

"Лидерите в индустрията Кели Лугенбил, Джон Коа и Онур Гювенатам обединиха сили, за да основат Shorties Studios, международна продуцентска компания, ангажирана с промяната на бъдещето на разказването на истории.
Shorties Studios, която ще работи в Лос Анджелис, Лондон и Истанбул, е специализирана в продуцирането на кратки вертикални видео серии, предимно мобилни, за международна публика. Студиото ще създава продукции в този бързо развиващ се формат за дигитални абонаментни платформи, социални медии и рекламно поддържано брандирано съдържание.
Онур Гювенатам каза: „С OGM Pictures многократно доказахме колко мощно става турското разказване на истории, резонирайки както на местно, така и на международно ниво, с нашите филми, гледани в над 100 страни. Днес поведението на публиката отново се променя и със Shorties Studios уверено го издигаме на следващото ниво.“
Нашата цел е да внесем същата емоционална дълбочина, творческа смелост и глобално въздействие в нов формат, който хората консумират всеки ден: висококачествени, продуцирани кратки истории.

.....Те са предимно за мобилни устройства и се казват така, защото като гледаш не въртиш екрана на широката страна Сериите са много, но са изключително къси по няколко минутки . Така всяка серия е завършена история и не се губи   интерес...."

itshristina
а ако го започнат съвсем отначало ? и с друг сценарист, защо не ?

# 522

Aниста,

Burkina кои точно отследва Енгин ?
Ще постна от темата на Туба на sninova Yellow Heart един пост за тези сериали
/надявам се да не се сърди/

"Лидерите в индустрията Кели Лугенбил, Джон Коа и Онур Гювенатам обединиха сили, за да основат Shorties Studios, международна продуцентска компания, ангажирана с промяната на бъдещето на разказването на истории.
Shorties Studios, която ще работи в Лос Анджелис, Лондон и Истанбул, е специализирана в продуцирането на кратки вертикални видео серии, предимно мобилни, за международна публика. Студиото ще създава продукции в този бързо развиващ се формат за дигитални абонаментни платформи, социални медии и рекламно поддържано брандирано съдържание.
Онур Гювенатам каза: „С OGM Pictures многократно доказахме колко мощно става турското разказване на истории, резонирайки както на местно, така и на международно ниво, с нашите филми, гледани в над 100 страни. Днес поведението на публиката отново се променя и със Shorties Studios уверено го издигаме на следващото ниво.“
Нашата цел е да внесем същата емоционална дълбочина, творческа смелост и глобално въздействие в нов формат, който хората консумират всеки ден: висококачествени, продуцирани кратки истории.

.....Те са предимно за мобилни устройства и се казват така, защото като гледаш не въртиш екрана на широката страна Сериите са много, но са изключително къси по няколко минутки . Така всяка серия е завършена история и не се губи   интерес...."

itshristina
а ако го започнат съвсем отначало ? и с друг сценарист, защо не ?

не знам, трябва на 100 процента оригинален сценарии, защото и за най-малкото се съдят.

питах chat gpt и ето какво ми отговори Grinning

# 523
  • Варна
ето какво е постнала Марияна на 1.10.2025 г

EcchoRights, дистрибуторската компания, която се занимава с международните продажби на "Плодородни земи", и продуцентите на сериала получиха гаранция 96x45 - 96 епизода от по 45 минути или 30 епизода според турските стандарти.

„Terra Rossa“ е чисто нова класическа любовна история с участието на номинирания за награда „Еми“ Енгин Акюрек („Черни пари“, „Фатмагюл“) и Гюлсим Али („Анадолска приказка“, „Възкресението на Ертугрул“).

В Адана враждата между двете най-влиятелни семейства в града, Берекетоглу и Караханли, се разпали отново преди двадесет години след пожар, който уби Ръза Берекетоглу. Синът му, Йомер, отвърна на удара, принуждавайки майка си, Азизе, и Джемал Караханлъ, главата на враждуващия клан, да сформират крехък съюз. Това, което последва, не беше мир, а тишина, чакаща своя момент.
Тази тишина е нарушена от завръщането на Салих, по-младият Берекетоглу, чиято близост с Фатма, внучката на Джемал, заплашва да отвори отново стари рани.
Йомер Берекетоглу заема централно място. Въпреки че е среден син, той наследява лидерството през трагедия и жертвоготовност. Обвързан с лоялност и справедливост, Йомер натрупа богатство и влияние, защитавайки работниците и земята. Уважаван от хората и внушаващ страх на враговете, той е едновременно защитник и наказател.
В тази напрегната ситуация се намесва Невин, новоназначен прокурор, решен да се противопостави на тази незаконна заповед. Нейната мисия е лична: годеникът ѝ, бивш прокурор, е починал при подозрителни обстоятелства. Изправена пред Йомер в самия център на конфликта, тя се оказва притисната между желанието си да го разобличи и желанието си да го обича. Връзката им се превръща в най-непредсказуемата сила от всички, заплашвайки да наруши баланса на силите в Адана.

Жанр: Турска драма, романтика
Продуцент: Süreç Film

не разбирам, има ли наистина гаранция и какво стана ??

itshristina Yellow Heart

# 524
  • Пловдив

Клик: https://ecchorights.com/series/terra-rossa?page=1

Това е каталогът на Eccho Rights - дистрибуторската компания на "Плодородни земи".
Към момента - готов за продажба и закупуване - 14 епизода по 45 минути.

Общи условия

Активация на акаунт