Хайде на театър - 18

• 32 934
  • 589
  •   3
Отговори
# 585
И аз съм за "Ехото" от предложените 6.
И смятам, че "Хамлет" в Армията също би било подходящо.

# 586
Моят син е на 17 и хареса много "Слон в стаята".
Предвид, че са харесали Дишай, не бих го изключила каро вариант, особено ако имат интерес към психологията.

# 587
Много, много ви благодаря за мненията! Ще си ги гледам аз значи повечето, както бях предвидила, а само на Яворов ще отидат със сигурност.. и може да рискувам със "Слон в стаята"!

"Всички страхотни неща" с Бойко синът ми е гледал, затова се чудех дали пак да го повтори с нея или да отидат на "Всички красиви неща". Аз самата съм гледала също само първата. Някъде сравнявани ли са двете постановки?

Богът на касапницата е супер за тях!
Оо, екстра! Имам купени билети за март, ще ги пратя! Ще следя за "Нощните рицари", запомнила съм го отдавна!

И смятам, че "Хамлет" в Армията също би било подходящо.
Чудесно! В Армията си мисля и за "Хотел между тоя и оня свят"..

# 588
Всички красиви неща има 1 тежка сцена - монолог на страхотния Влади Михайлов, която мен ме разстрои много и още 1, която касае (из)насилване и направо звучеше скандално дори за възрастен…. Иначе пиесата е американска и сюжетите се отнасят до един към американската действителност. Всички страхотни неща не съм гледала и не мога да ги сравня.

# 589
  • Бургас
В Армията си мисля и за "Хотел между тоя и оня свят"..
Снощи гостува в Бургас, хареса ми, доколкото успявах да чуя нещо, а бях на пети ред. Героите са в нещо като хотел между живота и смъртта, където имат възможност да преосмислят живота си, направените грешки, и евентуално да се поправят. Въпреки че е засегнат въпросът за смъртта, постановката не беше тягостна или натоварваща.

Общи условия

Активация на акаунт