Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 30 091
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив

На снимката от вчера пише:
На кръстовището едновременно(по едно и също време) на едно и също място.

# 556
Засякли се случайно французойките с Енгин, който си е с късмета ...

Гюлсим си действа по задачите, не се е закахърила много -много, ейвала, life goes on

С новите колеги

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 06:19 от araselia

# 557

Добро утро в ден сряда, успешна и спокойна да е.
Чакаме новини, какъв нов проект би приел Енгин. За "Стари пари", ще има втори сезон. Дали ще снима скоро за/с някоя телевизия?

....
...
Аnista, Енгин "показа" виновниците за неприемането на ПЗ с отписването им от инстаграма си. Възможно е в някое бъдещо интервю с него да сподели повече, но дали... Горчилката за феновете остана. Времето лекува и да сме позитивни.

За да не стана разпространителка на неверни новини, трябва да се поправя, че Енгин продължава да следва  тв канала Show TV. Mиналият път или не съм гледала като хората, или нещо се е променило междувременно.

Това все пак е хубава новина, защото означава, че в бъдеще дори на този канал той може да започне нов проект. Въпреки че, пак се повтарям, ако аз бях на негово място, докато не променят зависимостта на дизи индустрията от псевдо рейтинги, не бих се подложила на риск от още едно такова унижение и бих се ориентирала повече към филми или към сериали за платформи, както (предимно)  го правят напоследък Енгинови колеги от неговото поколение като Туба, Берен Саат, Аслъ Енвер, Ибрахим Челиккол.... Но, естествено, аз не съм на негово място LaughingLaughingLaughing , така че, той си знае, само дано не се бави много с избора и започването на нов проект (имам предвид друг, извън втория сезон на "Стари пари", защото той бързо ще дойде и свърши).

Марта казва, че всеки може да си понареди парчетата от пъзела около "Плодородни земи", но аз лично не успях, продължавам да тъна в неведение за предопределената съдба на този сериал. Изобщо не мисля, че артистите имат някаква вина. Разбира се великолепният Енгин, както винаги,  е извън всякакво подозрение, но на мен ми харесаха и другите с по-ключови роли -  двамата братя (Ийт и Сарп), Гюлсим, двете млади момичета Илайда (Фатма) и Зехра (Караджа), Бекир също беше убедителен, макар и противен образ. Пета серия, от гледна точка на режисьорското изпълнение, ми се видя отлична, беше много динамична,  свърши точно на най-интересното място, така, както би трябвало да бъде, за да се поддържа зрителският интерес.  С две думи - абсолютна загадка  ми е какво и защо така стана. Фактът, че Енгин спря да следва първия режисьор, продуцента и официалния акаунт на сериала, е  показателен, но за какво точно - не знам.
Спирам вече с тези  тревожни излияния. Както Марияна каза, времето лекува. Дано най-вече да излекува Енгин и да го видим скоро в нов и качествен проект.

# 558

Добро утро в ден четвъртък!
Нека е добър и успешен!

Момичета Two Hearts да пием по кафе и да си подреждаме деня!

Скрит текст:

# 559
  • Варна
Добро утро !

Хубав ден и от мен !

Към сутрешното кафе и една студена вода Smiley

Браво на Гюлсим, така се прави, клин клин избива !

# 560
  • Пловдив

Здравейте по обедно време.
Нищо ново все още... Чакаме.

# 561

До януари-февруари, нищо няма да има. Ще си отчакаме...
Добре, че идват празници и ще имаме други вълнения.

# 562

До януари-февруари, нищо няма да има. Ще си отчакаме...
Добре, че идват празници и ще имаме други вълнения.

А, то ако чакането е само до януари-февруари, няма да е проблем....
Но може и да е повече или много повече...

# 563

Буркина Two Hearts намирам си най-различни задачи за изпълнение и всеки ден когато не съм на работа все нещо правя. Украсих, купих и ще докупувам още подаръци, опаковам ги, другата седмица ще правя коледни сладки, имам покана за детски концерт, отделно ще посетя коледен фермерски базар.
2026 година според китайския календар ще е годината на  Огнения кон и украсата бивало да е в червено и златно. Е, барнах си елхата в съответствие. Въобще всеки ден гледам да правя нещо и да не мисля какво, как и защо се е случило.
Ще си дочакаме нов проект на Енгин, просто той трябва да е по-внимателен в избора си.   

# 564
  • Варна
Новият сериал на Go Turkiye

Зведите от Далечен град, нещо не ме грабна,
10 епизода е, пак е за Истанбул ...

# 565
хубави са синем и озан , но е нормално да не се хареса на някои.
много оплюваха енгин че е чичка до афра, но и за мен бяха добре един до друг. въпрос на предпочитания.

# 566
Новият сериал на Go Turkiye

Зведите от Далечен град, нещо не ме грабна,
10 епизода е, пак е за Истанбул ...

Хич даже не ми харесва,много изкуствено се дърлят двамата, главния особено изобщо не го харесвам, точно на някой от Максуда ми прилича, съжалявам .Но аз по принцип не съм фен на тия рекламни сериали, и за Енгиновия не съм WOW. Иначе пейзажите са хубави, и от София като покажат само красивото ще си кажеш брей. То това е и е целта.

# 567
  • Варна
Араселия, поясни, че Максуда е циганския квартал на Варна Smiley

Аз не гледам на красота дали го докарват Stuck Out Tongue Closed Eyes
не е интересно, сюжета нещо ми куца Rage

Далечен град ми е фон, същата работа, крясъци и махане на ръце  основно Blush

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 22:18 от Аnista

# 568
  • Пловдив

Преди 12 дни Go Türkiye пуснаха 10 мини епизодчета с Еда Едже. Ето линк: https://www.youtube.com/watch?v=eMBnmx9pty0
Явно действат като при нас - по две двойки - любими и популярни по света турски актьори.

# 569
Аниста 😉😂, да , ами на такъв ми прилича, не го харесвам. Естествено, и той си има фенове, то има такива, които харесват и индийски сериали.

Аз пък гледам и да са ми симпатични главните герои.

Не е по темата , ама сега вечер докато шетам си пускам Завинаги , Аслъ Енвер е голяма сладурана, ама като се ухили Йозджан Дениз с тия изкуствени зъби -мостове ли, чейне ли и ми става неудобно да го гледам 😂

И аз като Буркина мисля, че няма да има скоро раздвижване около Енгин. Това за Нетфликс чакахме една година да го пуснат, иначе и не разбрахме кога снимаха.

Марта, ти си ентусиаст по декорациите, респект, аз купих на готово и по-скромно тази година, децата пораснаха вече, дядо Коледа не е актуален 😂. А и честно казано годината не беше от хубавите ...

Общи условия

Активация на акаунт