Хайде на театър - 18

• 39 323
  • 698
  •   6
Отговори
# 255
Започна към 20:15 и малко преди 22 часа свърши.

# 256
  • София
Благодаря!

# 257
Не знам, дали има смисъл пак да давам отзив, но вчера бях на Поетите за пореден път. И за пореден път ми напълниха душата с прекрасни емоции, красива и богата поезия имаме, а така представена е истинска наслада за сетивата. Много рев изревах снощи и препоръчвам на всеки, който все още не ги е гледал, а харесва поезия, да си подари тази емоция.

И аз днес гледах, беше вълшебно! Не плача по принцип на подобни неща, но днес през половината време си ревах тихичко. Много емоционално ми действат. Препоръчвам на всеки да ги гледа поне веднъж! 🫶

# 258
И аз бях вчера на Поетите. Беше вълшебно. Много си поплаках.
Пуснали са нова дата на 06.03.2026, така че, на който му се ходи, да купува билети, бързо свършват.

# 259
  • София
Искам да купя за подарък билети за млада двойка.Нещо свежо, весело, съвременно...Моля ви препоръчайте  постановка в този стил

# 260
Искам да купя за подарък билети за млада двойка.Нещо свежо, весело, съвременно...Моля ви препоръчайте  постановка в този стил

Всичко на Здрава Каменова.

# 261
  • София
Поетите вчера всички до един бяха повече от прекрасни и докосващи. На 26.12 съм на Здрава Каменова, а днес взех билети за януари за Ножица трепач, ще ходим със сина ми, един негов приятел и майка му. Кеф!

# 262
Кашонът. И верният отговор е. Горката Франция. Откачената фамилия. Съблечи се за вечеря. Ревност. Перфектни непознати.

# 263
  • София
Специално празнично предложение от Младежкия театър - билети на цена 10 лева за представлението "Ромео и Жулиета" на 10.12.2025. Не съм го гледала, само споделям информацията.

# 264
Специално празнично предложение от Младежкия театър - билети на цена 10 лева за представлението "Ромео и Жулиета" на 10.12.2025. Не съм го гледала, само споделям информацията.
Аз съм го гледала миналия сезон, цялостно ми хареса и финалът наистина ме разчувства. Като изключим няколко леко пошли момента, без които преспокойно по мое мнение можеше да се мине и представлението нищо нямаше да загуби, си заслужава посещението. Много добър подбор на сладката и невинна Жулиета, а най-бурните аплодисменти на поклона бяха за Стефан Мавродиев. Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 19:30 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 265
  • Галифрей
На мен много ми се гледа “Ромео и Жулиета”  Дано някой  ден френският мюзикъл дойде у нас 🥺 някак ще се задоволя  малко с бг версия на театър.

# 266
Днес видях, че ще има премиера в 199. Много харесвам Анастасия Лютова и ще ми е любопитно да я гледам. Ако някой ще ходи, после да даде отзив. 🤗

# 267
Ами засилих се и аз за Поетите за 6 март, но честно казано се сепнах от цените на билетите… и не е заради самата цена, която човек може да отдели, ако наистина иска да посети събитието … Някак си, обаче, не можах да преглътна търговския нюх на организаторите. Може би ще предизвикам реакции, но така го почуствах и се отказах… Гледала съм прекрасни представления от класа като Клетниците, Лебедова езеро и др. на такива цени. Не можах да го асимилирам и се отказах.

# 268
Ами засилих се и аз за Поетите за 6 март, но честно казано се сепнах от цените на билетите… и не е заради самата цена, която човек може да отдели, ако наистина иска да посети събитието … Някак си, обаче, не можах да преглътна търговския нюх на организаторите. Може би ще предизвикам реакции, но така го почуствах и се отказах… Гледала съм прекрасни представления от класа като Клетниците, Лебедова езеро и др. на такива цени. Не можах да го асимилирам и се отказах.

Влязох да видя цените и действително са ги увеличили. Проверих цената за сектора в който аз бях сега - купих ги на 70 лв, а сега там са по 90. С всяка година вдигат цената.
Ноо въпреки това аз бих ги дала, просто защото за мен си заслужава. Давала съм за спектакли по 60 лв, където грам не си заслужават парите. Поне за това знам, че си струва.

# 269
Не знам, но за мен това е спекулативно.  За “Поетите” говоря … Лично мнение.

Общи условия

Активация на акаунт