Хайде на театър - 18

• 39 053
  • 692
  •   5
Отговори
# 240
Ако случайно някой днес е на "Мери Джейн" в 199 да знае, че няма да се играе, а вместо нея ще е "Слон в стаята".

# 241
E това е маркетинг в действие - видяха, че постановката има успех и мисля за втори път има допълнителна прожекция … аз ще ходя в събота.

# 242
E това е маркетинг в действие - видяха, че постановката има успех и мисля за втори път има допълнителна прожекция … аз ще ходя в събота.

Ами много тъп маркетинг. Никъде не бяха съобщили, че няма да се играе "Мери Джейн" - нито на сайта им, нито във фейсбук. След работа мислехме да хапнем преди постановката някъде наблизо до 199 и случайно към 18:00 часа като минахме покрай театъра на вратата видяхме плакат на "Слон в стаята", на който пишеше, че ще се играе днес. Влязохме и момичето на касата ни каза, че от една седмица знаят, че "Мери Джейн" няма да се играе, но не знаела защо. Не можа и да ни обясни защо никъде не са информирали за промяната. Прикани ни да гледаме "Слон в стаята", но ние сме си купили билети за края на декември и не ни устройваше, понеже сме взели и за подарък за близки, с които да отидем заедно. За първи път театър 199 ме разочарова.

# 243
Хриси, това им е редовна практика на 199 - да не уведомяват. Аз си бях купила билет за "Нирвана" с Радина Кърджилова и Деян Донков по-миналото лято. Не се игра и вместо него бяха сложили в програмата "Всички страхотни неща" без предупреждение. Много неприятно и разочароващо беше.

# 244
Не ни предложи и да ни върни парите, а само да презаверим билетите...

# 245
  • София
199 винаги така действат! ✌️

# 246

Хриси, със сигурност Театър 199 е длъжен да уведомява, но иначе бях публикувала преди известно време именно за извънредното представление на "Слон в стаята" за днес.

# 247
  • София

Хриси, със сигурност Театър 199 е длъжен да уведомява, но иначе бях публикувала преди известно време именно за извънредното представление на "Слон в стаята" за днес.
Но не са писали, че ще е на мястото на друго. Абсолютно некоректно.

Аз се връщам от "Фицрой" в МГТ. Не че беше лошо, но просто страшно много ми напомни на "Стъпка по стъпка" в ТБА и имах усещането, че това май съм го гледала някъде. Иначе имаше свежи моменти, посмях се. Ще дам 4/5.

# 248
Не исках и бях съвсем с различна нагласа, но ще напиша, че 90 никак не ме впечатли. Нямам конкретни забележки нито към Карамазов (когото много харесвам), нито към Янева (която много не харесвам и тук ми направи впечатление, че е като дубльор на Ивайло Христов. Толкова 1:1 му дублира и мимиките, и интонацията, че чак е комично).
Не ми харесват в дует. Така беше и в Чест.
За мен текстът е слаб. Никакво въздействие нямаше за мен.

# 249
Е, ако не е публикувано е кофти, разбира се. Два пъти тази годината съм била в 199 и затова нямам особен опит …

# 250
Моля, ако някой е ходил на " Слон в стаята" да сподели впечатления.

# 251
  • софия
Писала съм впечатленията си в предходната тема.

# 252
  • Галифрей
Аз  онзи ден слушах радио театър “ Предсмъртна целувка” по романа Айра Левин и ми хареса бг актьорите го направиха страхотнио. Би било хубово ако го поставят един ден  на сцена .

# 253
Не знам, дали има смисъл пак да давам отзив, но вчера бях на Поетите за пореден път. И за пореден път ми напълниха душата с прекрасни емоции, красива и богата поезия имаме, а така представена е истинска наслада за сетивата. Много рев изревах снощи и препоръчвам на всеки, който все още не ги е гледал, а харесва поезия, да си подари тази емоция.

# 254
  • София
Аз днес съм на Поетите. Към колко часа свърши?

Общи условия

Активация на акаунт