Хайде на театър - 18

• 38 165
  • 676
  •   8
Отговори
# 210
Бях добавила линк към програмата, но не се е получило нещо.
Много благодаря за съветите! Simple Smile А иначе нямам никакви претенции, тъй като откакто съм родила не съм ходила нито веднъж на театър, та сега вече имаме възможност да я оставяме вечер и бих отишла на каквото имаме възможност. 😃🧡
Честито завръщане! Hug
От изброените бих препоръчала две постановки, много различни, зависи какво Ви се гледа.
Трамвай Желание - добре познатата класика на Тенеси Уилямс, силна, драматична, мрачна, потискаща, наситена с емоции...
Пет жени в еднакви рокли - свежа, забавна, дамска, музикална, приятна, леко пиперлива, но без да преминава към вулгарност. Аз излязох с много добро настроение, а отидох без очаквания.
И двете ми се струват подходящи като за старт след дълга пауза.
Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 211
  • София
Трамвай Желание бих избрала или Списък на всички страхотни неща.
Вражалец бих пропуснала, Пет жени… не съм гледала.

Покана за вечеря - вероятно съм от тези, които отидоха с голямата кошница и не разбрах защо всички толкова препоръчват тази пиеса. Бащата (не помня актьора) преиграваше за мен, младите бяха свежи, особено момчето.

# 212
Не ме впечатли и мен Покана за вечеря. Самата идея на пиесата… не знам защо, но намерих за смущаваща.

# 213
На мен " Покана за вечеря" много ми хареса. Не е чак уау, но е приятна пиеса, има добър замисъл и съответно послания, които по-широко скроените хора, дори и да не споделят, поне могат да приемат. Не е вулгарна и аз бих я препоръчала за любители на театъра.

# 214
  • София
И ние бяхме вчера на Покана за вечеря. Хем ми хареса, хем нещо ме смущаваше (тази дума е най-точната като усещане). Даже темата ме натовари и премислям някои неща.

# 215
  • София
На мен ми е една от любимите постановки, а Ивайло Герасков ми хареса страшно много, направи ме съпричастна към емоциите му.

# 216
Пуснали са програмата за февруари в Народния.
За жалост, нямам късмет на датите, които следя.

# 217
  • Sofia

Много благодаря!
Взех за Хеда Габлер, след големите хвалби в съседната тема
Когато гръм удари, как ехото заглъхва - отдавна искам да го гледам
Лош късмет, че са подредени в два поредни дни, но...ще стане театрален уикенд, какво да се прави Simple Smile

# 218
И аз се чудя как да вместя Хеда Габлер в програмата си.
А когато гръм удари....за мен е чудесно представление! Чак от третия път успяхме да го гледаме. Първият път закъсняхме с 1 минута и не ни пуснаха. Втори път купих и отложиха представлението /върнаха ни парите/. Чакахме няколко месеца, за да мине ваканцията им и отново да се появи на сцена, но си струваше чакането.

# 219
  • софия
Връщаш жест 🤍
Купих за 2 постановки, които искаме да гледаме, а по-хубавото е, че са за дати, на които и дъщеря ми е тук. Добавихме подарък за Коледа.

# 220
Дебна за Сатиричен, 199 и ТБА за февруари.
От Младежкия първи пуснаха своята. От Сълза и смях също са я обявили.
Жалко, че първите изброени се бавят, а 199 и Сатирата дори за януари нямат.
Чудесно е да публикуват възможно най-рано, още повече, ако за нови и хитови представления всички билети са продадени.
Разбирам, че не всеки го вълнуват конкретни дати за месеци напред, но има и такива ентусиасти (като мен). 🫢

За Големанов и Bay Ganio имам възможност, но съм скептична и към двете. Пробвах с търсачката да проследя, но ще се радвам на всяко мнение.
Опция е и Жени говорят за…, но трудно гласувам доверие на Сълза и смях вече.

# 221
Сатирата винаги пуска на 1 число от предходния месец. Чудя им се как ще снимат за Хеда Габлер в тия локви и киша навън през зимата…? В очакване на Глембаеви съм … още не съм купила билети.

# 222
Много е протяжен Големанов, дълго представление. Мен ме загубиха някъде по средата. Бойка правѝ коронния номер с шпагатите с една тясна пола с цип отзад, с облекло като строга господарка което бих казала че доста ме отблъсна. Мамалев ми хареса, както и част от второстепенните роли- Павлин Петрунов и момичето, което играе щерката на Големанов.

# 223
Мразя стенд-ъпите, но пък обичам Здрава Каменова. Някой гледал ли е "Да оцелееш по Коледа"? Искам да заведа майка ми да се посмеем малко.

# 224
  • София
Аня, ако влезеш да купиш билет на произволно представление на ТБА и скролнеш надолу, ще видиш и програмата за февруари.

Общи условия

Активация на акаунт