Хайде на театър - 18

• 37 915
  • 674
  •   6
Отговори
# 75
Здравейте! Съвсем скоро майка ми има рожден ден и искам да я заведа на някоя хубава комедия/ нещо по-леко. Бих оценила всякакви предложения.
[/quote
"Само ние, момичета" Сълза и смях
"Постоянната съпруга" Сатирата
"Да останем само приятели" Сатирата
"Аз,досадникът" Сълза и смях
"Капаро за трима"

# 76
За хубава комедия, препоръчвам "И верният отговор е".

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 16:59 от anmasu

# 77
  • София
За хубава комедия препоръчвам "И верният отговор е".
И аз я харесах нея много.

# 78
  • Галифрей
Гледах днес “ Театър”  в Народният. Ето така изглежда сцената и отстрани има маса със столове.

Интересно беше. Бойка Великова е на вълна Дениел Върбанов много си го е харесала това момче,щом го е сложила в другата си пиеса.  Актьорите ходеха и обикаляха почти на всякъде и седяха в публиката. За първи път виждах на сцената Мартин Димитров и Санди. Страхотни бяха ❤ Преди съм ги виждала на живо него случайно на улицата а Санди на фен среща. Също така много ми хареса играта на Ириней Костантинов не знам защо някой коментираше,че не можел да говори добре…🤨 говори си отлично и игра страхотно.
Даниел Върбанов е свежарка  на живо и ролята му отиваше. Прекрасен беше. Браво! И Кире Гьоревски 😘

Хареса ми пиесата ама не ми беше особено смешно. За мен Бойка Великова играе почти един персонаж от това което съм гледала с нея, Властна силна жена която иска всички да я обожават и младите мъже да са в краката й.

# 79
Харесвам погледът върху живота на тази жена и въпреки нeхаресването на Сатирата, бих прежалила вечерта си да отида да дам шанс на тази постановка:

Гледали ли сте я?

Не сме, но и мен ме заинтригува.
И аз ще гледам за билети, но ще е като пуснат програмата за януари.
Онлайн обаче, не стъпвам по обективни причини на касата им.

# 80
Може ли някой да разкаже повече за откритите спектакли, които се правят пред Народния за Нощ на театрите и ако е бил на миналогодишния („Балът на Капулети“)?
Или ако ще гледа утре „КупиДон“, пак от същия режисьор – Боян Крачолов.

Aз бях снощи на "Купидон". Неудобно ми беше колко е зле всичко, което гледахме. Добре, че се игра за пръв и последен път.
Скрит текст:

Чувствах се точно като Фани Давидова в поста за сатирата, в който обяснява как се чувства на комедии, на фона на всички останали... Не разбрах на какво се дължи всеобщия възторг, наистина.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 18:14 от KylieM

# 81
KylieM,
Благодаря ти, че писа. Гледах различни сторита от събитието снощи и бях малко втрещена от усещането за селска дискотека. Чак ми е малко странно някакви семпли вопли и пародиен диалект върху контейнери за смет пред фасадата на Народния.

# 82
  • София
Ние в Пловдив си бяхме просто на театър снощи - имало е обиколка на театъра, но следобяда, а ние отидохме директно за представлението, след него нямаше нищо повече.
Но пък разпоредителите и/или част от актьорите бяха облечени в костюми от епохата на Елизабет и си направихме снимки с тях, така че имаше известна закачка и тържественост, плюс свещи по пътя към залата. Heart Eyes

# 83
"И най-мъдрият си е малко прост - XXI век" в Сатирата - много добър прочит на романа на А. Островски, с добри попадения. Чудесен Георги Спасов, макар и с второстепенна роля. Спектакълът беше 135 минути без антракт, не се усетиха.

# 84
Момичета, да не би някоя от вас да е спретнала тази изненада на Кирето? 😁

# 85
Рядко давам отзиви за детски представления, въпреки че посещаваме много често, но “Новите дрехи на царя” в Сатиричния театър много ме впечатли. Участва моя любимец- Боян Арсов. Всичко беше като едно приказно шоу направено, много се хареса и на седемгодишната ми дъщеря. Според мен е за деца над 6 години, към 1.30 минути е, но наистина е страшно увлекателно, а и забавно:)

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 08:32 от philipa_

# 86
  • София
Филипа, пиши и за други детски постановки впечатления, сигурна съм, че ще са полезни. ☺️

# 87
И аз се присъединявам към молбата за препоръки за детско- юношестки постановки. Днес с младежа на 12 ще гледаме Под игото

# 88
И НИЕ ИГРАЕМ РОМЕО И ЖУЛИЕТА в Кукления театър- не сме я гледали още, но много ми хареса анонса, НЕ е само за деца, нищо че се играе в куления театър. Със сигурност ще посетим някой ден, но може да я пробвате, според мен и на предтийн-тийн ще се хареса.

# 89
  • Галифрей
Да знаете само колко много ми се гледа Ромео и Жулиета 🥺 говоря за оригиналният френски мюзикъл. Това е най-ама най-любимият ми мюзикъл и бие Фантомът на операта. ❤💙  Много ми иска да ги видя на живо с оригиналният състав.

Общи условия

Активация на акаунт