Хайде на театър - 18

• 38 011
  • 674
  •   1
Отговори
# 60
Може ли някой да разкаже повече за откритите спектакли, които се правят пред Народния за Нощ на театрите и ако е бил на миналогодишния („Балът на Капулети“)?
Или ако ще гледа утре „КупиДон“, пак от същия режисьор – Боян Крачолов.
Аз бях на "Балът на Капулети" през март тази година. Беше веднага след представление в Армията и затова реших да гледам. Принципно адмирирам подобни инициативи, но ужасно много хора бяха, невероятно стълпотворение. Обикаляхме около Народния и се представяха различни действия от пиеси, актьорите използваха като сцена прозорци и тераси от фасадата на театъра. Беше интересно и с много хубава, позитивна енергия. Но почти не се чуваше и виждаше, защото бяхме прекалено много, зрители в тълпата се блъскаха, тичаха за по-предни места при преместването към следваща локация, някои около мен дори бяха съборени. Не бих повторила със сигурност въпреки добрия замисъл, усмивките и свежото настроение. Голяма лудница ми се стори, но на ентусиасти с лека склонност към адреналин би се харесало. Simple Smile

# 61
  • София
И аз бях миналата година, със същите впечатления, но въпреки това пак бих отишла именно заради позитивната енергия. Ако очаквате да виждате/чувате добре - едва ли, но за отпразнуване на повода става. Ще сме в Пловдив на Кралицата девственица утре вечер и ще дам отзиви как празнуват театъра в Пловдив. Simple Smile

# 62
Здравейте,
"Енигматични вариации" в ТБА за днес (14.11) е отменено.

# 63
  • София
Ех, много неприятно... Аз имам за "Завещанието на целомъдрения женкар" за другия месец, дано се играе..

# 64
Имам билети за "Енигматични вариации" за другата седмица. Дано да се състои.

# 65
И аз тъкмо видях и ми стана неприятно...явно не е добре Васил Михайлов....само че този път го отмениха в последния момент за разлика от предните пъти....Дано да се възстанови и да го видим на сцена....

# 66
След "Розенкранц.." в Народния честно казано изобщо не искам да гледам Боян Крачолов още дооооста дъъъълго време. 🤣

Иначе ако някой има билети:

# 67
Елена е уникална просто Simple Smile дори в това да отложи представление. С нетърпение я чакам със седмичния коментар на Тоест.

# 68
  • софия
Харесвам погледът върху живота на тази жена и въпреки нeхаресването на Сатирата, бих прежалила вечерта си да отида да дам шанс на тази постановка:

Гледали ли сте я?

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 13:45 от zvаnchе

# 69
И аз тъкмо видях и ми стана неприятно...явно не е добре Васил Михайлов....само че този път го отмениха в последния момент за разлика от предните пъти....Дано да се възстанови и да го видим на сцена....
Васил Михайлов играе в " Завещанието на целомъдрения женкар" , така че според мен проблемът е при другия актьор - Милен Миланов

# 70
Васил Михайлов играе в " Завещанието на целомъдрения женкар" , така че според мен проблемът е при другия актьор - Милен Миланов
Васил Михайлов играе в 'Енигматични вариации'.

# 71
Това Простете от Елена Телбис е много по-адекватно от дежурното Благодарим ви за разбирането (често и с удивителна за късмет), което винаги има един натрапчив, да не кажа нагъл нюанс.

# 72
  • София
Звънче, не, но веднага ще я потърся за билети, защото и аз харесвам авторката на поста. Благодаря!

# 73
Ами няма билети за декември …

# 74
Здравейте! Съвсем скоро майка ми има рожден ден и искам да я заведа на някоя хубава комедия/ нещо по-леко. Бих оценила всякакви предложения.

Общи условия

Активация на акаунт