В началото бях изключително скептична, не вярвах изобщо, че ще ме грабне и ще ми хареса, но всъщност толкова ме завладя, че за 4 месеца изслушах над 100 радиопостановки в youtube, поне 20 от които бих определила като абсолютно фантастични, а повечето - като хубави. Най-скорошното великолепие изслушах сега по Коледа - "Последни луни" от Фурио Бордон, пиеса, поставена през 2001 год. в театър 199, в ролите тогава - Мария Каварджикова и Вълчо Камарашев. (Щеше да бъде чудесно и днес да се играе някъде, защото е разкошна.) Някои гласове в записите са на артисти много далеч от моето поколение, които никога не съм имала възможност да гледам на сцената, и е по някакъв начин вълнуващо да се докосна до таланта им. Има и по-нови, съвременни радиотеатри, с актуални популярни изпълнители. Някои неща са толкова въздействащи, че съм се просълзявала, на други съм се смяла и са имали много силно емоционално влияние почти като театрално представление на живо. Със сигурност е много по-добро от Сторител лично за мен и го предпочитам. Така че, ако някои от вас проявят интерес, опитайте и може да се изненадате.
Не ме привлича нито съставът, нито отзивите.
Петимна съм и да гледам напълно непознат, дори неразбираем за мен “живот“ ... но да усетя, че го има, а не е заменен просто с крясъци, интонации и ефекти макар и на добро ниво.
Не ме привлича нито съставът, нито отзивите.
Моя грешка Препоръчани теми